כלי המפתחים הטובים ביותר לאנדרואיד

מְחַבֵּר: Lewis Jackson
תאריך הבריאה: 6 מאי 2021
תאריך עדכון: 2 יולי 2024
Anonim
Android App Development Tools | Top 5 Tools for Android App Development | Android Developer Tool
וִידֵאוֹ: Android App Development Tools | Top 5 Tools for Android App Development | Android Developer Tool

תוֹכֶן


אנדרואיד מציעה אינסוף הזדמנויות למפתחים: מדובר בפלטפורמה מגוונת ופתוחה המשמשת מיליוני משתמשים ברחבי העולם עם פלטפורמת הפצה רבת עוצמה כדי להגיע לקהל גדול. למרבה המזל, יש גם המון כלים למפתחי אנדרואיד כדי להתחיל ולעזור לייעל את זרימת העבודה שלך. מוטב שמספר הכלים הללו הולך וגדל כל הזמן, בעוד שכל אחד מהם ממשיך להתייעל ואינטואיטיבי יותר. מעולם לא היה זמן טוב יותר ליצור אפליקציית אנדרואיד משלך!

קרא את הבא: מיטב יצרני האפליקציות לאנדרואיד ליצירת אפליקציות ולבנייתם ​​עם אפס קוד

להלן תוכלו למצוא מגוון גדול של כלים מפתחים מועילים וחזקים. לנוחיותך הם סווגו כך:

  • IDEs - סביבות פיתוח משולבות הם הכלים העיקריים שבהם אתה משתמש לבניית אפליקציות אנדרואיד שלך, ומספקים את הממשק שבו אתה מזין את הקוד שלך.
  • כלים שמגיעים עם Android Studio - אלה הם הכלים הרשמיים למפתחי אנדרואיד מגוגל המגיעים עם Android Studio / SDK אנדרואיד.
  • כלים חיצוניים מתקדמים- כלים כמו Github שסביר להניח שתשתמש בהם כמפתח מתקדם יותר.
  • כלים אחרים- סקירה מהירה של סוגי הכלים האחרים שאתה עלול להיתקל בהם.

תן לנו לדעת מה פיספסנו למטה, ובהצלחה!


כלי המפתח המובילים לאנדרואיד: IDEs

Am IDE הוא 'סביבת פיתוח משולבת', כלומר ממשק יחיד שמאפשר לך להזין קוד, ומטפל בדברים

סטודיו אנדרואיד

שום רשימת כלים לפיתוח אנדרואיד לא תהיה שלמה ללא Android Studio. זוהי ה- IDE הרשמית (סביבת פיתוח משולבת) עבור אנדרואיד, מה שהופך אותה לבחירה מספר אחת עבור רוב המפתחים המעוניינים ליישם אפליקציות בסיסיות עם עיצוב החומרים של גוגל ועם גישה לכל התכונות המתקדמות של הפלטפורמה.

ה- IDE הוא המקום בו כל מפתח יבלה את רוב זמנו: הוא משמש כעורך לשפת התכנות שנבחרה (סטודיו אנדרואיד תומך ב- Java וקוטלין), מהדר שיכול ליצור קבצי APK ומערכת קבצים לסידור הפרוייקט שלך. זה כולל גם עורך XML ו"תצוגת עיצוב "לסידור אלמנטים על המסך. סטודיו אנדרואיד מציע גם חבילה שלמה של כלים נוספים - חלקם נבדוק בפוסט זה - ולמרבה המזל רוב הדברים יתחברו כעת להורדה יחידה. למעשה, זה מגיע גם יחד עם SDK אנדרואיד עצמו, אם כי עדיין תצטרך להוריד ולהתקין את Java JDK בנפרד. כדאי לבדוק את ההדרכה המלאה של סטודיו אנדרואיד למתחילים.


בפיתוח עם Java ו- SDK אנדרואיד יש עקומת למידה תלולה מעט, אך מבחינת שילוב, תמיכה ותכונות Android Studio לא ניתן לנצח.

סטודיו חזותי עם קסמרין

Visual Studio הוא ה- IDE של מיקרוסופט התומך במגוון שפות כולל C #, VB.net, JavaScript ועוד עם סיומות. בעזרת Xamarin, שנכנס כעת לארוז, ניתן גם ליצור אפליקציות חוצות פלטפורמות באמצעות C # ואז לבדוק במספר מכשירים המחוברים לענן. זה בחינם לשימוש ובחירה טובה אם אתה מתכוון לשחרר אפליקציית כלי שירות לאנדרואיד וגם ל- iOS ולא תאהב לכתוב את הקוד פעמיים. זה שימושי גם למי שכבר מכיר את C # ו / או Visual Studio. אפילו למי שאין לו שאיפות מרובות פלטפורמות, זה יכול לשמש כחלופה עוצמתית ומושכת לאנדרואיד סטודיו. עם זאת, חסרון אחד הוא שהכי פחות נוח לגשת לספריות הכתובות ב- Java וכמו בכל חלופה, אתה מאבד חלק מהתמיכה והתכונות המשולבות של גוגל.

אחדות תלת ממדית

Unity 3D הוא מנוע משחק ו- IDE לפיתוח משחק חוצה פלטפורמות - וכנראה האפשרות הטובה ביותר לכולם, החל ממתחילים ועד מתקדמים. קל ללמוד אחדות ומגיע עם מגוון גדול של תכונות לפיתוח משחקים. אמנם ניתן ליצור משחק עם אנדרואיד סטודיו, יוניטי נותנת עצמה לסוג כזה של עבודה בצורה הרבה יותר נוחה ותחסוך לך זמן וכאב ראש לא מבוטל. זה מתאים במיוחד למשחקי דו מימד, אך אתה משתמש בו גם כדי ליצור אפליקציות של מציאות מדומה לחלום בהקיץ, קרטון או Gear VR! עיין במבוא שלנו ל- Unity3D לקבלת מידע נוסף.

מנוע לא מציאותי

Unreal Engine הוא גם מנוע משחק ומהווה אפשרות אלטרנטיבית למעוניינים בפיתוח משחק חוצה פלטפורמות, מלא תכונות. בדומה ל- Unity, Unreal מציעה תמיכה קלה לאנדרואיד והיא למעשה מעולה מבחינה גרפית יחד עם היותה קוד פתוח. עם זאת, ל- Unity יש תמיכה מובנית מעט טובה יותר ליצירות סלולריות ודו-מימד, והיא האפשרות המועדפת על מרבית משחקי המשחק הניידים. מי שתחליט בסופו של דבר ללכת אליו הוא השיחה שלך וכיוון ששניהם חופשיים, אין סיבה שלא תוכל לתת לשניהם צילום. התחל כאן אם אתה רוצה ללמוד כיצד לכתוב משחק תלת מימד לאנדרואיד באמצעות Unreal Engine.

GameMaker: סטודיו

GameMaker: Studio הוא כלי נוסף למפתחי משחקים, הפעם למשחקי דו מימד. זה קצת יותר קל משימוש ב- Unity או Unreal 4 ומאפשר לך ליצור אפליקציות עם אפס קוד אפקטיבי. אם אתה לעשות ברצונך להוסיף קצת יותר התאמה אישית אם כי, אז תוכל להתמודד עם GML הידידותי למתחילים או 'GameMaker Language'.

עם זאת, מה שאתה מקבל קל לשימוש, אתה מפסיד במידה מסוימת בכוח ובפונקציונליות. כמו כן, ראוי לציין כי GameMaker אינו בחינם, אם כי יש תקופת ניסיון חינם למי שרוצה לתת לו צילום. למידע נוסף, עיין במדריך המשחק GameMaker: סטודיו למתחילים.

B4A

B4A (בסיסי לאנדרואיד) הוא כלי פיתוח אנדרואיד פחות מוכר מתוכנת Anywhere, המתמקד ב"פיתוח מהיר ". כפי שהשם מרמז, זהו IDE ומתורגמן המאפשר למפתחים ליצור אפליקציות בשפת התכנות BASIC. למי שלא מכיר את BASIC, זו בעצם שפת תכנות דיונית ופשוטה בהרבה, שקוראת מקרוב יותר לאנגלית רגילה. למרות היותו למעשה פרויקט של איש אחד, B4A מצליחה לארוז בתוכו הרבה תכונות מתקדמות מועילות; כולל ניפוי באגים אלחוטי באמצעות Bluetooth, עורך חזותי להוספה וסידור תצוגות ועוד. זה לא בחינם, אבל הרישיון זול ביותר.

אם אתם מעוניינים, עיינו במבוא המלא שלנו ל- Basic4Android.

כלים שמגיעים עם Android Studio

מנהל AVD

הכלי של מנהל ה- AVD מחובר לאנדרואיד סטודיו. AVD מייצג 'מכשיר וירטואלי אנדרואיד', ולכן למעשה זהו אמולטור להפעלת יישומי אנדרואיד במחשב האישי שלך. זה שימושי מכיוון שזה אומר שאתה יכול לבדוק את היישומים שלך במהירות מבלי שתצטרך להתקין אותם כל הזמן במכשירים פיזיים. חשוב מכך, מנהל AVD מאפשר לך ליצור המון אמולטורים שונים עם גדלי מסך שונים, מפרטים וגירסאות אנדרואיד שונות. פירוש הדבר שתוכל לראות כיצד תיראה היצירה שלך בכל מכשיר נתון ובכך להבטיח תמיכה בכל הגאדג'טים הפופולריים ביותר. הביצועים משתפרים כל הזמן, במיוחד עם ה- מצב סגולה מהיר, שמריצה גרסת אינטל של אנדרואיד במחשבך ומסלקת את הצורך בחיקוי ברמת ההוראות.

צג מכשיר אנדרואיד

כלי פיתוח מובנה נוסף של אנדרואיד, מוניטור מכשירי ה- Android מאפשר לך לפקח על המכשיר או המכשיר הווירטואלי שלך בזמן ריצה ולקבל גישה למידע כמו כמה תהליכים פועלים על איזה חוט, סטטיסטיקת רשת, ה- LogCat ועוד. זה נהדר לבחון את הביצועים של היישומים שלך ולראות מה קורה תחת הסעיף.

אנדרואיד Debug Bridge

מעטפת ה- ADB היא כלי שורת פקודה קטן ושימושי בו תוכלו להשתמש כדי לתקשר עם או להריץ פקודות במכשיר אנדרואיד מחובר (וירטואלי או פיזי). זה מגיע עם Android Studio ולרוב לא תצטרך לדאוג לגביו. מדי פעם אתה עוקב אחר הדרכה ותגלה שאתה צריך לפתוח אותו. לשם כך, נווט אל תיקיית כלי הפלטפורמה של התקנת ה- SDK אנדרואיד שלך או התיקיה adb.exe אשר נמצאת, ופתח שורת פקודה (Shift + RMB> פתח חלון פקודה כאן).

כלים חיצוניים מתקדמים

GitHub

GitHub הוא שירות אירוח עבור מאגרי Git. בפשטות, זהו כלי מקוון שבו אתה יכול להשתמש כדי לשתף פרויקטים וגם לעקוב אחר מספר גרסאות ו"מזלגות "של אותם פרויקטים כשאתה עובד בצוות. זה שימושי לגיבוי העבודה שלך, לשיתוף פעולה ולמציאת דוגמאות קוד ומדריכים שאתה יכול לעבוד עליהם. למתחילים, החשיפה שלך ל- GitHub תהיה ככל הנראה מוגבלת להורדת פרויקטים לדוגמה שתוכלו להנדס אחורה. אם אתה עובד אי פעם על אפליקציה גדולה כצוות, זהו כלי מפתחים שתצטרך להכיר אותו היטב. אלא אם כן החברה שאתה עובד איתה משתמשת ב- Mercurial במקום זאת!

הטלפונים החכמים בימינו מתחרים ולעיתים עולים על מצלמות ברמת הצרכן בכל מה שקשור לאיכות הווידיאו. אך לאחר שתפסו זיכרון, בדרך כלל עליכם להעביר קבצים למחשב ולערוך אותם שם אם אתם רוצים סרט או מצגת שקופיות ל...

תמונות הן שמירת הזכרונות היקרים שלנו. לכולנו ספריות מלאות בתמונות ששוות כל אלף מילים. העניין הוא שהפגמים מכבשים רבים מהרגעים החשובים שנלכדו.עורך התמונות של Movavi הוא הפיתרון שלך לבעיה זו. זה תוכנה לע...

מומלץ לך