15 אמולטורים אנדרואיד הטובים ביותר למחשב האישי של 2019! (נובמבר)

מְחַבֵּר: Lewis Jackson
תאריך הבריאה: 6 מאי 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
Best 15 Android Emulators For PC | 2020
וִידֵאוֹ: Best 15 Android Emulators For PC | 2020

תוֹכֶן



יש הרבה סיבות תקפות לכך שמישהו ירצה לרוץ במחשב האישי שלו. ייתכן שמפתחי אפליקציות מנסים לבדוק את היישום שלהם לפני שהם שולחים אותו. גיימרים עשויים לרצות להשתמש בעכבר ובמקלדת במשחקים שלהם. אולי אתה פשוט רוצה שיהיה שם. בכל מקרה, חיקוי אנדרואיד במחשב אפשרי ואנחנו נבדוק את אמולטורי האנדרואיד הטובים ביותר למחשב האישי. שימו לב, התהליך יכול להיות טכני למדי וחלקם דורשים מעט עקומת למידה. השוק הואט מאוד בשנים האחרונות עם הרבה פייבוריטים ותיקים (אנדי, AmiduOS ו- Leapdroid) שהשאירו את החלל לצמיתות או הפכו לבלתי שמישים. תוכלו לגלות על גורלם בתחתית המאמר.
  1. אמולטור של סטודיו אנדרואיד
  2. ארגון
  3. אושר ברכה
  4. ערפול כחולים
  5. GameLoop
  6. Genymotion
  7. LDPlayer
  8. MEmu
  1. נוקס
  2. הפניקס OS
  3. PrimeOS
  4. נגן מערכת ההפעלה Remix
  5. קסמרין
  6. אתה מנופף
  7. בנה אחד משלך

מי משתמש באמולטורים?

ישנם שלושה שימושים עיקריים עבור אמולטורים. הראשון הוא הנפוץ ביותר והוא מיועד למשחקים. גיימרים יכולים להשתמש באמולטורים במחשבים שלהם בכדי להקל על משחקים מסוימים. הם לא צריכים להסתמך על חיי הסוללה של המכשירים שלהם ועל קיומם של מקרואים וטריקים אחרים עוזרים לתהליך. ברוב המקרים, הטריקים הקטנים האלה אינם חוקיים (ברוב המשחקים) כך שאף אחד לא באמת בעיה עם זה. אמולטורי האנדרואיד הטובים ביותר למשחקים כוללים Bluestacks, MeMu, KoPlayer ו- Nox.


מקרה השימוש השני בשכיחותו הוא פיתוח. מפתחי אפליקציות אנדרואיד ומשחקים אוהבים לבדוק אפליקציות ומשחקים בכמה שיותר מכשירים לפני ההשקה. בדרך כלל אמולטור סטודיו אנדרואיד מתאים לעבודה מסוג זה. עם זאת, קסמרין וג'נימוישן מצוינות גם לסוג זה של שימוש.

הסוג העיקרי הסופי הוא הפריון. זה לא נפוץ כמעט מכיוון שמכשירי Chromebook זולים יותר וטובים יותר לשימוש באפליקציות אנדרואיד במשהו שאינו טלפון ורוב כלי הפרודוקטיביות הם בין פלטפורמות. כל אמולטור גיימינג עובד כמאמור פרודוקטיביות במידה. עם זאת, בעלי מקרי שימוש ספציפיים ומעט ידע יכולים לנסות ARChon ו- Bliss. הרשימה המלאה להלן. תהנה!

אמולטור של סטודיו אנדרואיד

מחיר: חופשי

סטודיו אנדרואיד הוא קונסולת הפיתוח של ברירת המחדל עבור אנדרואיד. זה מגיע עם שלל כלים שיעזרו למפתחים לייצר אפליקציות ומשחקים במיוחד עבור אנדרואיד. כפי שמתברר, יש גם אמולטור מובנה בו תוכלו להשתמש בכדי לבדוק את האפליקציה או המשחק שלכם. ההתקנה מורכבת למדי והיא יכולה לארוך זמן רב. לפיכך, זה לא אחד שהיינו ממליצים עליו לשימוש ברמת הצרכן. עם זאת, מפתחים יכולים פשוט להשתמש בכלי זה כאימולטור שלהם לבדיקת האפליקציות שלהם. זה תומך גם בקוטלין במקרה שמפתחים רוצים לנסות את זה. זה יותר מדי כאב עבור אנשים רגילים, אבל זה מצוין למפתחים.


ארגון

מחיר: חופשי

ARChon אינו אמולטור מסורתי. אתה מתקין אותו כתוסף של Google Chrome. לאחר מכן זה מאפשר ל- Chrome להפעיל אפליקציות ומשחקים אנדרואיד (גם אם עם תמיכה מוגבלת). זה לא אמולטור קל להפעיל. תצטרך להתקין את הדבר ל- Chrome. משם, עליך להשיג APKs ולהעמיס אותם. כתוספת לשפשף יתכן שתצטרך להשתמש בכלי כדי לשנות את ה- APK כדי להפוך אותו לתואם. יש הרבה יותר צעדים לגרום לזה לעבוד מאשר לרוב אמולטורי אנדרואיד אחרים למחשב. אולם בצד החיצוני זה עובד עם כל מערכת הפעלה שיכולה להריץ מופע של Chrome (Mac OS, Linux, Windows וכו '). קישרנו ל- GitHub הרשמי בו תוכלו למצוא הוראות מפורטות לשימוש בו.

אושר ברכה

מחיר: תרומות חינם / אופציונאליות

אושר זה משהו קצת שונה. זה עובד כמו אמולטור אנדרואיד למחשב באמצעות מחשב וירטואלי. עם זאת, זה יכול גם לרוץ שטוח במחשב דרך מקל USB. זו בהחלט אפשרות למשתמשים כוח ולא מומלצת לפשוטה. כהתקנת VM, התהליך די פשוט, אם מייגע. שיטת ההתקנה של ה- USB מורכבת עוד יותר, אך היא מאפשרת למחשב שלך להפעיל אנדרואיד באופן טבעי מהאתחול. זה הופך את Bliss לאמולטור סופר ייחודי אם אתה מצליח לעבור את הצעדים עד הסוף. כמובן, זה פועל רק טוב אם המערכת שלך תואמת, אז תהיה מוכן עם גיבוי של מערכת ההפעלה הנוכחית שלך. המערכת מריצה את אנדרואיד אוראו וזה בין הגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד המוצעות על אמולטור. זה קצת יהלום במחוספס, אבל שוב, אנו ממליצים רק על זה למומחים הטכניים. תוכל למצוא מידע נוסף על זה בפתיל ה- XDA-Developers שלה כאן.

ערפול כחולים

מחיר: חינם / 2 $ לחודש

Bluestacks הוא הזרם המרכזי ביותר מבין כל אמולטורי האנדרואיד. יש לכך כמה סיבות. בתור התחלה, זה תואם ל- Windows ו- Mac. זה היה גם מהראשונים שעבדו ממש טוב שעדיין מקבלים עדכונים שוטפים. האמולטור מכוון לגיימרים ניידים. יש סטיגמה עם Bluestacks כי זה יכול להרגיש מעט נפוח לפעמים. Bluestacks 4 (הושק בשנת 2018) נועד לתקן זאת עם תוצאות מעורבות. זה כולל גם מיפוי מפתחות והגדרות למשחקים רבים המותקנים. זה אמור לעזור להקל הרבה יותר. זה אחד המחקים הכבדים ביותר ברשימה. עם זאת, יש לו גם את התכונות המרובות לטוב ולרע. עדכונים אחרונים הציבו Bluestacks ב- Android 7.1.2 (Nougat), אחד האחרונים מבין אמולטור כלשהו. העדכון ל- Bluestacks 4 שיפר גם את המהירות, אפילו במחשבים ישנים.

GameLoop

מחיר: חופשי

GameLoop, שנקראה בעבר Tencent Gaming Buddy, הוא אמולטור אנדרואיד לגיימרים. למען האמת, טוב די בכך שטננט מכנה אותה אמולטור הרשמי למשחקיה, כולל Call of Duty: Mobile ו- PUBG Mobile. כמובן, הוא כולל משחקים אחרים מלבד אלה של Tencent, אם כי האוסף שלו אינו גדול ככל שיהיה. האמולטור הוריד והתקין בסדר והמשחקים שבדקנו פעלו בסדר גמור. זה לא טוב לפרודוקטיביות או לבדיקות התפתחותיות. עם זאת, אם יש לך גירוד למשחקי FPS ניידים יחד עם כמה כותרים, זהו למעשה אמולטור משחק די הגון והוא מתהדר באוסף טוב של כותרות חדשות יותר. בנוסף, המקלדת שולטת והביצועים טובים.

Genymotion

מחיר: חינם עם אופציות בתשלום

אמולטור אנדרואיד זה מיועד בעיקר למפתחים. זה מאפשר לך לבדוק את האפליקציות שלך במגוון מכשירים בלי להיות בעלים עליהם. אתה יכול להגדיר את התצורה של אמולטור למגוון מכשירים עם גרסאות שונות של אנדרואיד כדי להתאים לצרכים שלך. לדוגמה, אתה יכול להריץ Nexus One עם אנדרואיד 4.2 או Nexus 6 עם Android 6.0. אתה יכול לעבור בקלות בין מכשירים וירטואליים כרצונך. זה לא נהדר לשימושים צרכניים, אך Genymotion אכן מציעה את שירותיהם בחינם לשימוש אישי. התכונה השימושית ביותר היא הזמינות שלו הן במחשב השולחני והן בענן. אלה ללא מחשבים חזקים יכולים לגרום לשרתי Genymotion לעשות את כל העבודה עבורם.

LDPlayer

מחיר: חופשי

LDPlayer הוא אמולטור אנדרואיד נוסף לגיימרים. הוא כולל את המערך הרגיל של תכונות מכוונות גיימר, כולל בקרות מיפוי מקלדת טובה ותמיכה במשחקים האחרונים. זהו אחד המחקרים הבודדים ברשימה שמקבל עדכונים פעילים כמעט כמעט על בסיס חודשי. העדכון האחרון תיקן באג שגרם ל- Call of Duty: Mobile להתרסק. זה תומך גם במגוון של משחקים אחרים, כולל Clash of Clans, Brawl Stars, Black Desert Mobile, PUBG Mobile, ורבים אחרים. הוא פועל בגירסה ישנה יותר של אנדרואיד ולכן ברצוננו לראות שהיא תתעדכן במחלקה ההיא בסופו של דבר. עם זאת, אחרת היא חוויה מוצקה.

MEmu

מחיר: חופשי

MEmu הוא עוד אחד מחוקרי האנדרואיד העולים והנחשבים שנדמה כי הוא מסתדר לא רע עם גיימרים. אחת התכונות הגדולות ביותר שלה היא תמיכה בערכות השבבים של AMD והן של אינטל. רובם עובדים על מעבדי AMD, אך נחמד לראות שמפתחים שמים לב לפלטפורמה של AMD. בנוסף, הוא תומך ב- Android Jelly Bean, Kit Kat ו- Lollipop. אתה יכול אפילו להפעיל מספר מופעים בבת אחת עבור מספר משחקים או תכונות בדיקה. זה מכוון את עצמו לגיימרים כמו Bluestacks ודמי אמולטורים דומים.עם זאת, הוא גם די שימושי ככלי לפריון. העדכון האחרון שלו היה בסוף דצמבר 2018 לפי הבלוג וזה אומר שהפיתוח שלו עדיין בעיצומו. אנו מעריכים זאת.

נוקס

מחיר: חופשי

Nox הוא עוד אמולטור אנדרואיד למחשב עבור גיימרים. זה כולל את הדברים הרגילים כמו מיפוי מקשים עם המקלדת שלך, תמיכה בפועל בבקר, ואפילו היכולת לשלוט על מחוות מפתחות. לדוגמה, אתה יכול להקצות את הפונקציה להחליק ימינה למקש חץ ולהשתמש בזה במשחק ללא תמיכה בפועל של בקר חומרה. זה כיף ונראה שהוא עובד די טוב רוב הזמן. זה גם בחינם לחלוטין ובפיתוח פעיל. סרטון ההדגמה למטה ישן למדי והוא בהחלט התנהל טוב יותר מזה במחשב הנייד שלי.

הפניקס OS

מחיר: חופשי

מערכת הפניקס של פיניקס היא אחת מחיקי האנדרואיד החדשים ביותר למחשב האישי. כמו רוב הימים בימינו, זה מתגאה בחוויית גיימר. עם זאת, היא גם מתהדרת בחוויה דמוית שולחן עבודה כך שהיא למעשה עובדת די טוב גם לפרודוקטיביות. יש לו שירותי Google Play, אם כי עדכון שירותים אלה עלול להיות מעט כאב. המשמעות היא שאתה מקבל כל אפליקציה וכל משחק בחנות Google Play. מערכת ההפעלה הפניקס מפעילה גם את אנדרואיד 7.1 שהיא יחסית מודרנית עבור אמולטור אנדרואיד. אתה יכול להוריד את האמולטור מהאתר הרשמי שלו והפורומים שלו שוכנים על ידי מפתחי XDA.

PrimeOS

מחיר: חופשי

PrimeOS הוא סוג של בולט במרחב אמולטור אנדרואיד. זה לא ממש אמולטור. אתה מתקין את זה כמחיצה במחשב שלך וזה מגביר את האנדרואיד המקורי. זוהי חווית אנדרואיד ממוקדת גיימר, אם כי אתה יכול להשתמש בה לחלוטין לפרודוקטיביות אם אתה באמת רוצה. PrimeOS כולל מרכז משחקים, תמיכה בעכבר ובמקלדת, וגישה לרוב אפליקציות ומשחקי אנדרואיד. אם להיות גלוי, זה כמעט פועל כמו ChromeOS מינוס כל חלקי ה- Chrome. אתה יכול לבצע ריבוי משימות, לצפות בתוכן וידאו או לשחק משחקים לפי בחירתך. עדיין לא בדקנו את זה לעומק שכן הוא חדש בשנת 2019 מסטארט-אפ הודי. נעדכן את המאמר אם נשים לב למשהו מיוחד במינו.

נגן מערכת ההפעלה Remix

מחיר: חופשי

נגן מערכת ההפעלה Remix מאת Jide הוא אחד מחיקי האנדרואיד החדשים ביותר למחשבים (יחסית). הוא מפעיל אנדרואיד מרשמלו וזה עדיין חדש יחסית בהשוואה לרבים מהאחרים ברשימה. תהליך ההתקנה די פשוט והשימוש בו גם קל למדי. זה פונה בעיקר לגיימרים. יש כמה תכונות ספציפיות לגיימר יחד עם סרגל כלים הניתן להתאמה אישית. הוא מתהדר בתכונות כמו הפעלת מספר משחקים בבת אחת. עם זאת, זהו אמולטור נקי למדי ולכן הוא עדיין שמיש לחלוטין ככלי לפריון. נראה שהאתר אינו פעיל ואנחנו בטוחים שנגן מערכת ההפעלה Remix יחסית אינו בפיתוח פעיל. זה אמור להיות בסדר עוד שנה או שנתיים לפני שזה יתחיל להרגיש ממש זקן. אנו נחליף אותה כשאנו מוצאים אפשרות 15 טובה.

קסמרין

מחיר: אפשרויות חינם / ארגוניות

Xamarin הוא IDE דומה ל- Android Studio. ההבדל הוא שהוא יכול להתחבר לדברים כמו Microsoft Visual Studio לסביבת פיתוח גדולה עוד יותר (לטוב ולרע). כמו כן, כמו סטודיו אנדרואיד, זה מגיע עם אמולטור מובנה לבדיקת אפליקציות או משחקים. במקרה וזה לא היה ברור, אנו ממליצים למפתח זה רק למפתח זה. ההתקנה פשוט מייגעת מדי לשימוש רגיל בצריכה. האמולטור של קסמרין אינו חזק כמו משהו כמו Genymotion, אך הוא יבצע את העבודה אם אתה מתכוון להשתמש בזה וזה גם ניתן להגדרה לצרכים שלך. זה לשימוש אישי. חברות וצוותים גדולים יותר עשויים להידרש לנהל משא ומתן על תוכנית תשלום.

אתה מנופף

מחיר: חינם / $ 29.99

YouWave הוא אחד מחיקי האנדרואיד הישנים למחשבים אישיים. זה קיים הרבה זמן. אולם העדכון האחרון היה בשנת 2016. זה הופך אותו לעכשווי למדי. הגרסה החינמית משתמשת בכריך גלידה. הוצאת ה- 29.99 $ תקבלו את גרסת ה- Lollipop. לא חווינו בעיות עיקריות באף אחת מהן. תהליך ההתקנה היה די קל. אין בו תכונות ספציפיות למשחק, אך הוא עדיין ישחק משחקים. זה עושה את זה טוב למשחקים קלים ופרודוקטיביות. עם זאת, לא ראינו עדכון משמעותי די הרבה זמן, כך שאפילו גרסת ה- Lollipop שלה לא מעודכנת. אנו לא ממליצים על גרסת הפרימיום, אך הגרסה החינמית פועלת יפה למי שרוצה אמולטור ישן יותר שמריץ אנדרואיד ישן.

בנה אחד משלך

מחיר: חינם (בדרך כלל)

כפי שמתברר, אתה יכול לבנות אמולטור משלך. כך זה עובד על קצה המזלג. עליך להוריד את VirtualBox (מקושר למעלה). לאחר מכן עליך להוריד תמונה מ- Android-x86.org. משם זה רק עניין למצוא את אחד המדריכים הרבים ברשת ולעקוב אחר הצעדים. זו בקלות אחת מהשיטות הקשות יותר, אך עדיין לא מייגעת או קשה כמו הקמת IDE שלם כמו Android Studio או Xamarin. אנו לא ממליצים לנסות בלי הדרכה ומעט ידע קודם. זה לא יעבוד טוב, זה יהיה באגי, אלא אם כן אתה מקודד, זה יהיה קשה לתקן. ובכל זאת, יהיה לך להתאים אישית כרצונך ומי יודע, אולי תעשה ותשחרר אמולטור אשר יעטר את הרשימה הזו ביום מן הימים.

אם פספסנו את אחד ממוצרי האנדרואיד הטובים ביותר למחשב האישי, ספרו לנו עליהם בתגובות! תוכלו גם ללחוץ כאן בכדי לבדוק את אפליקציות Android ומשחקי המשחק האחרונים שלנו! הנה מה שקרה לכמה קלאסיקות ותיקות מהרשימה:

  • Leapdroid נרכשה על ידי גוגל ואינה פועלת עוד.
  • AMIDuOS סגר את שעריו באופן רשמי ב- 7 במרץ, 2018. מי שקנה ​​אותו יכול עדיין להשיג מתקין אם תעקוב אחר קישור זה ותעקוב אחר ההוראות.
  • אנדי החל להשתמש בכמה טקטיקות פיתוח רציניות ולא נהדרות, כולל חשד לכריית ביטקוין ללא אישור משתמש. עד שהם יאגדו את הדברים שלהם, הם פטורים מהרשימה הזו.
  • Droid4x הייתה בעבר אחת האפשרויות הטובות ביותר והבנייה המאוחרת שלה עדיין זמינה. עם זאת, הוא כבר לא מעודכן באופן פעיל ולכן הסרנו אותו מהרשימה.
  • KoPlayer הוא אמולטור אנדרואיד מצטיין עבור גיימרים. עם זאת, נראה כי האתר נמצא נכון למועד כתיבת שורות אלה. אם הוא יחזור עד שנעדכן את היצירה הזו שוב, נוסיף אותה בשמחה לרשימה.
  • רוב השאר פשוט לא עודכנו או היו בפיתוח פעיל במשך שנים והם כבר לא ממש עובדים טוב יותר עם מערכות הפעלה וחומרה חדשות יותר.

כשמדובר במשחקי מחשב, אתה בהחלט יכול להסתדר עם מקלדת משרדית טיפוסית, אבל אתה תהיה מוכן לעשות את אותו הדבר עבור העכבר שלך.עכבר משחק מתאים הוא חיוני עבור ביצועי משחק אופטימלייםוהשבוע נתקלנו במעולה. עכבר ...

הדודל של גוגל של מחר יהיה אחד לספרי ההיסטוריה מכיוון שהוא יהיה הדודל הראשון שמונע על ידי בינה מלאכותית.הדודל של גוגל יתמקד במלחין הגרמני הידוע יוהאן סבסטיאן באך, שנולד ב 21 במרץ 1685 (עושה את המתמטיקה...

פרסומים מעניינים