דעה: מכשירי הסליידר אולי נראים מגניבים, אך הם מבוי סתום עיצובי

מְחַבֵּר: Monica Porter
תאריך הבריאה: 19 מרץ 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
Major Lazer – Light it Up Remix (feat. Nyla & Fuse ODG) (Music Video) by Method Studios
וִידֵאוֹ: Major Lazer – Light it Up Remix (feat. Nyla & Fuse ODG) (Music Video) by Method Studios

תוֹכֶן


ב -14 בינואר, 2019, התרחשה האינטרנט הראשון לכאורה של אב-טיפוס של OnePlus 7. אתה יכול לראות את התמונה כאן, אך ההדלפה מרמזת מאוד על כך ש- OnePlus 7 יכול לכלול אלמנט עיצובי חדש בתיק ה- OnePlus: החלקה אחורה.

היו כמה טלפונים עם סליידר שיצאו בשנת 2018, והבולט בהם Oppo Find X ו- Xiaomi Mi Mix 3. מכשירים אלה התקבלו היטב על ידי העיתונות וגם על משתמשי אנדרואיד כללי, ככל הנראה בחלקם מכיוון שהיא פותרת את בעיית החריץ על ידי שמירה על חיישנים מול הפנים מוסתרים עד שתזדקק להם.

עם זאת, זה לא כמו הטלפונים של המחוון הם דבר חדש.הקו הפופולרי של הטלפונים של Sidekick מתחילת שנות האלפיים כלל מסך הזזה, והנוקיה 8110 - שהפופולארית כטלפון של ניאו ב- The Matrix - גם הייתה בעלת אפקט הזזה מגניב. הטלפונים המחוונים החדשים יותר לוקחים רק אלמנט עיצובי מנוסה ומעדכנים אותו עבור הטלפון החכם המודרני.

בעוד שטלפונים עם סליידר עשויים להיראות מגניבים בהתחלה, משהו אומר לי שהמערכות העיצוב עולות בהרבה על היתרונות.

מורכב יותר = יקר יותר


רוב הסמארטפונים המודרניים הם חתיך אחד של זכוכית ומתכת. יש מעט מאוד - אם בכלל - חלקים נעים שאפשר לדבר עליהם, מה שמאפשר יחסית לייצר אותם בכמויות המוניות. מכיוון שכמעט כל הטלפונים החכמים מתוכננים ומורכבים באותה צורה, הדבר הופך את הדברים ליעילים עוד יותר מכיוון שקווי הייצור אינם חייבים לשנות יותר מדי כדי להתאים ליצרני יצרני ציוד מקומי שונים.

עם זאת, עם טלפונים עם סליידר, מוצגת דרגה חדשה של מורכבות. קווי ייצור צריכים כעת לבנות מנגנון הזזה אשר בהכרח יביא לתהליך ייצור קשה יותר. זה, בתורו, יגרום למחירי המכשירים לעלות.

ה- Xiaomi Mi Mix 3 בבריטניה מתחיל ב 499 פאונד (634 $). אמנם זה לא יקר להפליא עבור סמארטפון, אך המחיר הזה הופך אותו לאחד הטלפונים היקרים ביותר ב- Xiaomi בשוק. Oppo Find X זול במחיר של 999 יורו ($ 1,137 $), שהוא בהחלט תלול לא משנה איך מסתכלים עליו. אנו יכולים רק לדמיין שטלפון סליידר של OnePlus יהיה גם יקר למדי, שלא לומר דבר על טלפון מחוון של חברות כמו סמסונג או סוני.

תיקונים יהיו יותר ויותר סיוט


לא רק שסביר שתשלם יותר עבור טלפון מחוון, אלא שתצטרך גם להיות קשה יותר לתקן אותו. שיאומי וגם אופו, לזכותם, טוענים שהמחוונים שלהם טובים לאלפי ואלפי שקופיות לפני שנמנעו בהכרח. ללא קשר לטענות החברה, פשוט הגיון נפשי לדעת שמורכבות מוגברת תביא לסכנה מוגברת לשבירה.

בימינו, קל יחסית (אם כי לא מספיק קל) לתקן את הטלפון אנדרואיד שלך על ידי הזמנת חלקים וכלים ברשת, צפייה בכמה סרטוני YouTube והתחל לעבוד. אתה יכול אפילו לקחת את הטלפון שלך לחנויות תיקונים שונות של צדדים שלישיים ולהתקן דברים במחיר הוגן במינימום המתנה. עם זאת, מדובר בהימור בטוח כי תיקון טלפון להחלפה יהיה קשה מהרגיל, מה שיגרום לעלויות התיקון בכל רחבי הלוח, שלא לומר דבר על הוספת שכבת קושי חדשה לתיקון עצמו.

אם אתה מסוג האנשים שדואגים מאוד לטלפונים שלהם, ייתכן שהאחד הזה לא יחול עליך כל כך. אבל עבור כולם זה משהו שכדאי לזכור.

להיפרד מדירוגי ה- IP

זה הימור בטוח ששום מכשיר מחוון לא יקבל את אישור ה- IP68 הנחשק כנגד מים ואבק. החלק האחורי הופך את זה לבלתי אפשרי.

ניתן, סמארטפונים עם סורג רמקולים, שקעי אוזניות ויציאות USB מסוג C זכו לדירוג IP68. אולי תעשיית הסמארטפונים תמצא דרך להרוויח את ההסמכה הזו עם החלקה אחורה. אבל אני חושב שהרבה יותר סביר שזה יגיע לקבל טלפון סליידר שאינו מוסמך או לקבל טלפון צפחה מאושר, ללא אפשרויות אחרות. רק חשוב על כל מוך האבק והכיס שיכול להיכנס למחוון הזה!

עובי מוגבר, ירידה בסוללה

אנו נוטים לדבר על עובי כל סמארטפון נתון ברצינות מירבית. אם טלפון אפילו עבה יותר מכמה מילימטרים, זה יכול לגרום לאנשים לשאול אם המכשיר שווה לקנות.

מרבית הקונים היו מודים לכך שהם היו קונים בשמחה סמארטפון עבה יותר אם פירוש הדבר לקבל סוללה גדולה יותר. לרוע המזל, ככל הנראה זה לא יהיה המקרה בטלפונים עם סליידר, מכיוון שהם ככל הנראה הולכים להיות עבים יותר מאשר סמארטפונים של צפחה מבלי לתת מקום נוסף לסוללה.

לדוגמה, Xiaomi Mi Mix 3 הוא בעובי של 8.5 מ"מ עם סוללה של 3,200mAh. Oppo Find X הוא עובי של 9.6 מ"מ עם סוללה של 3,730mAh. בינתיים, OnePlus 6T בעובי 8.2 מ"מ עם סוללה 3,700mAh וסמסונג גלקסי נוט 9 עובי 8.8 מ"מ עם סוללה 4,000mAh.

במילים אחרות, מכשירי הסליידר הם עבים למדי, אך עובי זה אינו הופך את קיבולת הסוללה לגדולה יותר.

כמו החריץ, זהו רק מעבר טכנולוגי

אחת התלונות העיקריות על עיצוב החריץ היא העובדה שהיא הורסת את הסימטריה של התצוגה. הגלישה לאחור מנסה לפתור את הבעיה הזו, אך היא, בתורו, יוצרת כל מיני בעיות חדשות. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני בשמחה אסבול מחריץ זעיר במשהו כמו OnePlus 6T או תצוגת החורים שאנו מצפים לראות בסמסונג גלקסי S10 אם זה אומר סוללה גדולה יותר, מחיר סביר, ותיקונים ישירים. אני בטוח שיש המון אנשים שאוהבים גם את דירוג ה- IP68 הזה.

עם זאת, בסופו של דבר, כל זה יהיה מטריד. החריץ, הגב הזזה, תצוגות אגרוף חור - כל אלה הם חלקים של טכנולוגיית מעבר. צרכנים רוצים מכשירי מסך עם כל המסך, ובסופו של דבר נקבל אותם. יצרני ציוד מקורי יבינו כיצד לשים את כל החיישנים הפונים לפנים שאנו רוצים מתחת לזכוכית התצוגה עצמה, תוך ביטול הצורך בחריצים או מחוונים או כל דבר אחר. זה רק עניין של זמן.

בשנה האחרונה עברנו מחריץ שתופס מעל 50 אחוז מהתצוגה אופקית לנקודה קטנה זעירה בראש המסך. עברנו מסורגי רמקולים החולשים על המסגרת העליונה למטבעות קטנטנים שחיים בין הזכוכית לחלק הקדמי של המרכב. חיישני טביעות אצבע כבר נמצאים מתחת לזכוכית, וטכנולוגיה קיימת בכדי לגרום למצלמת ה- selfie לחיות גם תחת הזכוכית.

לא תצטרך לחכות הרבה יותר זמן כדי לקבל את הטלפון החכם הראשון, האמיתי לחלוטין, עם כל התצוגה. אם אתה זקוק נואשות למשהו בינתיים, אז אולי לתפוס טלפון מחוון יהיה שווה את זה. אם לא, הייתי מדלג על האופנה הזו - זה לא יימשך.

כשמדובר בעבודות משרדיות, מעט מיומנויות מוערכות ברמה הגלובלית כמו Microoft Excel. שליטה בכלי רב שנתי זה כמו להיות בעל מיומנות ניתנת להעברה בקורות החיים שלך....

לאחר המכשול סביב שחרורו של ה- Galaxy Galaxy Fold, חברות ככל הנראה מתערבבות כדי להבין כיצד לחזק מכשירים מתקפלים עתידיים. מתברר כי פטנט לתצוגה מתקפלת של מיקרוסופט עשוי להיות המפתח ליצירת מתקפלים עתידיים...

מאמרים אחרונים