ביקורת HMD העולמית של נוקיה 3.1 פלוס: חזרה לטופס למותג אהוב

מְחַבֵּר: John Stephens
תאריך הבריאה: 2 יָנוּאָר 2021
תאריך עדכון: 4 יולי 2024
Anonim
ביקורת HMD העולמית של נוקיה 3.1 פלוס: חזרה לטופס למותג אהוב - ביקורות
ביקורת HMD העולמית של נוקיה 3.1 פלוס: חזרה לטופס למותג אהוב - ביקורות

תוֹכֶן


נוקיה חוותה עליות הרריות ומורדות תהומיים בעשור האחרון. נוקיה 3.1 פלוס הוא הכניסה המחודשת של המותג לארה"ב לאחר היעדרות של מספר שנים.

אל תטעו, לחזור למוביל בארה"ב זה עניין גדול. לנוקיה עדיין יש תהודה רבה עם הצרכנים. אנו יודעים זאת מכיוון שאנשים ברחבי אסיה ואירופה חוטפים אותם כבר שנתיים. אנשים הזקוקים לטלפונים במחירים סבירים קונים בדרך כלל אנדרואיד, וזה נכון גם לאנשים שהולכים לחנויות של ספקים ששולמו מראש כמו קריקט אלחוטי.

נוקיה 3.1 פלוס מציע המון המון כסף עבור הדולר, במיוחד בהשוואה להצעות אחרות של קריקט. ה- 3.1 פלוס עשוי היטב, מכסה את תכונות הליבה ומיישם כמה ספינות דגל יקרות בכל מה שקשור לחיי הסוללה.

האם הצרכנים ינהרו בחזרה לנוקיה? ה- 3.1 פלוס נותן לנו אינדיקציה טובה.

אודות סקירת Nokia 3.1 שלנו

בדקנו את נוקיה 3.1 פלוס בניו ג'רזי במהלך שבוע.

עיצוב ותצוגה

רבים מהמכשירים של HMD Global נוטים לעיצובים ספרטניים יותר וזה בסדר. נוקיה 3.1 פלוס הוא לוח פשוט. זה פלטה מגובשת שמתארזת הרבה לצורה נעימה.


הטלפון הזה מדלג על המתכת כדי להקטין את העלויות. יש לו מסגרת פוליקרבונטית ופאנל אחורי שמרגישים רכים. הלוואי שהחומר לא אסף טביעות אצבע וכתמים די כל כך מהר. הטלפון מרגיש חזק יותר מספינות דגל עדינות וזכוכיות שעולות הרבה יותר. הצורה כמעט חלקה. חזית הזכוכית 2.5D שלה זורמת בצורה חלקה לשולי הצד המעוגלים, שבתורם מתכופפים בעדינות לפגישה עם המשטח האחורי. זה טלפון חלק ללא קצוות קשים או זוויות לא נעימות שנחפרות בבשרך. זה פשוט, אבל לפעמים יצירות פשוטות.

קריקט מציעה את נוקיה 3.1 פלוס בכחול שגובל בסגול. אין שום צבע שחור או לבן או צבעים ניטרליים אחרים, אם כי הכחול נעים ומסייע לטלפון להתבלט.

הטלפון גדול למדי. זה בערך באותו גודל וצורה כמו ה- Google Pixel 3 XL, כלומר הוא גובהו 162 מ''מ וגובהו יותר מ -77 אינץ '. יחס הגודל של 18: 9 פירושו שלטלפון יש מראה כה גבוה ורזה שמכשירים מודרניים רבים מתעסקים בו. זה לא כבד מדי, אבל ה- 3.1 פלוס הוא עדיין המון טלפון.




הטלפון כולל שקע אוזניות בגודל 3.5 מ"מ מלמעלה, יציאת USB-C בחלקו התחתון וקורא טביעות אצבע מאחור. אני שמח לראות שה HMD Global בחרה ב- USB-C במכשיר כה זול. מכשירים מסוימים של Alcatel ו- Honor בטווח המחירים הזה עדיין שולחים עם microUSB. אני גם שמח על קורא טביעות האצבע, שמאפשר לבעלי אפשרויות אבטחה נוספות. זה קל למצוא ולהשתמש בו.

HMD תקע את כפתור ההפעלה ואת החלף העוצמה בקצה הימני. כפתור ההפעלה הוא התחתון מבין השניים ושניהם עובדים כמו שצריך.

נוקיה 3.1 פלוס הוא חתיכת חומרה שתוכלו לסמוך עליה.

הלוח האחורי של הפוליקרבונט של הטלפון ממשיך להסתיר כמה. חריצי ה- SIM וכרטיסי הזיכרון נמצאים כאן, אך אינך יכול להסיר את הסוללה.

נוקיה 3.1 פלוס אינו עמיד למים, לכן יש לשמור עליו מפני נוזלים.

זכוכית מוקשה חשמלית של ניפון מכסה את הפנים הקדמיות של ה- 3.1 פלוס. הקצוות והפינות מעוגלים יפה ומתחברים היטב למסגרת הפוליקרבונט. התצוגה היא לרוב המרכיב היקר ביותר בכל טלפון, ו- HMD Global שמרה על מפרט המסך כדי לשמור על מחיר נמוך.

LCD עצמו מודד 5.99 אינץ 'ומתהדר ברזולוציית HD + (1,440 על 720p) עם יחס גובה-רוחב של 18: 9 (2: 1). זו בערך הרזולוציה הנמוכה ביותר שהייתי רוצה במסך בגודל כזה. העיניים שלך לא ימצאו פיקסלים, אך ברור שזה לא מסך Full HD. הצבעים המיוצגים בתצוגה מדויקים והבהירות די הגונה. ה- LCD אינו מספק פופ חזותי רב ככל שעשוי להיות OLED דומה, אך הוא עדיין בסדר, בהתחשב במחיר.

אני מאוד אוהב את הפינות המעוגלות של התצוגה. הם תואמים את עקמומיות צורת הטלפון. הזכוכית אוספת מריחות קלות, והזוהמה השומנית תטשטש את המסך לפעמים כאשר היא בחוץ.

נוקיה 3.1 פלוס הוא חתיכת חומרה שתוכלו לסמוך עליה. הוא יציב, בנוי היטב ומביא נוחות טלפון מודרניות (USB-C, קורא טביעות אצבע, מסך 2: 1) להמונים.

תוכנה וביצועים

HMD Global, יברך את ליבה, החליטה בשלב מוקדם להישאר עם גרסאות נקיות של אנדרואיד לטלפוני נוקיה שלה. נוקיה 3.1 פלוס נשלחת עם הבנייה המלאה של Android 9 Pie (לא גרסת ה- Android One שמגיעה עם כמה התחייבויות לעדכונים ותיקוני אבטחה). לא תמצא עור ממשקתי שמגבש דברים.

המראה וההתנהגות של מסך הבית צריכים להיות מוכרים לכל מי שהשתמש במכשיר אנדרואיד לפני כן. אנדרואיד מלאי פירושו זוג מסכי בית, עם מגירת אפליקציות ייעודית ופאנל לעדכוני Google שלך. התפריט הנפתח הגדרות מהירות ותפריטי המערכות המלאים נקיים, מסודרים היטב וניתנים לחיפוש.



יש יצרני טלפונים שקיבעו התנהגויות ריבוי המשימות והמגירה ליישומים של Android 9 Pie של Android 9 Pie - למשל, OnePlus עם ה- 6T. HMD Global השאיר את ממשק המשתמש של המניות על כנו, מה שאומר שזה לפעמים מעצבן להחליף אפליקציות או לפתוח את כל מגירת האפליקציות.

אין אפליקציות זבלניות מ- HMD על הסיפון, אבל ה- 3.1 פלוס אכן נשלח עם כמה כלי אוכל של קריקט. קריקט, ספק השירות ששולם מראש ב- AT&T, כלל את אפליקציית ניהול החשבונות שלה, אפליקציית דואר קולי חזותי, אפליקציית חדשות וקומץ משחקים אקראיים. אני מציין את זה מכיוון שבטלפון יש נפח אחסון של 32 ג'יגה-בתים בלבד, שרק 18 ג'יגה-בייט זמין למשתמשי קצה - זה לא הרבה. תודה לאל אם כן על חריץ כרטיסי הזיכרון, התומך בכרטיסים של עד 256 ג'יגה-בתים.

קורא טביעות האצבע נהדר.

HMD ראתה לנכון לכלול "תצוגת הסביבה". אתה יכול להגדיר את המסך להידלק מדי פעם עם קבלת הודעות חדשות. היא לא תישאר כל הזמן, אבל לפחות הודעות נכנסות מעירות את התצוגה בקצרה כך שתדעו שיש משהו שמחכה לתשומת ליבכם.

אפשרויות אבטחה מנהלות את הנורמה עבור טלפון בנקודת מחיר זו. קורא טביעות האצבע נהדר. זה קל למצוא, קל להתקנה וקל לשימוש. זה אמור להיות מהיר מספיק עבור רוב האנשים, ותמיד תוכל לסמוך על קוד PIN, תבנית או סיסמא כגיבוי. אין שום דבר מפואר כמו מזהה פנים, אך תכונות המנעול החכם של גוגל - המאפשרות לך להתאים אישית את התנהגויות הנעילה על סמך מיקומך או האביזרים שלך - נמצאות על הסיפון.

ביצועי ממשק המשתמש מרגישים מעט מתוחים. ל- 3.1 פלוס מעבד Snapdragon 439 בעל ליבנה של 2 ג'יגה הרץ ו- 2GB RAM. מעברים למסך לא תמיד היו מרוששים, ואפליקציות לקחו לפעמים פעימה או שתיים כדי להיפתח. הביצועים לא היו איטיים, אך גם הם לא היו מהירים.

אם מסתכלים על ציונים ממערך הבדיקות הרגיל, הטלפון אינו מרשים. בממוצע זה עולה על ביצועים של בין 20 אחוז ל -35 אחוז מהמכשירים המתחרים בלבד. הוא פועל בדיקות כמו GeekBench ו- AnTuTu איטיות יותר מטלפונים בני יותר משנתיים. אאוץ.


המכשיר כולל רדיו Cat 4 LTE ופועל היטב ברשת של קריקט (AT&T). מהירויות ההורדה לשיא הגיעו ל 33 מגהביט לשנייה, כאשר הממוצע קרוב יותר ל 20 מגהביט לשנייה. מהירויות העלאה היו פתטיות, במהירות של 1.35 מגהביט לשנייה. זה אומר שסיפורי אינסטגרם שלך יכאיב לפרסם.

בסך הכל, הטלפון נושא מערכת סטנדרטית של תכונות תוכנה ופועל מספיק טוב. תמיד יש את חנות Play עבור מה שהיא חסרה.

מצלמה

לנוקיה 3.1 פלוס יש מערך מצלמה כפול מאחור עם סט מצבי צילום אופייני למדי.

העדשה הראשית מצלמת תמונות של 13 מגה-בתים על f / 2 וחיישן ה- 5MP המשני תופס מידע על עומק וניגודיות ב- f / 2.4. מצבי צילום כוללים אוטומטי, פנורמה, וידאו, זמן מעבר, בוקה וריבוע. הכלים שנעדרים בצורה בולטת ביותר היו תנועה איטית, ומצבים ידניים או מקצוענים.



כלי הבוקה הוא הסיבה שב- 3.1 Plus יש שתי מצלמות בגב. HMD מכנה זאת "Live Bokeh". זה מאפשר לך להתאים את הצמצם (או כמות הטשטוש ברקע) בזמן אמת כשאתה מצלם דיוקנאות של חבריך ובני משפחתך. זה סוג של פתית. המטוס המוקדי מוגדר בצורה צרה מדי, מה שמביא לצילומים שבהם האף של מישהו נמצא בפוקוס, אבל האוזניים שלו לא. דרוש הרבה לצבוט כדי למצוא את התוצאה הרצויה. תקבל את התוצאות הטובות ביותר (אלה לא זבל חם) אם תשמור על טשטוש הרקע למינימום - איזה סוג שולל את נקודת הבוקה.


הפונקציות הבסיסיות מאפשרות לך להגדיר רזולוציה, יחס רוחב-גובה, תיוג GPS, HDR, טיימר, מצב יופי וצילומי תנועה.

תמונות נראות טוב לטלפון בטווח המחירים הזה, אם כי הן לא עומדות בספינות הדגל של היום. המיקוד הוא הנקודה החזקה של 3.1. התמונות שצילמתי נראו חדים לאורך כל הדרך והציעו שפע של הגדרות. איזון לבן וצבעו היו מדויקים ברובם עם מעט מאוד מחיצות. החשיפה הייתה מעט לא עקבית. אפילו כשה- HDR דולק, ה- 3.1 Plus נוטה לפוצץ אזורים בהירים או תחת חשיפת אזורים חשוכים. תתקשו הרבה לצלם תמונות של אנשים העומדים מול חלונות במהלך היום.

יצרנו כאן גלריה של דגימות תמונות ברזולוציה מלאה שצולמו עם נוקיה 3.1 פלוס כאן.



מצלמת ה- selfie 8MP, f / 2.2 בעלת מיקוד קבוע ועושה עבודה הגונה למדי. אם אתה בחוץ במהלך היום, צילומי Selfie נראים נקיים וחדים. מצלמת ה- selfie מציעה שדה ראייה טוב, כך שתוכלו לתפוס את עצמכם וקצת מההופעה של הרקע. תוכנת יופי מסוימת זמינה אם ברצונכם להיפטר מהפגמים. אני מוצא שזה גורם לך להיראות יותר כמו לביבה חסרת חיים מאשר לכרובים ורודים ולחיים.


הן המצלמות הקדמיות והן האחוריות יכולות להקליט וידיאו באיכות HD 1080p. צילומים מהמצלמה הראשית היו חדים וצבעוניים יותר, ואילו הווידיאו ממצלמת ה- Selfie היה מעט גרגרני ומשעמם.

האחיזה הגדולה ביותר שלי עם המצלמה היא המהירות. זו האפליקציה האיטית ביותר בטלפון, מוגבלת בבירור על ידי המעבד ומשולב ה- RAM. המעבר בין מצבי הצילום מתאמץ מספיק כך שתפספסו תמונות מדי פעם.

סוללה

HMD העניקה לנוקיה 3.1 פלוס סוללה מסוגלת 3,500mAh. התקשיתי לנקז את זה.

במהלך שבוע של בדיקות, הטלפון דחף בעקביות יום וחצי בין המטענים. הבטחתי שהתצוגה הייתה מוגדרת כבהירות "אוטומטית" וכל מכשירי הרדיו היו דולקים. זמן המסך היומי הגיע בקלות לשמונה שעות.

הטלפון אינו תומך בטעינה אלחוטית, אך הוא יכול להתמודד עם Qualcomm Quick Charge 2.0. המטען המצורף יפעיל סוללה מתה בעוד קצת יותר משעתיים.

מפרט נוקיה 3.1 פלוס

תמחור ומחשבות אחרונות

נוקיה 3.1 פלוס זמין מ- Cricket Wireless במחיר של 160 דולר. זו אחת העסקאות הטובות יותר שקריקט מציעה ברגע זה. אתה יכול ללכת על LG Stylo 4 או Samsung Galaxy A6 המצוין, אבל הם יקרים יותר מ- 3.1 Plus. מרבית מכשירי המשנה של 100 דולר של קריקט הם מתוארכים במידה מסוימת.

ה- 3.1 פלוס מתאים היטב לקריקט. למוביל בתשלום מראש יש חור פעור בקטע 99 עד 199 $, שנכבש בעבר על ידי ZTE. ה- 3.1 פלוס מסיים את ההצעות של קריקט בצורה יפה.

זה נהדר לראות טלפונים ממותגים של נוקיה שוב על מדפי החנויות בארצות הברית. אם אתה לקוח של קריקט ורוצה משהו קצת יותר מרגש מאשר טלפון כלשהו של אלקטל, LG או סמסונג נמוך, ה- Nokia 3.1 Plus הוא מתמודד מוצק. בזכות המסך הגדול, החומרה החזקה והסוללה ארוכת השנים.

קנייה של 159.99 $ מ- Cricket Wireless

בזכות קטלוג הסרטים והתכניות הטלוויזיוניות הגדולות שלה, יש המון סיבות לקבל מנוי להולו. כמובן שזה לא לכולם. למרבה המזל, Hulu מאפשר לך בקלות לבטל את המנוי שלך אם אתה לא מרוצה ממנו מכל סיבה שהיא. אולי אינ...

זמן קצר לאחר הכרזת סדרת ה- Galaxy 10, קיבלנו סמסונג הודעה כי היא תאפשר ללקוחות לבצע מחדש את כפתור ה- Bixby בטלפוני הדגל שלה. לרוע המזל למי שמעדיף עוזרי קול אחרים, זה לא נראה כאילו סמסונג חוסמת את מיפו...

אנו ממליצים לך לראות