איך שואבי אבק רובוט עובדים ואילו כדאי לקנות?

מְחַבֵּר: Monica Porter
תאריך הבריאה: 13 מרץ 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
Should You Buy a ROBOT Vacuum Cleaner? (Roomba 980 Review) | The Tech Chap
וִידֵאוֹ: Should You Buy a ROBOT Vacuum Cleaner? (Roomba 980 Review) | The Tech Chap

תוֹכֶן


אחת העבודות המייגעות ביותר בכל הנוגע לניקיון היא שואב אבק. למרבה המזל, חברות מרובות כמעט שיכללו את שואבי הרובוטים שעושים את כל העבודה בשבילך.

במקום לתפוס את הוואקום הגדול שלך לבלגן מדי פעם או אפילו לניקיון שלם בבית, אמור לאקום הרובוט שלך לעשות זאת. אוטומציה חיונית בשמירה על ניקיון הבית שלך עם מינימום עבודה מצידך.

הנה מה שאתה צריך לדעת על שואבי רובוט ואילו עליך לקנות.

איך פועלים שואבי רובוט?

העיצוב של רוב שואבי הרובוט מורכב ממברשות מסתובבות אחת או שתיים ומברשת מתגלגלת או שתיים. אלה עובדים בשילוב כדי להביא פסולת גדולה וקטנה פנימה למרכז בו היבט הוואקום של הגאדג'ט משתמש ביניקה לאיסוף הבלגן.

עפר, פרווה, אוכל, שיער וכל השאר שהואקום אוסף מאוחסן בקטע נשלף. לאחר מילוי זה, הבעלים יצטרך בדרך כלל להסיר את המגש ולזרוק את הכל לפח.

רוב שואבי הרובוט האוטונומי כוללים גם סוגים שונים של חיישנים. הנפוצים ביותר פונים כלפי מטה ומסייעים למכשיר לנסוע מעל מדף כמו מדרגות. בדגמים יקרים יותר יש חיישנים למעלה שיכולים למפות חדרים בזמן שהם מנקים.


ניתן לתכנת שואבי רובוט בסיסיים להפעלה על פי לוח זמנים באמצעות פקדים במכשיר עצמו. דגמים יוקרתיים יותר יכולים להיות מנוהלים על ידי בקרי בסיס כמו גם אפליקציות סמארטפונים או אפילו רמקול חכם.

לא משנה באיזה מכשיר אתה בסופו של דבר מחזיק, אתה יכול להיות בטוח שהוא יאסוף פסולת מכל רחבי מגוריך. מכיוון שניתן לתכנת את שואבי הביניים הללו לרוץ כשאתם לא בבית, תוכלו לחזור לבית נקי בכל יום בשבוע.

המגבלות של שואבי רובוט

לפני שתתחיל לחשוב שפנוקים אוטונומיים הם המרכיב הסודי לבית נקי תמיד, עלינו לעבור על כמה מגבלות. בואו נגיד שחופרי הרובוט לא יחליפו בקרוב את הוואקום של הסטנד-אפ שלך.

ראשית, אין לחומרי כביסה של רובוט אותם כוח ניקיון ותמרון אותו אתה מוצא ביחידה זקופה מסורתית. בעוד שלרוב היחידות יש יניקה משתנה, רוב העיצובים אינם מאפשרים לוואקום להגיע לכל סנטימטר רצפה בביתכם.

שנית, לחומרי רובוט יש חיישנים לוודא שהם לא יתגלגלו במדרגות, אך אין הרבה מונע מהם למצוץ פריטים קטנים בסביבות עמוסות. הנפגע הגדול ביותר מנסיוני הם כבלים. בעוד שרוב הפנועים ינועו ימינה מעל חוטי חשמל עבים יותר עבור אורות, כבלי USB-C וכברקים יכולים להסתבך ולהיהרס.


יש גם טרדות יומיומיות עם שואבי אבק רובוטים. ראשית, העיצוב הקטן יותר אינו מאפשר סלסלה גדולה זו. למרות שיכולים לקחת כמה ימים להתמלא אם משתמשים בהם באופן קבוע, יתכן ובתים עם חיות מחמד יצטרכו לרוקן את הפח לאחר כל שימוש.

הטרחה היומית האחרת נטענת. גודל ואקום של רובוט יהיה בעל גודל סוללה שדורג כשעה של ניקוי רציף, אך היחידות אינן תמיד הטובות ביותר להחזרתו לתחנת הטעינה שלו. בחלק מהימים אתה עלול למצוא את הוואקום שלך באמצע חדר מציץ שיש צורך לטעון אותו.

נמכר ברעיון של ואקום רובוטים? מוכנים לרכוש אחד למשק הבית? בדקנו את שואבי האבק הרובוטים הטובים ביותר שקיימים כיום ובחרנו בעבורכם את האפשרויות הטובות ביותר עבורכם.

שואבי הרובוט הטובים ביותר:

  1. Ecovacs Deebot N79S
  2. iRobot Roomba 960
  3. iRobot Roomba i7
  4. eufy BoostIQ RoboVac 11S
  5. כריש יון רובוט 750

הערת העורך: אנו נעדכן באופן קבוע רשימה זו עם שחרורם של חופשי רובוט חדשים ואמינים.

1. Ecovacs Deebot N79S


יתרונות:

  • תואם עם אלכסה
  • החזק ביותר בטווח המחירים הזה

חסרונות:

  • קצת רועש
  • חיבור Wi-Fi יכול להיות ספוטטי

אם אתה רוצה ואקום רובוט רב עוצמה שינקה אפילו קשה להגיע לנקודות, אל תסתכל רחוק יותר מ- Ecovacs Deebot N79S. הוואקום הזול הזה מגיע עם שפע של תכונות והוא גאדג'ט של בית חכם אמיתי.

ל- Ecovacs Deebot N79S עיצוב לא בולט עם שתי מברשות מסתובבות וגלגלת ראשית בתחתית. הוא רחב מכמה שקעים במחירים דומים בגודל 12.2 אינץ ', אך הוא גם דק יותר. גובה ה- Debbot N79S בגובה 3.3 אינץ 'בלבד, כלומר הוא יכול להתאים בקלות מתחת לשולחנות וספות, וחוסך לך הרבה זמן ומאמץ.

הוואקום של Ecovacs דק וגם חזק.

דבר נהדר נוסף ב- Ecovacs הוא שהוא תואם Alexa. כל שעליך לעשות הוא לאפשר את מיומנות Ecovacs ואתה יכול לתת הזמנות ואקום שלך בעזרת האקו של אמזון שלך. כמובן, אתה יכול גם לשלוט על הוואקום דרך אפליקציית המלווה או עם כלול השלט. ניתן לתזמן ניקוי, לאתר נקיים באזורים מסוימים שיש סיכוי גבוה יותר להיות מלוכלכים ועוד. בניגוד לחלק ממוצרי הרובוט בטווח מחירים דומה, Ecovacs Deebot N79S הוא די חזק. זה יטפל בקלות בשיער של חיות מחמד, אך גם בפירורים ופסולת אחרת.

אורך חיי הסוללה די מוצק בסביבות 90 דקות, מה שאמור להספיק לרוב הדירות והבתים עם קומה אחת. החסרונות היחידים הם שיהוק החיבור מדי פעם ורמת הרעש מעט גבוהה. עם זאת, מדובר במחיר קטן לשלם עבור ואקום רובוט מעולה כזה.

2. iRobot Roomba 960


יתרונות:

  • חיישנים מתוחכמים + מערכת ניקוי תלת שלבית
  • תואם גם את Google Assistant וגם את Alexa

חסרונות:

  • יקר
  • אורך חיי סוללה ממוצע

קשה שלא לכלול שני חללים מהחלוץ שהתחיל את הכל. ה- Roomba 960 הוא עוד תוספת מעולה מהשורה המעניקה תוצאות נהדרות.

כמו אחרים ברשימה, iRobot Roomba 960 מגיע עם אפליקציית מלווה. עם זאת, זה עובד גם עם אלקסה וגם עם עוזר גוגל, ולכן קל לשלב אותה במערכת האקולוגית של הבית החכם שלך. אולם מה שבאמת גורם לו להתבלט מהתחרות הוא מערכת הניקוי התלת-שלבית שלה. ה- Roomba 960 יחלוף על פני אזורים מלוכלכים לא פעם, וזה שימושי במיוחד אם יש לכם חיות מחמד שעירות ששופכות לכל מקום. המברשת הצדדית שלה תדאג גם לטאטא לאורך פינות ורגלי הרהיטים.

למען הכל, ואקום iRobot אורז שלל חיישנים מתקדמים שעוזרים לו לזהות אזורים הזקוקים לתשומת לב רבה יותר גם במצב אוטומטי. זה אפילו ניווט במצלמות ספורט, שעוזר לו להימנע בקלות ממכשולים מבלי להיתקל בהם. הוא לא דק כמו Ecovacs Deebot N79S - הוא גבוה בגובה 3.6, אך הוא עדיין יוכל לנקות אותו תחת מרבית הרהיטים.

מבחינת חיי הסוללה, הרומבה 960 ממוצעת למדי בסביבות 70-75 דקות. מחירו, לעומת זאת, גבוה בהרבה מהמתחרים. במחיר של כ -550 דולר, זהו אחד מחלפי הרובוט היקרים ברשימתנו. אבל אם האיכות והעמידות הם החשובים לך ביותר, כדאי לשלם את המחיר הגבוה יותר.

3. iRobot Roomba i7

יתרונות:

  • אפליקציית סמארטפון תואמת
  • מסוגל למפות את הבית ולנקות חדרים ספציפיים

חסרונות:

  • יקר יותר מאשר מתחרים דומים
  • חיבור Wi-Fi יכול להיות ספוטטי

אם אתה מחפש את הוואקום הרובוטי העדכני ביותר, אל תחפש רחוק יותר מה- Roomba i7 החדשה של iRobot. ואקום זה המחובר ל- Wi-Fi מגיע כמעט עם כל מצב ניקוי ותכונות שתרצו.

בדיוק כמו שואבים אחרים, לרומבה i7 יש מברשת מסתובבת הסוחפת פסולת פנימה לעבר מברשות הגומי הכפולות של המכשיר. בהתבסס על סוג הרצפה, הוואקום יכול לכוונן את יניקת ה- 10X שלו כדי לאסוף לכלוך, שיער וכל בלגן קל אחר.

ה- Roomba i7 יכול לעשות כמעט כל דבר בפני עצמו.

בנוסף, הוואקום ממפה את הבית שלך בזמן שהוא מנקה. לאחר מכן בעלי יכול להציג את הפריסה בתוך אפליקציית Roomba. משם, הם יכולים לכוון את ואקום הרובוטים לניקוי חדרים ואזורים ספציפיים בבתיהם מהאפליקציה.

iRobot הציגה יחידת סילוק לצד ה- Roomba i7. היחידה מחליפה את תחנת הבסיס של הוואקום ומנקה אוטומטית את הפסולת כאשר עגינה של הרומבה. האביזר עולה 150 דולר נוספים, אך זה הופך את הניקוי של הרומבה לחסרי מעש.

4. Eufy BoostIQ RoboVac 11S

יתרונות:

  • בנוי דק
  • מדורג גבוה

חסרונות:

  • ניתן לתכנות רק באמצעות מרחוק
  • חיישן מדרגות לא אמין

אם אתה מחפש את שואב האבק הרובוטי בעל הערך הטוב ביותר, בדוק את Eufy BoostIQ RoboVac 11S. אפשרות בינונית-טווח זו כוללת כמה מהדירוגים והסקירות הטובים ביותר באינטרנט על שואבי רובוט.

אחד ההיבטים הטובים ביותר באופי הוא הרזון שלו - גובהו 2.85 אינץ 'בלבד. תכונה זו אולי לא נראית חשובה, אך היא מאפשרת לנקות את הוואקום תחת רהיטים שעוברים בדרך כלל. מדורג לרוץ במשך 100 דקות רצופות, ניתן לתכנת את RoboVac 11S באמצעות בקר כלול. לאחר שהוואקום eufy יוגדר לפעולה, הוא יעבור אוטומטית בין מחזורי ניקוי על בסיס הריצוף שהוא מנקה והאם הוא מביא בלאגן.

Robovac BoostIQ 11S eufy הוא חזק בלי להיות רועש מדי.

ולמרות היותו דק, ה- Eufy די חזק! זה אורז כוח יניקה של 1300 פאפה מבלי להיות רועש מדי. אתה יכול גם לשלוט על RoboVac שלך עם הקול שלך בזכות תאימות אמקסה של Alexa. כל התכונות הללו משולבות הופכות את Eufy BoostIQ RoboVac 11s לא רק לאחד המצעים הרובוטים התקציביים הטובים ביותר, אלא לאחד ממוצרי הרובוט הטובים ביותר בסך הכל.

5. כריש יון רובוט 750


יתרונות:

  • רזה מאוד
  • תואם גם את Google Assistant וגם את Alexa

חסרונות:

  • מעט מתחת למשך חיי הסוללה הממוצע
  • לא חזק במיוחד

יש לך חיות מחמד שמשאירות כל הזמן בלגן של שיער בכל מקום? אז הרובוט יון הכריש 750 עשוי להיות אחת הבחירות הטובות ביותר שלך. ואקום זה אולי לא מתוחכם כמו חלק מהאחרים ברשימה זו, אבל יש לו את היתרונות שלו.

בדיוק כמו ה- Roomba 960, ואקום הרובוט של Shark תואם גם למכשירי Google Home וגם לאמזון Alexa. יש לו אפליקציית לוויה אך אין שלט רחוק. אין לזה גם יכולות מיפוי, אך חיישני האינפרא אדום שלה עושים עבודה נאה בהימנעות ממכשולים.

הרובוט יון הכריש 750 הוא גם ואקום הרובוט הכי רזה ברשימה שלנו. קוטרו 12.6 אינץ 'וגובהו יושב על 2.6 אינץ' בלבד. זה הופך אותו לדק יותר מאינץ 'מכמה מהבחירות האחרות שלנו. זה יתאים בקלות מתחת לרוב הרהיטים, מה שיהפוך אותו לנוח מאוד לאותם נקודות הגעה קשה. עם זאת, יכולת התמרון מגיעה במחיר. הרובוט יון הכריש 750 לא חזק במיוחד. זה יכול להתמודד עם בלגן קל ולאסוף שיער לחיות מחמד, אך הוא יכול להיאבק בפירורים גדולים יותר או בפסולת. החדשות הטובות הן שהוא מגיע עם קלטת מגנטית שתוכלו להשתמש בהן כדי ליצור גבולות, כך שהוואקום נמנע מאזורים כמו ערבולות הכבלים מתחת לשולחן העבודה.

ל- Shark Ion Robot 750 אורך חיי הסוללה מעט מתחת לממוצע של כשעה אך תלוי בגודל הדירה או הבית שלך, הוא יכול לבצע את עבודתו במסגרת זמן זו. אז אם אתם מחפשים ואקום רובוט שיכול להגיע לאותם מקומות שקשה להגיע אליהם וכאלה שידאגו לניקוי קל מדי יום, ה- Shark Ion Robot 750 הוא אחד הבחירות הטובות ביותר שלכם.

אלה הבחירות שלנו לשואבי אבק הרובוטים הטובים ביותר. אנו נעדכן את הרשימה באופן קבוע עם השקת מכשירים חדשים.




בחדשות שיש לומר כי מרמזות על תחילת kynet, סמסונג עובדת על יחידות עיבוד עצביות (NPU) אשר בסופו של דבר יהיו שקולות לכוח העיבוד של המוח האנושי.גם זה לא אנחנו פשוט ספקולטיביים בפראות. הציטוט הישיר מהודעת ...

עדכון, 24 באוקטובר, 2019 (09:50 בבוקר ET): לפיamMobile, תוכנית ה- amung One UI 2.0 בטא למשפחת Galaxy 10 חיה כעת בשלוש מדינות נוספות, מה שמביא את הסכום לשש בסך הכל. שלוש המדינות החדשות הן הודו, פולין ו...

פופולרי היום