מאחורי הקלעים במתקן הייצור של Realme

מְחַבֵּר: Louise Ward
תאריך הבריאה: 11 פברואר 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
Apples Mega iPhone Factory In China
וִידֵאוֹ: Apples Mega iPhone Factory In China


לפני כשנה, Realme התנתקה מאופו והחליטה להפוך לשחקנית סמארטפונים מן המניין בפני עצמה. מאז החברה צמחה בקפיצות דרך והיא יכולה להיקרא כיום אחת המתחרות הבודדות האמינות ל- Xiaomi בהודו. ואכן, Realme כבר טיפסה למיקום הרביעי במערכת האקולוגית הסמארטפונית ההודית. עם נתח של שבעה אחוזים מהשוק, ניתן לייחס את העלייה המטאורית של ריאל למוצרים סולידיים, שיווק מעולה והבנה של מה שהקהל דורש.

בסקירה שלנו קראנו ל- Realme 3 Pro אפשרות מצוינת לכל מי שאינו מעוניין להתמודד עם המודעות וחוויה מעט נפוחה של MIUI. אבל לפני שאתה מקבל את הטלפון ביד, יש עוד המון דברים שמתרחשים מאחורי הקלעים.

לאחר השקת סין של ה- Realme X, בילינו יום בסיור במתקן הייצור של Realme בדונגגוואן, סין ופגשנו את הצוות שמאחורי מצלמות המכשירים.

זה יהיה בטוח לקרוא לשנזן רכזת הייצור של העולם.

שנזן ידועה כעמק הסיליקון במזרח ולא בכדי. כמה מהמותגים הגדולים בטכנולוגיית הצריכה מבוססים מחוץ לעיר. זה יהיה בטוח גם לקרוא לזה מרכז הייצור של העולם. בשילוב עם דונגגוואן הסמוכה, רובם המכריע של סמארטפונים, מחשבים ניידים ומוצרי צריכה מיוצרים כאן תחת פיקוחם של מאות אלפי עובדים. למרות הנסיגה של אופו בתחילת השנה שעברה, Realme ממשיכה להשתמש במתקני הייצור של Oppo שנמצאים כשעה נסיעה משנג'ן.


הסיור שלנו מתחיל בהצצה לייצור SMT. קיצור טכנולוגיית הרכבה על השטח, כאן קורה הקסם ולב הטלפון מחובר. חלק זה של תהליך הייצור הוא כמעט אוטומטי לחלוטין ועושה שימוש במכונות מתוחכמות היוצרות ארבעה מעגלים מודפסים (PCB) בכל פעם.

עם 47 קווי ייצור בחדר, ושניים מהם מוקדשים אך ורק למכשירי Realme, הייצור פועל קדימה במלוא הקיטור. כל קו מסוגל לייצר 10,000 PCB ביום. חלק זה של תהליך הייצור מסתובב סביב קו המדפסת. התהליך אורך כשעה, שכן הוא עובר שלבי הדפסה וריפוי מרובים.

לפני שה- PCB עובר לתהליך ההרכבה, מערכת ההפעלה נצרבת על ה- ROM. כפי שתבחין בתמונה למעלה, בשלב זה PCBs עדיין מחוברים ארבעה ליחידה ועוברים את תהליך צריבת ה- ROM בו זמנית.


לקראת סוף הקו ולפני המעבר להרכבה, PCB נתון לפיד בטמפרטורה גבוהה החותך את הקצוות במדויק ומבטיח שאין קצוות גסים. בשלב זה, אנו מקבלים ארבעה מחשבי PCB נפרדים מוכנים להיכנס לסמארטפונים.

כמובן, זה לא אומר שכל קו הייצור מוחזק תוך כדי ייצור ארבע לוחות אם. הקו כולו מפולח ואצווה טרייה מתקדמת ברגע שהצוות הראשון מוכן להתקדם בתהליך הייצור.

לאחר חיבור כל הרכיבים, יש סיבוב של בדיקות, הן עם המכונות והן על ידי המפקחים האנושיים, העובדים בד בבד על מנת להבטיח שאף אחד מהכבלים לא הותיר ללא צימוד וכי הסוללה הושמה כראוי!

ניתוח איכות הוא פרשה קלינית הכוללת הרבה בדיקות ורישום נתונים עוד יותר.

החלק הבא של הסיור שלנו הביא אותנו לחלק הבדיקות וניתוח האיכות במתקן הייצור. אתה יכול להחליט שהעובדים כאן נהנים מאוד לזרוק טלפונים ולהפעיל מבחני ירידה כל היום. בניגוד לבדיקות הלא מדעיות בהן אנו נתקלים לרוב באינטרנט, מדובר בפרשה קלינית מאוד עם סיבולות מדויקות ורישום קבוע של נתונים.

300 טלפונים מכל סדרה של 30,000 מוקרבים למזבח בדיקות וניתוח האיכות. למעלה למעלה אתה יכול לראות עובד בודק את יציאת ה- USB בטלפון. בדיקה זו חוזרת על עצמה 10,000 פעמים כדי לבדוק אם יש כשלים אפשריים.

למעשה, יש מכלול שלם של בדיקות שהטלפונים עוברים עליהם, עם כאלה שנמשכים זמן רב יותר מאחרים. למעלה למעלה מבחן הכפתורים בו עומס של קילוגרם אחד מתנפץ לכפתור ההפעלה 100,000 פעמים.


מבחן השריטות והשפשוף הוא מעניין נוסף שבו הטלפון נמצא, ובכן, מקרצף על משטח ג'ינס כדי לראות איך הוא מתמודד. יש כמובן גם בדיקת ירידה שמשנה את פרמטרי הבדיקה מ -1 ל- 1.8 מטר לבדיקת טיפות מגבהים מרובים.

כל בדיקה בודדת ומופעלת על מנת להבטיח שאיסוף נתונים נאותים. מבחן הנפילה הוא עוד מעניין שמדמה טלפון שמחליק מהיד שלך ונופל במדרכה. המתקן משליך את הטלפון מגובה של מטר וממשיך לחזור על כך עד שכל פרוטוקולי הבדיקה מתקיימים.

יש משהו קתרטי בצפייה בטלפון שנשמט 40,000 פעמים.

מבחן טיפת מיקרו מפיל טלפון מעל ארבעים אלף פעמים מגובה 10 סנטימטר. באמת, תשומת הלב לפרטים הקטנים ולדמות כמה שיותר נסיבות בעולם האמיתי מרשימה לראות מבחינה הנדסית. למען האמת, יש משהו קתרטי בצפייה בטלפון שמוטט שוב ​​ושוב בדיוק מכני.

הבדיקות לא מסתיימות רק שם. יש מכונות המדמות חום קיצוני עד 50 מעלות צלזיוס, כמו גם טמפרטורות קפואות עד -15 מעלות צלזיוס. הטמפרטורה מסתובבת תוך דקות ספורות ומעבירה טלפונים באמת דרך הקצב שלהם. ישנן גם מכונות שיכולות לדמות לחות קיצונית, כמו גם תנאי מזג אוויר יבשים.

לאחר סיום הבדיקות, נבדקים הטלפונים האישיים בידנית על תקלות והפסקות שצוינו כדין. הבדיקות מבטיחות בקרת איכות, אך אחראיות גם על שיפור תהליכי הייצור כדי להפחית את מספר הטלפונים שעלולים להתקלקל.

בהמשך היום הייתה לנו הזדמנות לשבת עם צוות המצלמות בריאל. החברה פיתחה לעצמה מעקב לא מבוטל בגלל יכולת ההדמיה של החומרה שלה. ה- Realme 3 Pro מצלם כמה מהתמונות הטובות ביותר בקטע הבינוני וה- Realme X מוכן להעלות את המגרש הזה עם התמקדות מחודשת בתצלומי אור נמוכים ותמונות נטולות רעשים.

עם צוות של כמעט מאה מהנדסים ובודקים בצוות המצלמות, ברור שכאן רילמה רוצה להבדיל מהתחרות. בהתחשב בכך שהשוק העיקרי של Realme היה עד כה הודו, אין זה מפתיע שרוב הנתונים לכוונון תמונות הגיעו מהודו.

מאמצי השיווק של Realme התמקדו רבות בסטודנטים לנוער ובמכללות בהודו. זה אותו קהל שנרקם כדי לעזור במחקר וכדי לכוונן את תפוקת התמונה הסופית. גם עבור אלגוריתמי ה- AI המשולבים, Realme עובדת עם דגמים ומערכות נתונים אינדיאניות כדי להגדיר כוונון צבע. עבור ה- Realme 3 Pro, החברה השתמשה במערך נתוני תמונות של מעל 100,000 תמונות כדי לכוונן את האלגוריתמים. רוב התמונות הללו הגיעו מהודו.

כל זה אינו בלעדי ל- Realme, אך הוא מעניק לנו תובנה ייחודית לגבי התהליכים העומדים מאחורי פיתוח יכולות ההדמיה של הטלפון החכם האהוב עליכם.

למידה מהטובים בעסק בהחלט סייעה לריאלם לשפר את הסמארטפונים שלה.

צוות ההנדסה של חברת Realme, מדבר על ביצועי מצלמה, ציין כיצד הוא בחר בטלפוני המצלמה הטובים ביותר שם כסטנדרט. הפיקסל 3, באופן לא מפתיע, הפך למדד המוביל שמולו נמדד ביצועי ההדמיה של ה- 3 Pro.

אמנם לעיתים קרובות קל יותר לכוונן את ביצועי אור היום, אולם אור נמוך הוא המקום בו מכשירי הטלפון החכמים התקציביים נכשלים. בדומה למצב ה- Night Sight של הפיקסלים, גם מצב Nightscape במכשירים של Realme פותח כדי להמיס עד שמונה תמונות כדי להפחית רעש, לשפר פרטים בצללים ולוודא שהדגשים לא ייפלטו. כפי שמתברר, למידה מהטובים בעסק בהחלט סייעה ל- Realme לשפר את ביצועי המצלמה. יש לנו שורה שלמה של דגמי מצלמה במכשיר ה- Realme X שלנו.

למרות שלעתים קרובות אנו לוקחים את הטלפונים שלנו כמובנים מאליהם, זה מאיר לראות את המאמצים של מאות ואפילו אלפי אנשים מאחורי הקלעים. מהשרטוטים הראשוניים של צוות העיצוב ועד למאמצי מחלקות התוכנה השונות וצוותי המצלמה, ממש עד לעובדי פס הייצור, לא ייאמן לראות את התהליכים העומדים מאחורי ייצור כל מכשיר בודד. יש להאמין כי הלוח המפואר של הזכוכית והמתכת שעליו אתה קורא את היצירה הזו היה, לרוב, שהרכיב אדם אחר.

בשנה שעברה, ספוטיפיי הקלה באופן מדהים עבור כל אחד בארצות הברית להשיג חינמית של Google Home Mini. כפי שמתברר, ספוטיפיי עשויה להפוך אותה למסורת שנתית קטנה, מכיוון שקורה קידום חדש שמציע את אותה סחורה בחי...

Netflix הוא לא שירות הזרמת הווידאו הזול ביותר שבחוץ, ועולה עד 16 דולר לחודש. כדי לחסוך כסף, אתה יכול למחוק את המנוי שלך ל- Netflix ולצפות במקום זאת בסרטים בחינם ב- YouTube. יש לא מעט כאלה זמינים, אם כ...

אנו ממליצים לך