סקירה של

מְחַבֵּר: John Stephens
תאריך הבריאה: 21 יָנוּאָר 2021
תאריך עדכון: 2 יולי 2024
Anonim
סקירה של הטריילר החדש של האלמנה השחורה(טוב נו... בעיקר צחוקים)
וִידֵאוֹ: סקירה של הטריילר החדש של האלמנה השחורה(טוב נו... בעיקר צחוקים)

תוֹכֶן


RatingBattery8.8Display8.9Camera7.6 ביצועים7.0 Audio7.3

עדכון אפריל 2019: סקירה זו פורסמה במקור בסוף 2018. מאז ה- P30 Pro הגיע למקום, והציע שפע של עדכונים נהדרים למה שהיה כבר מכשיר יוצא דופן. בעוד ש- P20 Pro הוא עדיין בחירה מצוינת - במיוחד אם אתה מקבל את זה בהנחה - הקפד לבדוק את סקירת ה- P30 Pro האחרונה!

40MP, המצלמה המשולשת הראשונה בעולם, זום היברידי 5X, בינה מלאכותית בכל הדרכים והצבע הייחודי ביותר בכל סמארטפון שאי פעם. אלה רק חלק מהתכונות ש- Huawei מקווה שיגרמו לכם לבדוק את ספינת הדגל החדשה שלה, ה- Huawei P20 Pro.

קרא את הבא: Huawei P20 Pro לעומת סמסונג גלקסי S9 פלוס: כל תכונות המצלמה שתרצו

זה לא הסמארטפון 40MP הראשון - לנוקיה היו 808 PureView ו- Lumia 1020 בשנת 2012 ו -2013, בהתאמה - אבל זו הפעם הראשונה שראינו מספרים כאלה בסמארטפון אנדרואיד. הכתרנו את ספינת הדגל Huawei של Mate 10 Pro בשנה שעברה כסמארטפון הטוב ביותר של 2017, אבל האם Huawei P20 Pro מרים איפה שהאח שלו הפסיק?

עם התקנים שקובעים סמארטפונים כמו סמסונג גלקסי S9 פלוס וגוגל פיקסל 2 XL, Huawei מאבק על הידיים. בואו לגלות איך זה מתארגן בסקירת ה- Huawei P20 Pro המלאה שלנו.


קריס ואני שנינו משתמשים ב- Huawei P20 Pro במשך כשבועיים מאז הוכרז הטלפון בפריס. התוכנה עדיין בגרסת בטא, ואנחנו מפעילים את build מספר 8.1.0.106 (SP9C432), עם תיקון האבטחה 1 במרץ 2018. למעלה תוכלו למצוא את סקירת הווידיאו, בה קריס מתמקד בעיקר במצלמה, ואילו בסקירה הכתובה הזו הרחבתי גם בתחומים אחרים בטלפון. למרות שיש לנו גם את ה- Huawei P20, סקירה זו מתמקדת בספינת הדגל Hauwei P20 Pro, ומתייחסת לחלקים מחוויית P20 במידת האפשר. הצג עוד

עיצוב

ה- Huawei P20 Pro שואל מספר רמזים לעיצוב מאייפון X, עם מיקום מצלמה אנכית מאחור וחריץ בראש המסך. זה בולט עם שלוש מצלמות וצבע הדמדומים הייחודי, שמעורר את המשאלה הפנימית של כולם לחד-קרן ממש.

לא משנה מה החיך שלך, ל- Huawei יש צבע P20 עבורך.

ישנם ארבעה או חמישה צבעים, תלוי באיזה דגם תבחר, כאשר ה- P20 הרגיל מגיע בצבע זהב שמפניה שלא זמין עם ה- Pro. עבור P20 Pro, Huawei מציעה שחור, כחול חצות מלכותי וזהב ורוד. צבע הדמדומים מציע סוג חדש של צבע שיפוע - הוא למעשה מנצנץ באור. לגרסת הזהב הוורוד יש גם שיפוע, אך הטווח שלו הרבה יותר מושתק. לא משנה מה החיך שלך, Huawei כנראה יש צבע P20 עבורך.


מתחת למסך נמצא חיישן טביעות האצבע של Huawei, שטוח, רחב, ומאפשר לך לפתוח את נעילת הטלפון בזמן שהוא מונח עם הפנים כלפי מעלה על השולחן. בדרך כלל אני מעריץ גדול יותר של חיישני טביעות האצבע המותקנים של Huawei בזכות התמיכה הנוספת שלהם בזימון צל ההודעות, אך הסורק של P20 Pro עדיין מהיר ואמין ותומך בבקרות תנועה לניווט.

קרא את הבא: טלפונים אנדרואיד חדשים ובאים

מקשי ההפעלה והנפח בצד ימין מציעים משוב נחמד וללחצן ההפעלה צבע מבטא יפה. החלק התחתון מכיל רמקול, מיקרופון ויציאת USB מסוג USB. אין שקע אוזניות, אבל מתאם נכנס לתיבה. אני לא אודיופיל ולכן אני בדרך כלל בוחר נוחות על פני פונקציה, אז אני בסדר עם שמע Bluetooth. זה הפיתרון הקל ביותר ו- Huawei P20 Pro עובד מספיק טוב בהקשר זה.


החלק האחורי של ה- Huawei P20 Pro בדמדומים הוא מדהים. זה צבע הסמארטפון החביב עלי אי פעם. למרות זאת, גב הזכוכית מרגיש שביר, והמשכתי את שלי בתוך מארז הסיליקון הגומי השחור הרשמי של Huawei - מסתיר את הצבע המפואר. בליטת המצלמה בצד שמאל למעלה יש הרבה חיישנים, אם כי היא מסתירה אותם היטב. הלייזר למיקוד האוטומטי מוסתר בתוך הסיבית השחורה באמצע מודול המצלמה הראשי. ההבזק מכיל גם מודול טמפרטורת צבע. זה עיצוב חכם של Huawei, ומעניק מראה של דברים שקורים בקסם, שמתאימים לאופן שבו AI נכנס לפעולה בכל הטלפון.

ה- Huawei P20 Pro מביא שפת עיצוב שונה למכשירים קודמים מסדרת P, וזה לא בהכרח דבר רע. הוא נראה מהמם, מרגיש נהדר ביד ועוזר לטלפון לבסס זהות משל עצמו.

תצוגה

ה- Huawei P20 Pro מציע צג AMOLED בגודל 6.1 אינץ 'ביחס גובה רוחב של 18.7: 9 מסורבל. 0.7 תוספת זו נובעת מהחרק. בואו ונפסיק את זה מהדרך: השתמשתי באייפון X במשך חודשים ואחרי כמה זמן, החריץ פשוט לא משנה. טלפונים נוספים מאמצים את העיצוב החריץ, ותצטרך להתרגל אליו בסופו של דבר. אם אתה באמת שונא את זה, אתה יכול גם לכבות אותו ב- P20 Pro, לעגל את הפינות ולכבות את הפיקסלים הנוספים לחוויה סטנדרטית יותר למראה.

ל- P20 Pro יש פאנל נהדר שמציע את השחורים התוססים והצבעים העמוקים שעושים כל הפאנלים של AMOLED. הנושא הגדול ביותר עבורי הוא הרזולוציה. כמו ב- Mate 10 Pro, Huawei בחרה בפאנל Full HD +. מנכ"ל Huawei CBG, ריצ'רד יו, אמר לנו כמה פעמים שהחברה בוחרת ב- Full HD + על פני Quad HD + בגלל חששות מחיי הסוללה, אך סביר להניח שיש סיבה נוספת לכך.

בהתחשב כיצד ל- Mate 10 Pro היה גם תצוגת Full HD +, נראה ש- Huawei חוסך כמה תכונות לספינת הדגל היוקרתית שלה. על גבי מיקום חיישן טביעות האצבע הטוב יותר, ל- Mate RS יש לוח Quad HD + AMOLED.

הכנסנו את ה- Huawei P20 Pro דרך הקצב שלו במעבדת הבדיקה שלנו והוא בהיר - מאוד בהיר. הבהירות העליונה של 600 ניטים מתחת לאורות בהירים מיטיבה את ה- Galaxy S9 ב -26 אחוזים, שמשיג 475 ניטים בלבד. המפתיע ביותר, תצוגת LCD ב- P20 היא למעשה 23 אחוז בהירה יותר ממקבילו Pro, גם אם עם צג קריר יותר. ה- Huawei P20 Pro משיג טמפרטורת צבע של 7,212 קלווין. ה- P20 קריר יותר ב -9 אחוזים ב -7,841 קלווין. לאחר בדיקת ספינות הדגל האחרונות של סמסונג, מצאנו שהתצוגות של Huawei מוגדרות כ- 200K חמות יותר מ- Galaxy S9.

סמסונג ידועה כמי שיש לה את התצוגות הטובות ביותר, אך הפאנל של AMOLED ב- P20 Pro נמצא שם כאחד הטובים בסמארטפון. תענוג להשתמש ולתקתק את כל התיבות הנכונות. מצב נוחות העיניים עובד ממש טוב. למרות היותך רק תצוגת Full HD +, זה פנטסטי לכל דבר שאתה זורק עליו. כמו תמיד, יש המון אפשרויות לכוונון צבע בהגדרות אם אינך אוהב את המראה מחוץ לקופסה.

ביצועים

ה- P20 Pro מלא מלא בחומרה שבאנו לצפות ממכשיר Huawei של ספינת הדגל. זה מופעל על ידי ערכת השבבים של קירינס 970 של HiSilicon וכמו Mate 10 Pro, יש הרבה תכונות AI בזכות ה- NPU המובנה. זה מגובה על ידי 6 ג'יגה-בתים של זיכרון RAM ו -128 גיגה-בייט של אחסון, לצד ה- Mali-G72 MP12 שמטפל ברוב המשימות. ה- GPU לא ממש תואם את ה- Adreno 630 בסנאפדרגון 845 ב- Galaxy S9, אך הוא החזיק משלו בבדיקת הסקירה שלנו Huawei P20 Pro. ה- P20 הרגיל מוריד את ה- RAM ל -4 ג'יגה-בייט, שלא משפיע יותר מדי על הביצועים, לפחות לפי ציוני המידה.

ה- P20 Pro מנצח את ספינות הדגל הטובות ביותר של 2017, כולל Mate 10 Pro ו- OnePlus 5T, אך ה- Galaxy S9 מניב תוצאות מעולם אחר. חלק גדול מזה עשוי להיות מעבד Snapdragon 845, מכיוון שתוצאות Galaxy S9 עומדות בקנה אחד עם הבדיקה הראשונית שלנו במעבד האחרון של קוואלקום. הביצועים המידיים של P20 Pro הם מעולים ברגע זה, אך ככל הנראה הם יעדיפו פעמים רבות בחודשים הקרובים. הרבה מכשירים עומדים להשיק עם Snapdragon 845, כך שנצטרך לחכות עד להתקן ה- Mate הבא של Huawei כדי לראות כמה טוב יכול להיות שביצועיו ב 2018.


מדדים אלה מראים עד כמה הביצועים של Snapdragon 845 טובים. בדומה לציוני המבחן הראשוניים שלנו, Snapdragon 845 קובע סטנדרט חדש לביצועים של AnTuTu. ה- Kirin 970 בתוך ה- P20 Pro טוב משמעותית מאותו מעבד בתוך ה- Mate 10 Pro (שקיבל ציון 178466), אך בתור דור מבוגר, הקירין 970 לא יכול לעמוד בקצב Snapdragon 845.


שני מדדי המידה הללו מראים שלמרות שיש פער בין ציוני הביצועים של Snapdragon 845 לקירין 970, זה הבדל קטן יותר מכפי שהיה בעבר. בפרט, ה- Mali G72 GPU בתוך קירין 970 קרוב לביצועים של Adreno 630 GPU של קוואלקום, וזה בא לידי ביטוי בשימוש בפועל בשני המכשירים.

בשימוש יומיומי, ה- P20 Pro לעולם לא מפסיד פעימה. הטלפון מהיר ללא קשר למה שזורקים עליו. זיכרון RAM של 6 ג'יגה-בתים בדרך כלל מביא לכדי זיכרון RAM של 2.5 ג'יגה-בייט עד 3.5 ג'יגה-בייט בכל זמן נתון. עדיין לא ראיתי את הטלפון מגמגם בכלל, אפילו עם הרבה אפליקציות שרצות ברקע. Huawei טוען שה- AI מאפשר לו להישאר מהיר לאורך תקופה ארוכה יותר בהשוואה לספינות דגל אחרות, אך נצטרך זמן ארוך יותר עם P20 Pro כדי לאשר אם זה נכון.

חומרה

פורשה עיצוב Mate RS ... באדום!

ל- P20 Pro אין אחסון הניתן להרחבה. אם 128 ג'יגה-בייט לא מספיקים לך, Huawei מקווה שתקפוץ ל- Porsche Design Mate RS, המגיע בגרסאות 256 ג'יגה-בתים ו -512 ג'יגה-בייט. ה- P20 Pro מוסמך IP67, ומציע עמידות בפני אבק ומים עד מטר למשך 30 דקות. ה- P20 הרגיל הוא בדירוג IP5X בלבד, כך שהוא הוכחת התז, אך אינו מציע בשום מקום קרוב לאותה רמת עמידות והגנה.

אין שקע אוזניות, שעשוי להפר את העסקה עבור משתמשים מסוימים, אבל באופן אישי, לא אכפת לי. הטלפון מגיע עם קופסאות אוזניות מסוג USB מסוג C בתיבה, המציעות צליל פריך אך בדרך כלל לא ניתן להבחין בהן. יש גם מתאם USB מסוג C ל- 3.5 מ"מ כך שתוכל להשתמש באוזניות הקיימות שלך. אם האוזניות האלחוטיות הן העדפותיך יותר, כמוני, יש תמיכה בקודק ה- LDAC של Sony ו- HWA 990 Kbps אודיו עם רזולוציה גבוהה מעל Bluetooth 4.2.

ישנם גם רמקולים סטריאו עם תמיכה בדולבי אטמוס. הרמקולים האלה די טובים ומספקים עוצמת קול חזקה ללא עיוות רב מדי. אני מוצא אותם מעט יותר רמים מהגלקסי S9, אם כי מארז הסיליקון של Huawei מעמעם מעט את האודיו. דולבי אטמוס הוא תוספת שימושית ומציע אפקט דמוי סטריאו במהלך השמעת שמע.

כמו שאר מכשירי ה- Huawei, ה- P20 Pro מגיע בטעם SIM כפול. פונקציונליות ה- SIM הכפול אינה חדשה ברוב טווחי הסמארטפונים, ואפילו ל- Galaxy S9 + יש גרסת סים כפולה אופציונלית. בניגוד לרוב האחרים, אינך צריך לקבל גרסה שונה של P20 Pro כדי לקבל שני חריצי כרטיס SIM. כשיש לך שני כרטיסי SIM, שניהם יכולים לגשת ל- 4G LTE ותוכל להתאים אישית את המשמש לנתונים ולשיחות.

כמו מכשירי Huawei קודמים, P20 Pro מאפשר לך להשבית את מקשי המסך ולהשתמש במחוות על חיישן טביעות האצבע כדי לנווט אם אתה מעדיף. ברז על החיישן מחזיר אותך למסך. לחיצה והחזקה מביאה אותך ישר למסך הבית.החלקה אופקית משיקה את סקירת היישומים האחרונה. באופן אישי, אני לא אוהב את זה והתקעתי עם מקשי המסך.

Huawei מגבה את חיישן טביעות האצבע בעזרת תכונת נעילת הפנים שלו. זה לא מאובטח כמו מזהה הפנים של אפל, כך שלא ניתן להשתמש בו לתשלומים ועסקאות מאובטחות אחרות, אך הוא מהיר. כמעט בכל מצב, כולל שחור גוון, הוא מנעול את הטלפון שלך כל כך מהר שאתה אפילו לא רואה את מסך הנעילה. בדקנו אותו בחלק האחורי של מונית נוסעת, בחדר חשוך עם מעט אור ללא אור, ובשימוש יומיומי, וזו הדרך הטובה ביותר לפתוח את ה- P20 Pro ברוב המקרים, בהנחה שאתה בסדר עם הסיכון הביטחוני המוגבר. אולם עם אור שמש ישיר מאחוריכם, נעילת הפנים לא עובדת - ממש כמו Face ID באייפון X.

סוללה

ל- P20 Pro יתרון מרכזי אחד ביחס לספינות הדגל האחרות של 2018 במעלה שרוול - סוללת 4,000mAh. מרבית מכשירי הדגל מצוידים בסוללה שנעה בין 3,000 ל 3,5000mAh. ה- P20 Pro מביא את אותה קיבולת סוללה כמו ה- Mate 10 Pro, אותו הכתרנו כסמארטפון הטוב ביותר לחיי הסוללה בשנה שעברה. זה נהדר לראות חברה לא תואמת את נורמות קיבולת הסוללה.

סוללה גדולה בשילוב עם רזולוציית Full HD + מביאה לחיי סוללה יוצאי דופן ב- Huawei P20 Pro.

נירבה

חיי הסוללה ב- P20 Pro אינם מאכזבים. במהלך כמעט שבועיים עם המכשיר לבדיקת ה- Huawei P20 Pro שלנו, הסוללה נמשכה בערך יומיים בממוצע, עם כשעה עד שבע שעות של זמן מסך. במהלך טיסתי חזרה לסן פרנסיסקו מאירוע ההשקה בפריס, השתמשתי בטלפון כמכשיר הקינדל שלי והגעתי לסן פרנסיסקו כשנותרו יותר מ -50 אחוז סוללה, לאחר למעלה מ- 9 שעות של זמן מוצק למסך.

מספרי בדיקות הבדיקה של Huawei P20 Pro שלנו חושפים גם סיפור דומה. בסך הכל, P20 Pro מציע חיי סוללה טובים יותר מכל מכשיר אחר שבדקנו, כולל ה- Mate 10 Pro. בדיקת הגלישה באמצעות Wi-Fi שלנו מחזירה את אותה קבוצה של דפי אינטרנט ומנקזת את הסוללה ממאה אחוז ל -0 אחוז, כאשר התצוגה מוגדרת לבהירות של 200 שניות. ה- P20 Pro נמשך 11 שעות ו -28 דקות, וזה טוב יותר מה- P20 במשך 10 שעות ו -17 דקות, אך לא טוב כמו ה- Mate 10 Pro שנמשך 13 שעות רצופות.

במבחן הפעלת הווידיאו שלנו - בו אנו מעיינים סרטון 1080p בעוצמת 200 בהירות - ה- P20 Pro נמשך 12 שעות ו -21 דקות, ואילו ה- P20 הרגיל נמשך 10 שעות ו -20 דקות. ה- P20 Pro מוכיח שהוא הרבה יותר טוב מה- Mate 10 Pro ו- Galaxy S9 Plus כאן, שנמשך 10 שעות ו -40 דקות ו -11 שעות ו -16 דקות, בהתאמה. מעניין, LG V30 של השנה שעברה מוכיח גם הוא כאלוף כאן, ונמשך 12 שעות ו 20 דקות.

טלפונים של סמסונג ידועים בכך שהם מציעים המון תכונות, אך חיי הסוללה תמיד היו דאגה. ה- P20 Pro מציע חיי סוללה ממוצעים של 11 אחוזים יותר מאשר Galaxy S9 Plus, שהוא למעשה פחות ממה שציפינו, נוכח הסוללה הגדולה יותר ב- 12 אחוז ותצוגה ברזולוציה נמוכה יותר. אולם Huawei שיפרה את חיי הסוללה עם עדכונים בעבר - חיי הסוללה של Mate 10 Pro השתפרו משמעותית לאחר העדכון הראשון שלה - ולכן אנו מצפים כי הסוללה של Huawei P20 Pro תשתפר עם הגיל.

בסך הכל, חיי הסוללה הם ללא ספק הטובים ביותר שראינו מטלפון חכם הדגל עד היום. תהיה המשימה אשר תהיה, הסוללה תחזיק לכם בקלות יום-יומיים שלמים. עבור משתמשים רבים זה יימשך הרבה יותר זמן. במהלך תקופתנו עם ה- Huawei P20 Pro, נראה כי השימוש במצלמה לא השפיע יותר מדי על הסוללה שכן בילינו שלוש שעות בצילום עם הטלפון בפריס עם התצוגה בבהירות מלאה והסוללה רק סחטה 18 אחוז.

ה- P20 Pro מצויד ב- Huawei SuperCharge, שמטעין את הטלפון במלואו תוך 90 דקות בלבד. ל- P20 יש גם SuperCharge והוא מרשים אפילו יותר, טעון במלואו תוך 72 דקות בלבד - מהיר יותר מכל סמארטפון שבדקנו. תוך 30 דקות, ה- P20 Pro גובה 54 אחוזים ואילו ה- P20 הרגיל גובה 65 אחוזים. תוך 60 דקות הם גובים 87 אחוז ו -95 אחוז בהתאמה. לשם השוואה, Galaxy S9 Plus ו- S9 אורכים 96 ו 93 דקות בהתאמה, למרות שלשניהם סוללות קטנות יותר מ- 500mAh לעומת מקבילות P20 שלהם.

מצלמה

הם אומרים שמספרים גדולים עוזרים למכור טלפונים. אם זה המקרה, ל- Huawei יש המון כאלה להישען עליהם במצלמת ה- P20 Pro. יש את המצלמה המשולשת הראשונה בעולם, חיישן ראשי של 40 מגה, זום אופטי 3X, זום היברידי 5X, פוקוס חזוי 4D, 102,400 ISO מקסימאלי, גודל פיקסלים של 2 מיקרומטר, מערכת פוקוס היברידית 4 ב -1, 960 פריימים לשנייה הקלטה בהילוך איטי, ועוד. המצלמה כוללת גם ייצוב AIS בסיוע AI החדש של Huawei, המאפשר ל- P20 Pro לצלם חשיפה ארוכה ללא חצובה.

שלוש המצלמות משתלבות בכדי ליצור שלישייה מדהימה שמייצרת תמונות נהדרות בכל התנאים.

כל מצלמה משרתת מטרה שונה. חיישן 40MP הראשי לוכד צבע עשיר, החיישן המונוכרום המשני של 20MP לוכד פרטים נוספים, ועדשת הטלפוטו השלישית של 8MP משמשת לזום ואורך מוקד נוסף. הם מייצרים שלישייה מדהימה שמייצרת תמונות נהדרות בכל התנאים. קריס נכנס לעומק רב יותר של איפור המצלמה בסקירת הווידיאו, ואדם סיכם את כל העובדות על המצלמה המשולשת של Huawei בפריצת הדרך שלנו למטה.

החיישן הראשי של 40MP יהווה תיקו עבור משתמשים רבים. אני זוכר שעבדתי בקמעונאות כשהושק נוקיה 1020. חוויתי ממקור ראשון כמה לקוחות נכנסו לחנות וביקשו את הטלפון עם מצלמת ה- 40MP. המצלמה של ה- P20 Pro עשויה להשפיע ככל הנראה על Huawei, לפחות מחוץ לארה"ב, שם היא תופיע על מדפי החנויות, אך ללא כיבוי מערכת ההפעלה Windows Phone.

כברירת מחדל, המצלמה מצלמת תמונות במהירות של 10 מגה פיקסל, וכאן מתחיל גודל הפיקסלים של 2 מיקרומטר. המצלמה הראשית כוללת למעשה פיקסלים של 1 מיקרומטר, אך כברירת מחדל, ה- P20 משתמש בתהליך שנקרא פיקסלים פיקסלים כדי לשלב את מידע האור מארבעה פיקסלים של 1 מיקרומטר לתוך פיקסל סופר גדול יותר של 2 מיקרומטר.

  • צפו בתמונות במלוא המרץ


אתה יכול לצלם ב -40 מגה פיקסל אם תרצה, אך זכור, הפיקסלים הקטנים בגודל 1 מיקרומטר פחות רגישים לאור ואינך יכול להתקרב, אז תרצה רק לצלם במלוא המרחב בתנאים מוארים היטב שבהם התקרב לא לא הכרחי. על ידי שימוש בהפעלת פיקסלים במקום סתם עם פיקסלים של 2 מיקרומטר מלכתחילה, מצלמת 40MP מציעה רבגוניות רבה יותר. כתוצאה מכך, תוכלו לצלם תמונות עשירות של 40 מגהייט בתאורה נהדרת, ובכל זאת לקבל ביצועים נמוכים של אור נמוך כאשר תנאי התאורה אינם טובים כל כך.

לעדשות המונוכרום של 20MP יש גם חלק לשחק בתמונות הכוללות, מכיוון שהיא לוכדת מידע על אור פי שלושה מאשר חיישן RGB (מכיוון שאין לו מסנני צבע). התוצאה היא תמונות עם פירוט רב יותר, רגישות מוגברת לאור ופחות רעש בצללים. ה- P20 Pro משלב את הנתונים משני החיישנים לצילום תמונות תוססות, צבעוניות ועשירה ומפורטות יפה, ללא קשר לתנאי התאורה.

העדשה השלישית באמת מבדילה את ה- P20 Pro מאשר סמארטפונים אחרים. הוא מציע זום אופטי 3X ולוכד בערך תשיעית מהמסגרת הסטנדרטית (כך שאם יש לך כיסוי לרשת, תמיד תדע מה תקבל בגודל 3x). בתנאים חשוכים יותר, צמצם ה- f / 2.4 הקטן יותר מביא לרגישות פחות לאור, כך שגם כאשר התקרבת, P20 Pro עדיין משתמש בכל שלוש המצלמות. פשוט כיסו את עדשת הטלפוטו בזום 3x כדי לראות אותה בפעולה. יש גם שינוי בולט בצבעים בעת מעבר בין זום לגודל 1x ו -3x.

ה- P20 Pro מביא גם את זום ה- 5X ההיברידי הראשון בעולם, המשלב את הזום האופטי 3X עם פרטים נוספים מהחיישן הראשי להשגת זום 5X היברידי ללא הפסד. זה נהדר. מגרפיטי על בניינים בפריס ועד בקבוקי יין במתלה יין של מסעדה, הזום ההיברידי הוא כיף מאוד לשימוש. הקדשתי הרבה רגעים להתקרב לתמונות, וגם כאשר פיקסל מציץ, התוצאה מעולה.


חברות רבות טענו בעבר בזום חסר אובדן או היברידית, אך נראה כי ה- P20 Pro הוא אחד המכשירים הראשונים שהעניקו בפועל תכונה זו. תמונות ה- 5x באופן טבעי אינן טובות כפי שהיו היו עם זום אופטי 5X, אך הן דומות מאוד לרמת הפירוט מ- 3x. כמו שקריס אומרת, נחמד לדעת שתוכל להתקרב קצת דיגיטלית ועדיין לשמור על איכות התמונה. ה- P20 Pro מאפשר לך להתקרב עד 10x באופן דיגיטלי, אך לא היינו ממליצים לעבור על 5x אם אתה עדיין רוצה פירוט חד.

עדשת הטלפוטו היא היחידה שמגיעה רשמית עם OIS, אך נראה כי קריעה של iFixit מראה OIS בכל שלוש העדשות. בלי קשר, P20 Pro משתמש גם ב- AIS בכל רחבי הדרך. הוא מנתח את המסגרת ואת התעלות חלקים קטנים בקצוות כדי לשמור על היציבות של הכל. פוקוס 4D גם חוזה לאן הנושא זז ושומר עליו בפוקוס, כך שיש לך צילומים כוללים חלקים עם מיקוד נעול. כדי לראות כיצד AIS משווה ל- EIS המשמש בפיקסלים 2, עיין בסקירת הווידיאו למעלה.

נלכד באמצעות חשיפה ארוכה עם מצב לילה

AIS אחראית למה שקריס וגם אני חושבים שהוא השיא הגדול ביותר במצלמת P20 Pro: מצב לילה. אם ניסית לצלם ביד אחת חשיפה נמוכה וארוכה בחשיפה, תדע שהתמונה המתקבלת היא בדרך כלל מלאת רעש וטלטול תמונות. AIS פותר זאת על ידי ייצוב התמונה מספיק זמן כדי שתוכל לצלם חשיפה ארוכה של כף יד שנייה בלילה שהיא פריכה ונטולת טשטוש. הוסף את הרגישות המצוינת לאור נמוך ופרט של כל החיישנים המשולבים, והתוצאות פשוט מדהימות.

בתצוגת P20 Pro, כל התמונות הללו נראות פנטסטיות. רק כשאתה מתחיל להציץ בפיקסלים במחשב שלך אתה מתחיל לראות איפה ה- P20 Pro נופל. עם זאת, כפי שקריס מזכיר בסרטון, הדבר מעלה שאלה חשובה: מה מהווה תמונה טובה? האם זה זה שמייצר את הצבעים הכי מציאותיים, או זה שגורם להם לפופ הכי הרבה? האם זה שומר על פירוט על חשבון רעש נוסף, כמו ה- Pixel 2, או זה שנראה נהדר בטלפון שלך אבל כמו ציור מקרוב?

התשובה שלך תקבע אם P20 Pro הוא המצלמה בשבילך. אם אתה רוצה תמונות אמיתיות עם פירוט רב יותר כשאתה מתקרב, Pixel 2 היא המצלמה הטובה יותר עבורך. אבל אם אתה רוצה תמונות שנראות הכי טוב לפני שתתחיל לסרוק את הפיקסלים, מהסוג שייראה טוב יותר במדיה החברתית, P20 Pro עשוי להיות עבורך.

מצלמת ה- selfie ה- 24MP של P20 Pro היא בהחלט דוגמא ליותר מגה-פיקסל שלא באמת מתורגמת לתמונות טובות יותר. מיליוני פיקסלים לא טובים במיוחד אם התמונה שצולמה רכה. אפילו עם כל ההשפעות של Huawei כבויות, ל- selfies יש חלקות בולטת שלא אמורה להיות שם. אפשר לצלם תמונות טובות עם המצלמה הקדמית של ה- P20 Pro בתאורה טובה, אבל התמונות רכות ומלאכותיות מדי לטעמי. עם פנל אחורי כזה רפלקטיבי, עדיף לך פשוט להחליף את המצלמה ולהשתמש בגב כמראה כדי לקחת את האנילי המושלם!

לשני המצלמה הקדמית והמאחור יש מצב דיוקן, אך שניהם מעט פגעים או מתגעגעים. בבדיקת הסקירה של Huawei P20 Pro שלנו, בוקה בסיוע תוכנה לא יכול היה להתמודד עם שיערו הפרוע של קריס (כמו שרוב הטלפונים לא יכולים). זה הוגן קצת יותר טוב בצילומי הבדיקה שלי, אבל זה לא בשווה לפיקסל 2. עם זאת, המצלמה האחורית מגיעה גם עם תכונה שרק Huawei מציעה, ושמתי לה שמחה רבה מהשימוש ב- P20 Pro ו- ה- Mate 10 Pro.

החלק את כל הדרך שמאלה במצלמה ותיכנס למצב צמצם, המכונה מצב צמצם רחב במכשירי Huawei. ה- P20 Pro מאפשר לך לצלם תמונות באמצעות החיישן הראשי, ולהתאים את נקודת המוקד ואת גודל הצמצם הן לפני הצילום והן לאחר הצילום. זו לא תכונה חדשה - גם תכונת המיקוד החי של Galaxy S9 עושה זאת - אבל מצב צמצם ה- P20 Pro מאפשר לשנות את הצמצם מ- f / 0.95 ל- f / 16.

שלא כמו Pixel 2 והתקנים אחרים המציעים רק דיוקן מסוג אחד, ה- P20 Pro משאיר את ההתאמה האישית עבורך. כברירת מחדל, זה מוגדר ל- f / 4 שמייצר כמות טבעית של בוקה כמו מכשירים אחרים. אם אתה מעדיף יותר בוקה, אתה יכול לשנות את זה ל- f / 0.95. אם לא תאהב הרבה או כל בוקה בתמונות שלך, האפשרות f / 16 מיועדת עבורך.

מצב הצמצם עובד היטב עבור selfies, מכיוון שאתה יכול להתאים את כמות הבוקה בצילום, ואם הגזרה שגויה, הסר כמה שיותר טשטוש רקע. באופן דומה, אם אתה מצלם תמונה נהדרת ומחליט שאתה מעדיף שתהיה המוקד שלך במקום אחר, תוכל לשנות אותה בקלות.

ה- P20 Pro נעזר ביחידת העיבוד העצבי של קירין 970 (NPU), המסייעת בכל תכונות ה- AI שלו. תכונות אלה ניכרות ביותר במצלמה. לצד ה- AIS המאפשר לצלם תמונות ווידיאו מעולות, יש גם זיהוי סצינות אוטומטי.

זיהוי הסצינה יכול להיות טוב, אבל קריס ואני מצאנו את זה מדי פעם בדרך לצלם תמונות מעולות. ברגע שתכירו את היחס של ה- AI לצילום, תוכלו לנצל את ההצעות שאתם אוהבים ולהתעלם מאלה שאינכם רוצים. הסיבה לכך היא ש- Huawei מאפשרת כעת לשלול שינויים בזיהוי סצינות אוטומטיות בזמן שהם צצים או שתוכל להשבית את הסיוע של AI לחלוטין.

לפעמים אתה תמצא את עצמך נלחם עם ה- AI, מנסה לצלם רגיל בזמן שהוא ממשיך לשנות את ההגדרות עליך. לדוגמה, ישנם מצבי דיוקן ולילה ייעודיים במצלמה, אך ה- AI יעבור אוטומטית למצב דיוקן כאשר הוא מזהה פנים אנושיות במסגרת או יופעל למצב לילה בחושך. כמובן שזה יכול להועיל, אבל אם אתה לא אוהב בוקה מזויף או שלא לאחר חשיפה ארוכה זה יכול להיות מעצבן. אחת הסצינות החדשות המוכרות ב- P20 Pro הן מפלים, אך הטלפון מנסה אוטומטית לנקוט חשיפה ממושכת לאפקט המים החולמני ההוא, אך זו לא תמיד הדרך הטובה ביותר לתפוס אותה.


ברגע שאתה מבין באילו סצינות הטלפון טוב לצבוט, התוצאות יכולות להיות פנטסטיות. ה- AI יכול לאתר אוטומטית אוכל, כלבים וחתולים (עם מצבים נפרדים לכל אחת מחיות המחמד הללו), והוא יכול להגביר את הצבעים כדי לספק תמונה תוססת יותר. באופן דומה, מצב הירק באמת גורם לדשא לקפוץ מתמונה ומצב השמיים הכחולים גורם לשמיים עגומים אפילו להיראות נחמדים יותר. זה לא המראה המדויק ביותר, אבל זה מדהים במדיה החברתית, שנראית כמטרה של Huawei.

באופן אישי אהבתי את זה כשהוא עבר אוטומטית למצב דיוקן ולילה, אבל קריס מצא את זה מטרד מכיוון שכבר יש מצבים ייעודיים לאלה. אני אוהבת את זה גם כשהוא עובר לסצינות ירק, אוכל או כלבים. התוצאות בדרך כלל טובות הרבה יותר עבור המדיה החברתית.


ה- P20 Pro הוא הסמארטפון הראשון עם היכולת לצלם עד 102,400 ISO. זה מרגיש כמו מספר שהוא גדול בשביל להיות גדול. לצילום לפי ISO זה בדרך כלל יש מספיק תבואה כדי להרוס לחלוטין את התמונה, וזו כנראה הסיבה שלא תוכלו לבחור שום דבר מעל ISO 3,200 במצב Pro.

במהלך התדריך שלנו ובמסיבת העיתונאים, Huawei ביצע עסקה גדולה עם המעקב החזוי של ה- P20 Pro של ה- P20 Pro, המשתמש ב- AI כדי לחזות לאן פונה נושא שזז בכדי לשמור על מיקוד. בהדגמה של Huawei זה עבד טוב, והוא הועבר לרוב בבדיקות שלנו. מצאנו שהמיקוד האוטומטי נאבק להישאר נעול בנושא מרגש כמו פרחים הנושבים ברוח, שתוכלו לראות בסקירת הווידיאו. זה לא נורא, אבל הוא גם לא טוב כמו שהיה על הבמה.


תכונה נוספת של מצלמת AI גדולה היא מסגור בסיוע, המסייע ללא צלמים לצלם תמונות עם קומפוזיציה טובה יותר על ידי מתן עצות שונות על סמך תמונותיהם. נראה שזה לא עובד כרגע. לא נראה כי קיימת אפשרות בהגדרות עבורו ולא קריס וגם לא ראיתי את זה צץ מעצמו. ככל הנראה, מדובר בעדכון עתידי. פנינו אל Huawei ונעדכן כשיש לנו מידע נוסף.

דבר אחד שמצאתי קצת מוזר במצלמת ה- P20 Pro הוא המיקום של HDR. נכון לעכשיו, כמעט כל סמארטפון מציע אפשרות HDR אוטומטית, אך Huawei מתעקשת לשמור את האפשרות הזו מוסתרת בתפריט המצבים. מצב לילה יכול לשמש כתחליף HDR בצילומים מסוימים - כמו צילום ניגודיות גבוהה עם מקור אור בוהק - אך הוא לא עובד כל הזמן. במקום זאת, עליך לפתוח את מצב ה- HDR ואין דרך להפוך אותו לאוטומטי. אנו מאחלים ש- Huawei ישנה זאת.

ישנן המון תכונות אחרות שעדיין ניתן לגעת בהן במצלמה. מצב ה- Ultra Snapshot משגר את המצלמה תוך 0.3 שניות מההפעלה של המסך. למרבה הצער, זה מצלם רק תמונה של 7MP ביחס הגודל 18: 9 ואין דרך לשנות זאת בהגדרות. מכיוון שהתמונה צולמה כל כך מהר, אין גם זיהוי של סצינת AI. למרבה המזל, אתה יכול לשנות את הפונקציה של קיצור הדרך בכפתור בתפריט ההגדרות, מה שעשיתי. המצלמה מספיק מהירה ברגע שאתה משיק אותה, והייתי מעדיף לשלוט יותר בתמונות שלי, אז שיניתי את קיצור הדרך להשקת המצלמה בלי לצלם תמונה.

דגימות מצלמה של סקירת Huawei P20 Pro:

ה- Huawei P20 Pro תופס גם 960 פריימים לשנייה הקלטת וידיאו בהילוך איטי כמו ספינות דגל אחרות האחרונות. זוהי תכונה מהנה לשימוש וקלה יחסית להגיע לתזמון - נאבקתי מעט בהתחלה, כפי שהיא מתרחשת כמעט מייד כשאתה לוחץ על כפתור הלכידה - אבל זה לא כיף כמו ה- Galaxy S9 Plus. ספינת הדגל של סמסונג מביאה למצב אוטומטי איטי בהילוך, כך שלא תצטרכו להקדיש זמן מושלם לתריס, מה שהופך את הווידיאו בהילוך איטי להרבה יותר כיף.

לפני שהוכרז על ה- Huawei P20 Pro, השמועות התרגשו ממני. מאז השקת ה- Nokia Lumia 1020, אני ורבים אחרים חיכינו להחלפה. אז לא הייתי מתחבר לחברת Huawei כחברה שתציע את זה, אבל ל- P20 Pro יש את המצלמה שכולנו חיכינו לה.

ה- Huawei P20 Pro היא מצלמת הדגל הסמארטפונית שכולה חיכינו לה ... היא כוללת את כל החומרה שתוכלו לרצות במצלמה ומצלמת תמונות מדהימות.

נירבה

הוא כולל את כל החומרה שתוכלו לרצות ומספק לכם את הכלים לצילום תמונות חזותיות מהממות. תכונות ה- AI מסתדרות קצת, אבל ברגע שלומדים כיצד לגרום לזה לעבוד בשבילך, התוצאות מדהימות. הזום ההיברידי 5X הוא גולת הכותרת, אבל במצב הלילה אני רוצה לצאת לצלם רק כדי לראות מה הוא מייצר.

אתה יכול לתת 40 אנשים לאותה סצנה והם היו מצלמים 40 תמונות שונות.

ה- Huawei P20 Pro נועד לאפשר לכם לצלם את התמונות הרצויות לכם, אם כי עם דגש על מדיה חברתית, שיתוף והתייחסות חזותית למסך סמארטפון ולא מפוצץ במחשב. הרבגוניות של המצלמה מבדילה אותה מהמתחרים ואף שתי תמונות P20 Pro אינן זהות. אכן, עם אימונים במצבים השונים, אתה יכול לתת 40 אנשים את אותה סצנה והם היו מצלמים 40 תמונות שונות.

הבעיה נעוצה בכל זאת. בעוד טלפונים כמו Galaxy S9 ו- iPhone X נועדו ללא עקומת למידה, יש מצלמה כזו למצלמת ה- Huawei P20 Pro. אם אינך מוכן להשקיע זמן בכדי להבין זאת באמת, זו לא המצלמה עבורך. אם אתה מוכן ללמוד כיצד להשתמש בו, התוצאות מדברות בעד עצמן.

קרא את הבא: אחר הצהריים עם המצלמה המשולשת Huawei P20 Pro

תוכנה

ה- Huawei P20 Pro פועל על אנדרואיד 8.1 עם ממשק EMUI 8.1 של Huawei למעלה. הממשק של Huawei עבר דרך ארוכה מאז ימי ה- P6, אך הוא נותר חוויה מקטבת - אתה אוהב אותו או שונא אותו. באופן אישי EMUI הוא פונקציונלי כמו כל ממשק אחר עבורי. יש לו כמה מוזרויות, אבל זה בשווה לכל עור OEM אחר שם בחוץ.

EMUI 8.1 מביא את אותה תכונה ארוזה של EMUI 8 ב- Mate 10 Pro, עם כמה תוספות קטנות. בדומה ל- Mate 10 Pro, מצב המחשב פועל ללא כל כבל USB כבל מסוג C ל- HDMI ועובד מספיק טוב. עדיין לא ראיתי צורך בשימוש בסמארטפון שלך כמחשב אישי, והנסיעות הבלתי פוסקות שלי הופכות אותי לסוג הצרכן שעושה Huawei. עם זאת, אם אתה רוצה פיתרון קל לשימוש בסמארטפון שלך כמחשב, מצב שולחן העבודה של P20 Pro עושה את העבודה.

באופן מוזר, תכונת התוכנה החדשה הגדולה ביותר ב- Huawei P20 Pro היא היכולת "לכבות" את החריץ. נגענו בזה למעלה, אבל זו תכונה ראויה לציון שאנחנו מקווים שהיא מגיעה לסמארטפונים אנדרואיד אחרים.

נעילת הפנים של Huawei היא תכונה מבוססת תוכנה עבור Huawei P20 Pro שמוכיחה, לפחות כדי לבטל את נעילת הטלפון החכם שלך, אינך זקוק להרבה חומרה נוספת לחוויה נהדרת.

כחלק מ- EMUI 8.1, Huawei הוסיפה עוד שש סצינות שהתגלו אוטומטית במצלמה, כולל זיקוקים, כלבים, חתולים ומפל מים. זה גם הוסיף טריקים של NPU לאלבום. לא ממש הצלחנו לבדוק זאת, אך Huawei טוענת שהיא משתמשת ב- AI בכדי לתת לכל תמונה ציון אסתטי בהתבסס על כמה שהיא נעימה, ומציגה תמונות ממוזערות גדולות יותר לתמונות עם הניקוד הגבוה ביותר - הכל כדי להפוך את הגלריה שלך למושכת יותר .

ה- Hauwei P20 Pro רואה גם את השקת מנוע ה- Huawei AI (HiAI), מסגרת פתוחה למפתחים להשתמש בתכונות ה- AI של ה- NPU. בסין החברה עבדה עם שותפים בכדי להוסיף שיפורים למצלמה, כמו תכונה לזיהוי ראייה הדומה ל- Bixby Vision, פילטרים אוטומטיים לצילומים ועוזרת קולית. אין שום תוכניות להביא תכונות אלה למדינות אחרות, אך המנוע פתוח למפתחים ברחבי העולם.

עם זאת, ממואר, EMUI מציעה המון אפשרויות להתאמה אישית ברגע שתתחברו לתכונות. באפשרותך להוסיף אפשרויות לניווט, להשתמש בטונות של בקרות תנועה וקיצורי דרך, לבחור כיצד ברצונך לנווט בטלפון שלך (באמצעות מחוות או ברירת המחדל של מקשי המסך), התאמה אישית של שורת המצב ועוד. אני אוהב את היכולת להציג את מהירות הרשת. זה מועיל כשמנסים לפתור את הנתונים שלי בזמן נדידה. יש גם אפשרות לתצוגה תמיד קבועה בהגדרות האבטחה.

אם השתמשת במכשיר סמסונג גלקסי במהלך השנים האחרונות, סביר להניח שחווית תחושה דומה. חוויית סמסונג - שנקראה בעבר TouchWiz - הייתה מקטבת בתחילה, אך עם מאות מיליוני מכשירים שנמכרו היא הפכה לעמוד תווך. EMUI דומה במקצת. באופן אישי, אין לי בעיות עם זה, אבל רוב הסיכויים שאתה כבר יודע כמה מפריץ עסקה EMUI עבורך.

מפרט

גלריה

סקירת Huawei P20 Pro: רוצח הגלקסי S9!

ה- Huawei P20 Pro הוא הסמארטפון השאפתני ביותר של החברה עד כה, ומשלב תכונות דגל עם מצלמה מדהימה. מספר כמו 40MP צפוי לגרום לאנשים להתעניין, והטלפון ממלא את החיוב שלו כיצירת מופת מצולמת, אם כי נדרש קצת להתרגל אליו, כמו כל DSLR טוב.

המתחרה הגדול ביותר באנדרואיד ל- Hauwei P20 Pro הוא מכשיר ה- Galaxy S9 Plus של סמסונג, ושאתה צריך לקנות תלוי בעיקר בהעדפות שלך. אם אתה רוצה טלפון שיכול לצלם תמונות נהדרות מבלי שתצטרך ללמוד יותר מדי, Galaxy S9 Plus הוא הדרך ללכת. אם אתה רוצה לטלפון לצלם תמונות נהדרות בכל מצב, ואתה מוכן להקדיש קצת זמן ללמוד את ההגדרות והאפשרויות הרבות, Huawei P20 Pro הוא בשבילך.

ה- P20 Pro הוא הטלפון החכם הטוב ביותר שיצר Huawei אי פעם והוא אחד המכשירים הטובים ביותר כעת. יש לה מצלמה נשגבת, חיי סוללה יוצאים מהכלל, צבע שאינו דומה לה, והיא מספקת חווית דגל שאינה עולה עליה.

נירבה

שני המכשירים הם ספינות דגל דרך ומעבר, ובכל זאת הם מרגישים שונים מאוד. אני כבר מזמן חובב ספינות הדגל של סמסונג, אבל החברה יצרה מכשירים נהדרים במשך דורות רבים - S9 Plus הוא רק האחרון. יש לו כמה תכונות ראויות לציון, אבל זה בעיקר יותר זהה. ה- P20 Pro הוא הטלפון החכם הטוב ביותר שיצר Huawei אי פעם והוא אחד המכשירים הטובים ביותר כעת. יש לה מצלמה נשגבת, חיי סוללה יוצאים מהכלל, צבע שאינו דומה לכל. בקיצור, היא מספקת חווית דגל שאינה עולה על אף אחת מהן.

ה- Huawei P20 Pro זמין באמזון בצבעים שחור, כחול כחול ודמדומים במחירים המתחילים ב -635 דולר.

מהן המחשבות שלך לאחר שקראנו את סקירת ה- Huawei P20 Pro שלנו? האם המצלמה המשולשת הראשונה בעולם, עם חיישן הראשי של 40 מגה, היא עניין גדול עבורכם? מה עם הצבע הייחודי או חיי הסוללה המעולים? ספר לנו בתגובות למטה!

עדכון, 26 בפברואר, 2019 (11:05 בבוקר ET): ובכן, זה לקח כמעט חמישה חודשים, אבל המשחק הנייד של נינטנדו Dragalia Lot זמין סוף סוף במדינות נוספות מחוץ לארצות הברית, סין ויפן. על פי האתר הרשמי לתואר הגאצ&#...

אחת מיישומי הפטנטים של נינטנדו מציגה את מה שנראה כמקרה סמארטפון בהשראת Game Boy.המארז כולל מגזר לתצוגה, יחד עם כפתורי ה- D, Pad, B, A, tart ו- elect המסורתיים.יישומי פטנטים אינם מתחייבים כי המוצר יהפו...

אנחנו ממליצים