השוואה בין מצלמות Vivo Nex לעומת גוגל פיקסל 2: קרוב יותר משאתם חושבים

מְחַבֵּר: Randy Alexander
תאריך הבריאה: 27 אַפּרִיל 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
Oreo Camera Comparison: Who’s better?
וִידֵאוֹ: Oreo Camera Comparison: Who’s better?

תוֹכֶן


כשמדובר במצלמות סמארטפון, גוגל פיקסל 2 הוא אמת המידה דה פקטו עבור רובנו, למרות שהיא יצאה בשנת 2017. בין אם זו עדיין מצלמת הטלפון החכם הטובה ביותר אינה הנקודה - זו פשוט מצלמת הטלפון שרובנו מוכרים ביותר. זו הסיבה שצילמתי חבורה של צילומי השוואה עם ה- Pixel 2 כשהייתי בסין לקראת ההשקה של Vivo Nex השבוע. הם לא מכוונים מתחרים, והם גם לא מתומחרים באותה מידה, והם רחוקים מאותם קהלי יעד. בלי קשר, שני הטלפונים פרסמו תוצאות מאוד משכנעות.

כדי לשמור על רמת מגרש המשחק, לא אדגיש לפני איזה מכשיר צילם איזו תמונה בתמונות המחוון למטה. אני אשמור על אותו טלפון באותו צד בכל השוואה להלן, ואגלה איזה היה בסוף עם כמה מחשבות על התוצאות. נראה אם ​​בחרת נכון.

אם אתה רוצה פיקסל להציץ את התמונות במלוא הרף, תוכל לתפוס אותן כאן.

שישה מתוך אחד, חצי תריסר מהשני ...


מה שחבורת התמונות הראשונה הזו עשויה להרשים בכם ככל הנראה, עד כמה הדומות למצלמות בשני הטלפונים הללו. ישנם כמה הבדלים קלים בחשיפה ורוויה, אך אתה באמת צריך להתקרב ישר בכדי להתחיל להבדיל ביניהם. רביית הצבעים דומה להפליא בשניהם, בעיקר שונה באיזון הלבן.


מצב דיוקן

מצב דיוקן מגלה הבדלים גדולים בחשיפה, רוויה וצבע, כאשר הטלפון משמאל מייצר תמונה בהירה יותר עם צבעי פרג. הטלפון בצד ימין מקבל פרטים נינוחים יותר על גג הבניין, אך מאבד שפע של פרטים מתחת לסוכך ועל גזע העץ מימין. שניהם מטפלים היטב בגזרת החזית והרקע ומייצרים אפקט של בוקה שנראה רחוק מלהיות מזויף באף אחד מהם. זכרו, הפיקסלים 2 משתמשים רק במצלמה יחידה בכדי להשיג תוצאה זו בעוד של- Vivo Nex יש מצלמה משנית.

זום

התמונה הראשונה כאן מציגה שוב תוצאות דומות מאוד עם כמה הבדלים בולטים. התמונה משמאל מכבה את הפרט, שם אתה יכול לראות את השמים דרך העץ. התמונה מימין מייצרת ירוק בהיר באופן לא טבעי על הצמח הצומח מהגג. עם הסצנה השנייה, התמונה מימין מראה יותר רעש ובאמת נאבקת בשולי מגדל הטלוויזיה במקום בו היא פוגשת את השמיים, במיוחד סביב החלקים העגולים. התמונה בצד שמאל כוללת נקייה יותר, אך הצבעים אינם רוויים כמו בצד ימין.

טווח דינמי

התוצאות בקבוצת תמונות זו היו שונות יותר. בתמונה הראשונה, המכשיר משמאל מראה פחות פירוט על הקיר הלבן מאחור, אך אם מתקרבים אתה יכול לקרוא בבירור את השלט בצללים (דבר שלא ניתן לעשות עם התמונה מימין). התמונה השנייה מציגה טווח דינמי גדול יותר בתמונה הימנית בה המסדרון פוגש את החלק החיצוני הבהיר. זה גם מייצר יותר פירוט בצללים שבפנים.

סדרת התמונות השלישית והרביעית מפנה מעט את התוצאות. עם זאת, צבעים נסתכל על השלט והעצים משמאל לקבוצת התמונות השלישית. התמונה משמאל לוכדת הרבה יותר מידע בצללים מתחת לעצים והכתיבה על השלט הכחול קריאה בהרבה. צמד התמונות הרביעי מראה טיפול דומה בשמיים, אך לתמונה מימין יש גוון סגול משונה ומשתדל יותר מדי להאיר את האזורים הכהים יותר מתחת לסוכך הבניין. התמונה משמאל מראה הרבה יותר טבעי.

פרט וחידוד

במבט ראשון צילומי הנוף המוגבהים נראים נחמדים יותר משמאל. אם אתה מתקרב ימינה אתה יכול לראות שפע של מתלים יתר על המידה. בתמונה השנייה אנו רואים מיקרוקוסמוס של מה שקרה לפני כן: חשיפה קלילה יותר ויותר פרטים מתחת לצללי העץ בתמונה השמאלית, וחשיפה כהה יותר וצבעים פחות תוססים בתמונה הימנית. בהשוואה השלישית יש בה מעט מאוד שלא יינקטו בדרך זו או אחרת על סמך העדפה אישית. הזוג הסופי דומה שוב: התצלום מימין כהה יותר, עם יותר רעש במים, וצבעים מעט עמומים יותר בסך הכל.

תאורה חלשה

בדומה לצילום הלילה המתקרב למעלה, צילומים אלה של קו הרקיע של שנחאי חושפים את רוב אותם הדברים. הצבעים רוויים יותר בתמונה מימין (ההפך ממה שקורה בשעות היום), אך החדות הולכת לאיבוד בגלל טשטוש הבוצי של האורות הבהירים (התקרב למבנה הכחול שמשמאל למגדל הטלוויזיה לדוגמא. ). גם שמי הלילה כהים יותר בתמונה הימנית, אך הוא גם מראה הרבה יותר רעש מהתמונה הנקייה יותר משמאל.

מצלמה פונה קדמית

השארתי את זה עד האחרון כי נראה היה שהסבירות ביותר היא למסור את הזהות האמיתית של שני המכשירים. לפיקסל 2 מצלמה קדמית מאוד מושקעת, ולא בכדי. בהתבסס על תמונה זו בלבד, יהיה קל יחסית לזהות שהתמונות השמאליות לאורך השוואת המצלמות הזו הגיעו מהפיקסל 2. כמו המצלמה הראשית, Vivo Nex חושף יתר על המידה. בחרת איזה נכון?

מחשבות אחרונות

די הופתעתי שוויבו הצליחה לשים מצלמה תחרותית כזו על ה- Nex (ה- Nex הפיק את התמונות הימניות לאורך כל הדרך). חסימת המצלמה הפונה קדמית - למרבה הצער, אחת התופעות הגדולות של הטלפון החדש של Vivo בזכות מנגנון ההרמה שלה - מצלמות Nex מציגות ביצועים טובים מאוד. המצלמה של Vivo Nex אולי לא תנצח על הסף את ה- Pixel 2, אך היא מתקרבת באופן מפתה בכמה הזדמנויות. עובדה זו בלבד היא פרסומת טובה בערך כמו שכל סמארטפון יכול לבקש ברגע זה.

Vivo הצליחה להציב מצלמה תחרותית מאוד על ה- Nex.

ביצעתי מבחן עיוורון קטן בקרב זוג מבני הזוג צוות והעדיפו למעשה את התמונות מה- Nex. הם זיהו נכון את נוכחותה של חריפות יתר בעיבוד התמונות של ה- Nex, אך בכל זאת העדיפו את הצבעים הפונצ'ריים יותר ואת החשיפה הקלה יותר. זה ממש כמו שמציגה סמסונג: כולנו יודעים שהם רוויים יותר מ"רגילים ", אבל אנחנו לא יכולים שלא לחבב אותם בכל מקרה. לפעמים יצרן ציוד מקורי שמגבש את הצבעים והחשיפה אינו נורא - הוא יכול למעשה לחסוך לנו טיול באפליקציית עריכה לפני שנשתף אותם. שוב, אחרים ירתעו את חידודו של ה- Nex.

כמו שאמרתי על ה- Huawei P20 Pro, איזו גישה שתעדיף כנראה תגיע לשאלה האם אתה שופט תמונה לסמארטפון כפי שהיא מופיעה בסמארטפון שלך או שהיא נראית מקרוב במחשב שלך. הפיקסל שומר על פירוט על חשבון רעש נוסף, רק גורם לצבעים לצוץ בלילה. ה- Nex נוטה לחשוף יתר, עם חידוד מאוד נראה לעין אם אתה מתקרב. לא אנו מצהירים על "מנצח" על הסף, אך Vivo Nex בהחלט מפעילה קרב טוב מאוד נגד מצלמת הטלפון החכם כנגדו נשפטים כל האחרים.

עכשיו אתה אומר לי: איזו קבוצת תמונות העדפת?

אם לעתים קרובות אתה נותן את הטלפון החכם או הטאבלט לילדיך, בקרת הורים וחסימה של תוכן לא הולם היא חובה. אתה יכול גם להשתמש בחסימת אתרים כדי לבעוט בהרגל המדיה החברתית שלך או כדי להימנע מהסחת דעת של תוכן ...

האם אתה יודע כמה אתה יכול לעשות עם Blockchain? זה הולך הרבה מעבר לביטקוין וקריפטולמרות שמדובר בהיבטים מעניינים. אתה יכול לבנות מערך מיומנויות חדש עם חבילה Blockchain ו- Ethereum מתכנתים תמורת 29 דולר ...

מאמרים מרתקים