סקירה של Redmi K20: עלילותיו של אלוף

מְחַבֵּר: Louise Ward
תאריך הבריאה: 12 פברואר 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
האם כדאי לקנות היום מכשיר של וואווי בישראל?
וִידֵאוֹ: האם כדאי לקנות היום מכשיר של וואווי בישראל?

תוֹכֶן


כריך הזכוכית והמתכת של ה- Redmi K20 מלוטש עד ברק ומרגיש פרימיום. חלוקת המשקל וצפיפות החומרה גורמים לטלפון להרגיש חלקים שווים בנויים ומפנקים היטב.

לאורך הצד הימני של הטלפון שוכב נדנדה העוצמה וכפתור ההפעלה; לשני אלה יש תן מספיק והם קליקים לחלוטין. הגרסא הכחולה, כמו השחור, כוללת כפתור הפעלה אדום כשעיצוב פורח. בינתיים, לאורך הקצה התחתון, תוכלו להבחין ביציאת USB-C כמו גם ברמקול יחיד.

מצלמות selfie מוקפצות הן כיום תופעה שכיחה. ה- Redmi K20 מעסיק אותה לטובה. נורית LED כחולה למראה מקיפה את מנגנון הקופץ כמו שהוא, ובכן, קופץ החוצה. Xiaomi טוענת שהמנגנון נבדק במשך למעלה מ -300,000 גבהים, מה שאמור להפיל כל חשש מפני מוצקות המנגנון. כן, הוא יחזור בו אוטומטית אם תפיל את הטלפון עם המצלמה החוצה. האחיזה היחידה שלי במצלמת המוקפץ היא שהיא פשוט איטית מדי בהגבהה. אתה יכול להתמודד עם זה כשאתה לוקח סלפי, אבל זה לא הולך לקצץ אותו אם אתה מצפה להשתמש באופציית נעילת הפנים.


מיקום נורית ההודעות הופך אותו לחסר טעם למדי, אך התצוגה המופעלת תמיד מפצה על כך.

בעוד שה- Redmi K20 כולל נורית LED, הוא ממוקם לאורך הקצה העליון של הטלפון. המיקום הופך את ה- LED כמעט לחסר תועלת שכן אין כל כך הרבה מצבים שבהם החלק העליון של הטלפון יעמוד מולך. זה לא נושא עיקרי, מכיוון שהתצוגה שתמיד מופעלת עושה עבודה נהדרת לבשר לך על התראות ממתינות.

בדומה לטלפוני Redmi האחרונים, ל- K20 ציפוי p2i מה שהופך אותו עמיד בפני התזות. אל תלך לטבול את הטלפון שלך בבריכה, אבל זה צריך לקחת התזה מהירה בגשם ממש בסדר. לטלפון יש גם חיישן טביעות אצבע מהיר ומגיב בתצוגה.

תצוגה

  • לוח AMOLED בגודל 6.39-in
  • 2,340 על 1,080
  • 403 PPI
  • יחס רוחב-גובה 19.5: 9
  • HDR מסוגל
  • זכוכית גורילה 5

ה- Redmi K20 ספורט אותה תצוגה מעולה כמו ה- K20 Pro. זהו לוח AMOLED בעל יכולת HDR עם אתחול גורילה גלאס 5. הלוח נהדר להביט בו ומציג זוויות צפייה נהדרות עם מינימום משמרת צבע, למעט כמה משמרות כחולות בזוויות קיצוניות.


בדיקות המעבדה שלנו חשפו רמות בהירות גבוהות כמו 420 ניטים המספיקות לצפייה בחוץ אפילו ביום שמש. ישנן אפשרויות תוכנה בשפע לצבוט את פרופיל הצבע של התצוגה. פרופיל התמונות המוגדר כברירת מחדל שוגה בצד של רוויה יתר, אך חייב לשמח כל מי שצופה בתכני מולטימדיה רבים ואוהב פאנל עשיר בניגודיות.

המצב הסטנדרטי מעביר את התצוגה של Redmi K20 לכוונון ניטרלי ומדויק יותר. בנוסף, הטלפון תומך ב- Widevine L1 DRM המאפשר השמעה של תוכן סטרימינג ברזולוציה גבוהה.

ביצועים

  • Snapdragon 730
  • אדרנו 618
  • זיכרון RAM 6GB / 8GB
  • 64 ג'יגה-בתים / 128 ג'יגה-בייט

ההבדל הגדול ביותר בין Redmi K20 ל- K20 Pro הוא ירידת המפרט. מופעל על ידי ערכת השבבים Snapdragon 730, K20 אינה ממש חזקה כמו אחיה Snapdragon 855. עם זאת, ירידה במפרט זה לא עשתה כל שינוי בשימושיות היום יומית. בשילוב עם הבנייה המותאמת ביותר של MIUI ומשגר הפוקו, לא היה שום פיגור.

הירידה במפרט בהשוואה ל- Redmi K20 Pro לא משנה מעט בשימושיות היומיומית.

ניהול זיכרון RAM הוא נהדר והטלפון יכול לנדטט בכמה אפליקציות. משחקים פועלים ללא גמגום והצלחתי לדחוף את PUBG להגדרות הגבוהות ביותר שלו ללא שום בעיה בכלל. אם הייתי צריך ליטול פיק, אפליקציות ומשחקים כבדים יותר לוקחים זמן רב יותר מ- Redmi K20 Pro כדי להפעיל אותו, אבל זה צפוי, ובאופן מציאותי, זה לא משנה שום דבר משמעותי לשימושיות. ה- Redmi K20 אורז מספיק רימות כמעט לכל משתמש.


אמות מידה סינתטיות היו בקנה אחד עם מה שציפינו מ- Snapdragon 730 ב- Redmi K20. ב- AnTuTu, הטלפון הצליח 216,577 נקודות, שיפור בריא בביצועי ה- CPU לעומת Snapdragon 675 ו- 710. הטלפון הצליח 2,194 נקודות במדד ה- 3DMark המוקד GPU.

סוללה

  • 4,000mAh
  • מטען 18 וולט כלול

סוללה של 4,000 מיליאמפר / שעה מתאימה כמובן למכשירי Redmi. בשילוב עם מיטוב הסוללות הנהדר של Xiaomi, הטלפון מצליח בקלות במהלך יום שימוש. במהלך הבדיקה הצלחתי באופן שגרתי יום וחצי ואפילו יותר בין טעינות עם שעון בזמן על המסך בערך 7 שעות.

במבחן הגלישה הרגיל שלנו, הטלפון הצליח לגלוש במשך 14 שעות של גלישה רציפה. טעינה עם המטען 18W הכלול נמשכת קצת יותר משעה וחצי. לרוע המזל, בניגוד ל- Redmi K20 Pro, ה- K20 אינו תומך בטעינה מהירה של 27 וולט.

תוכנה

  • פאי אנדרואיד
  • MIUI 10.3.6
  • ללא פרסומות

אוהבים את זה או שונאים את זה, MIUI הוא חלק מההוויה של Redmi. שיאומי עשתה צעדים להוסיף תכונות לעור האנדרואיד שלהם. ה- Redmi K20 מריץ את MIUI 10.3.6, עם הבדל גדול אחד: הטלפון מריץ את פוקו משגר מחוץ לקופסה.

עם היציאה לראשונה מה- Pocophone F1, משגר הפוקו מביא מגירת אפליקציות, קבוצות מבוססות קטגוריות של אפליקציות, סרגל חיפוש מקומי ותוספות רבות אחרות לחוויית המשתמש. הייחודי גם לסדרת Redmi K היא העובדה שאין מודעות על הסיפון. אין מודעות ביניים בעת התקנת אפליקציות או במסך הנעילה או בכל מקום אחר לצורך העניין. אתה עדיין יופגז על ידי ספאם של התראות עם התראות קבועות מאפליקציות מערכת, אבל זה טריוויאלי להשבית את זה.


תוספות תוכנה מעניינות אחרות כוללות מאיץ מהירות משחק. ההגעה אליו היא קצת משימה הכרוכה בניווט לאפליקציית האבטחה שהותקנה מראש. אפליקציית הגברת מהירות המשחק מעניקה לך המלצות למשחקים ומשתמשת במיטוב הטלפון שלך לחוויית משחק יעילה יותר. זה כולל הגדרת הטלפון למצב ביצועים ומתן שכבות-על והגדרות נוספות למשחקים עם רשימת רשימה.

מצלמה

  • חלק אחורי:
    • סטנדרט: 48 מגה פיקסל, ו/1.75, 0.8 מיקרומטר, Sony IMX582
    • זווית רחבה: 13 מגה פיקסל, ו/2.4, 1.12 מיקרומטר, FoV 124.8 מעלות
    • טלפון: 8MP, ו/2.4, 1.12 מיקרומטר, זום אופטי 2x
  • חזית:
    • Selfie: מצלמה מוקפצת של 20 מגה פיקסל
    • וידיאו של 4 ק"ג 30fps
    • תנועה איטית של 960 ק"ג

המצלמה שהוצבה ב- Redmi K20 כמעט זהה לזו ב- K20 Pro. ההבדל העיקרי הוא שה- Redmi K20 משתמש בחיישן 48X IMX582 במקום IMX586 ב- K20 Pro. הקודם מפיל את התמיכה בהקלטת 4K 60fps, אך זה לא אמור לעשות את ההבדל מכיוון שגם מעבד Snapdragon 730 אינו תומך בכך. לכל המטרה הפרקטית, הגדרת המצלמה וכוונון זהה בשני הטלפונים.

בין המצלמה הראשית ברזולוציה גבוהה, עדשות רחבות האולטרה וטלפוטו, יש הרבה צדדיות במערכת המצלמה. כפי שניתן היה לצפות, קל לעבור בין צילומי 48 מגה ברזולוציה מלאה ובין גרסת 12 מגה פיקסל המומלצת.

בדרך כלל התרשמתי מאיכות התמונה מהמצלמה הראשית. כצפוי מטלפוני Xiaomi, יש חיזוק קל של רוויה, אך זה לא גורע מאיכות התמונה. באופן דומה, הטווח הדינמי הוא הגון למדי כאשר הטלפון שומר על פרטים באזור הצל. גם רמות רעש נמצאות בשליטה.

טלה תמונה סטנדרטית

מצבי הטלפוטו מצלמים תמונות טובות למדי, אם כי טווח דינמי מביא לזריקה. להדגשים יש נטייה להתפוצץ ואתה בסופו של דבר מאבד פרטים באזור הצללים. אתה אמור להיות מסוגל לצלם תמונות טובות כל עוד יש אור שמש בהיר, אולם בכל דבר פחות מאשר רמות אור אידיאליות נוקטים באף.


ניתן לומר את אותו הדבר גם ללכידה בזווית רחבה. ראשית, הדברים הטובים. ב 124.8 מעלות יש ל- K20 אחת העדשות הרחבות ביותר בקטע שלו. אתה יכול בקלות לתפוס נופים סוחפים בצילום יחיד. החיסרון הוא שאחזור הפרטים אינו טוב במיוחד. כפי שתבחין בצילום הראשון, העלווה מצטמצמת למריחה.

הופתעתי לטובה ממצב הדיוקן ב- Redmi K20. הטלפון עושה עבודה הגונה מאוד בזיהוי קצה ומייצר נפילה של בוקה די טבעית למראה. אותו הדבר עובד גם על המצלמה הפונה קדמית והתוצאות בדרך כלל שמישות מאוד.

מצלמת ה- selfie המוקפצת של 20 מגה-בייט היא יורה מסוגל ולוכדת selfies למראה טוב, ברגע שאתה מכבה את מסנני היופי.התמונות נוטות להיות מעט יותר מדי בהירות מדי וכוונון בדרך כלל מותאם לשימוש במדיה החברתית.

לכידת הווידיאו ב- Redmi K20 סובלת מדחיסה וכתוצאה מאובדן פרטים. עם זאת הקטעים נראים רוויים יפה וייצוב התמונה האלקטרונית עובד טוב.

שמע

ה- Redmi K20 כולל שקע אוזניות ומספק אודיו נשמע ניטרלי. בשילוב זוג אוזניות איכותי, מוזיקה נשמעת נאמנה לחיים עם דגש קל על בס.

הרמקול הבודד לאורך הקצה התחתון מתחזק למדי ומסוגל להעביר אודיו פריך וברור. הקצה התחתון חסר, אך זה קורה לרוב הרמקולים הסמארטפונים. נוכחותם של רמקולים סטריאו בהחלט הייתה מייחדת את הטלפון מהמתחרים.

מפרטי Redmi K20

תמורה לכסף

  • Redmi K20: 6GB RAM, 64GB ROM - Rs. 21,999 (~ $ 310)
  • Redmi K20: 6 ג'יגה זיכרון RAM, 128 ג'יגה-בייט ROM - Rs. 23,999 (~ $ 340)

ה- Redmi K20 נקלע למצב מעניין. בשוק שמפונק לבחירה, Redmi K20 מציב את ההימורים על חווית פרימיום. הביצועים, בכל הנוגע לשימוש יומיומי, אינם טובים באופן קיצוני ממה שאומרים, Realme X, ועבור לקוח מודע למחיר, זו בחירה קשה אם ההשקעה של 100 $ הנוספת תביא להם תשואות ניכרות. .

למעשה, ה- K20 נקלע לחברת ההצעות של נוקיה שהפקידו על פרמיה על פני עמיתיהם הסינים תמורת איכות בנייה טובה יותר וביצועים מעולים בכל הסיבוב.

סקירת Redmi K20: פסק הדין

התחרות קשה, אך ה- Redmi K20 מביא מספיק לשולחן כדי להפוך לאופציה שניתן להמליץ ​​עליה בקלות. המפרט נהדר, המצלמות מצטיינות היטב ואיכות הבנייה היא ללא תחרות בקטגוריה, למרות שהעיצוב עשוי להיות לא לטעמם של כולם. תוסיפו לחיי הסוללה של היום הזה ותהיה לכם הטעיה של אלוף.

קאסיו מייצר כל מיני שעונים, אך הוא ידוע בעיקר בזכות הספורט והשעונים המחוספסים שלו. קאסיו מכוון לאורך זמן לאנשים בעלי אופי כושר. סדרת ה- Pro Trek לוקחת את העיצוב המחוספס של סדרת ה- G-hock של קאסיו ומוס...

CAT ידועה בעיקר כחברת ציוד כבד, אך מה שרוב האנשים לא מבינים שזה גם מייצר סמארטפונים. מכשירים אלה מיוצרים בעיקר עבור אנשים שעובדים בבנייה וקבלנות, שם הם זקוקים למכשירים שלהם להיות מחוספסים וגם כלים שיע...

אנו ממליצים לך לראות