OnePlus 7 Pro לעומת גוגל פיקסל 3 XL: הגיע הזמן לשינוי?

מְחַבֵּר: Louise Ward
תאריך הבריאה: 4 פברואר 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
OnePlus 7 Pro לעומת גוגל פיקסל 3 XL: הגיע הזמן לשינוי? - טכנולוגיות
OnePlus 7 Pro לעומת גוגל פיקסל 3 XL: הגיע הזמן לשינוי? - טכנולוגיות

תוֹכֶן


המגמה הזו שלי משתרעת כל הדרך אל ה- Nexus 4 של גוגל, שהפך לטלפון האנדרואיד הראשון שלי כבר בשנת 2012, לאחר שנעדר מהשדרוגים המצטברים באייפון. ה- Nexus 5 היה התחנה הבאה שלי ומהר מאוד את אהבתי לכל הדברים באנדרואיד והוא כנראה הסמארטפון החביב עלי בכל הזמנים (ממש מאחורי ה- Pixel 2 XL וה- HTC One M8).

בזמנים ההם ויתרתי מגוגל בעיקר הובילו לאכזבה (מה חשבתי לקנות LG G4?), אבל זה לא היה המקרה האחרון שלי עם ה- OnePlus 6T.

קיצור סיפור ארוך, הצלחתי לרסק את ה- Pixel 3 XL שלי (RIP) והייתי צריך תחליף. את התפקיד הזה מילא ה- OnePlus 6T ומיד נודעתי במהירות המהירה שלו, שלא לדבר על החריץ הקטן יותר בגזרת האמבטיה המחרידה של Pixel 3 XL.

אבל הכל לא היה נפלא. עיבוד המצלמה הותיר הרבה מאוד רצוי, עדיין העדפתי את תוכנת Pixel על פני OxygenOS, ושנאתי את הרמקול היחיד שתמיד הצלחתי להשתיק כששיחקתי משחקים וצפיתי ב- Twitch.

אחרי שבע שנים של טלפונים של גוגל, אולי הגיע הזמן לשינוי.


עברתי בין ה- OnePlus 6T לחדש לגמרי, לא נופץ לרסיסים של Google Pixel 3 XL כבר כמה חודשים, מנסה להשיג איזון בין החומרה של 6T לתוכנה של Pixel 3 XL.

ואז ה- OnePlus 7 Pro הגיע לפתח ביתי.

במקום פשוט לעבור על כל הדברים הגדולים והלא כל כך נהדרים עם ה- OnePlus 7 Pro, אני הולך לעבור על כל הדברים שהייתי עושה ולא הייתי מפספס לנטוש את הפיקסלים שלי לשווא בתקווה שזה יגיע אותי מתוך דילמה אחרת "האם, אני לא אהיה" עד שהפיקסל 4 יתגלגל.

דברים שאני אוהב

אם קראת או צפית (למעלה) את סקירת ה- OnePlus 7 Pro שלנו, אתה כבר יודע שהדבר הזה מהיר מהבהב. הגירסה שיש לי היא דגם ה- RAM של 12 ג'יגה-בייט מגוחך ומגוחך וזה כל כך מהיר שהוא מרגיש כאילו הוא ימריא.

הגעתי לכך מרגיזי - ובהתחשב באופן בלתי מוסבר בפנימיות - Pixel 3 XL איטית זו התגלות. כעת אוכל לעבור בין מספר אינסופי לכאורה של אפליקציות בכל עת מבלי שאצטרך לצפות בהם אתחול מחדש. בזכות UFS 3.0, משחקים נפוחים כמו Pokémon Go נטענים גם הם בערך חצי מהזמן. זה מאושר.

התחושה המרושלת הכוללת וההנפשות הצמודות נעזרים בתצוגה של ה- 90Hz של OnePlus 7 Pro.


התצוגה באופן כללי מדהימה לחלוטין. בטח יכולתי לסמוך על יד אחת את מספר הפעמים בהן אני משתמש במצלמת selfie בשנה אחת, כך שהסחר במצלמה מוקפצת ממוכנת שיכולה יום אחד להיכשל למסך מאסיבי, כמעט לגמרי ללא לוח מקיף, אינו מוחל .

עקומות התצוגה אולי מעט קיצוניות מדי בהשוואה ל- Samsung Galaxy S10 Plus, אך כל השאר בכל עיצוב הטלפון הוא מדהים, במיוחד ב Nebula Blue עם זוהר מהפנט ורך באורות מסוימים. מעולם לא אהבתי את האסתטיקה של פיקסלים דו גוונים, אבל זה מפוצץ אותה מהמים.

תצוגת OnePlus 7 Pros 90Hz מדהימה.

באופן מפתיע, חיישן טביעות האצבע בתצוגה היה שדרוג ענק נוסף. אני אומר באופן מפתיע מכיוון שלא היה לי אלא כאבי ראש עם חיישנים בתצוגה, אבל מצאתי שקצב ההתאמה ב- OnePlus 7 Pro הוא ממש גבוה. בינתיים, חיישן האחורי של ה- Pixel 3 XL תמיד היה מכה ופיספוס עבורי.

פלוס נוסף ל- OnePlus (רואים מה עשיתי שם?) הוא חיי הסוללה. בעוד ש- OnePlus 7 Pro מייצג ירידה משמעותית בסיבולת הסוללה בהשוואה ל- OnePlus 6T היעילה במיוחד, אני עדיין יכול להשיג את זה במהלך היום אחרון ה- OnePlus. זה יותר ממה שאני מקבל מהפיקסל. היעדר טעינה אלחוטית הוא חבל מאחר ואצטרך לפרוש את עמדת הפיקסלים שלי, אך 30 W Charge Charge תומך יותר מאשר מפצה על זה.

צלילה עמוק יותר: כך משפיע מסך 90 הרץ על חיי הסוללה ב- OnePlus 7 Pro

דברים שאני מפספס

כצפוי, ההתמודדויות העיקריות שלי עם OnePlus 7 Pro קשורות מעט מאוד לחומרה - עם שני חריגים קלים.

הראשון הוא הגדרת הרמקול הסטריאו. הרמקולים של ה- 7 Pro הם שיפור ניכר לעומת הרמקול התחתון היחיד של OnePlus 6T הממוקם בצורה מטופשת, אך הם עדיין לא ממש עומדים ברמת הרמקולים הכפולים הקדמיים הכפולים של Pixel 3 XL.

תכונת החומרה הנוספת שהחסרתי היא Active Edge. אני משתמש הרבה ב- Google Assistant (יש לי חמישה רמקולים של Google Home וספירה) כך שיש גישה מיידית לטלפון שלי באמצעות לחיצה מהירה תמיד היה בונוס.

לפעמים כשאתה מקבל טקסט בטלפון שלך, אתה רוצה לשלוח את הטקסט למישהו אחר. אולי אתה צריך להודיע ​​לאחרים כי חבר מגיע לארוחת ערב, או אולי אתה צריך ליידע אחרים על שינוי בלוח הזמנים שלך? רוצים לדעת להעביר טק...

עם למעלה מ- 25 מיליון מנויים בארה"ב, הולו היא אחד משירותי הזרמת הפרימיום הגדולים ביותר באמריקה. זה לא רק מאפשר גישה על פי דרישה לאלפי סדרות טלוויזיה וסרטים קלאסיים, עדכניים ואפילו מקוריים, אלא הו...

פוסטים אחרונים