היי גוגל, האם הממשלה מרגלת עלי?

מְחַבֵּר: Peter Berry
תאריך הבריאה: 15 Lang L: none (month-012) 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
Is the U.S. government spying on me?
וִידֵאוֹ: Is the U.S. government spying on me?

תוֹכֶן


רמקולים חכמים הם כמה מהמוצרים החדשים והחמים ביותר בטכנולוגיית הבית החכם. רמקול חכם טוב כמו Google Home יכול להיות פיתרון של כל אחד לאוטומציה, תקשורת ובידור ביתי. אבל, האם יש צד נמרח בעולם הרמקולים החכמים שלא ידענו אפילו שקיים והאם עלינו לבחון את הפרטיות של גוגל גומה?

אם לא שמעת (משחק מילים מיועד) לאתר האחות שלנוסאונדגויס יש פודקאסט חדש. שלושת הפרקים הראשונים פשוט הגיעו ל- iTunes ול- Google Play Music, וכולנו ממש מתרגשים מכך. עכשיו, אני לא רוצה להפוך את זה למודעה לפודקאסט, אבל יש סיבה שאני כותב את התכונה הזו. אתה מבין, הפרק השני של ה- Podcast של SoundGuys מכונה "רמקולים חכמים: גבול משפטי חדש" וזה הגבול המשפטי החדש עליו אני רוצה לדבר היום. אתה יכול (וצריך) להאזין לכל הפרק כאן - הוא אורך 16 דקות בלבד - אבל אתן סיכום קצר בהמשך.

קצת היסטוריה משפטית

אני לא עורך דין וגם לא משחק טלוויזיה בטלוויזיה, כך שחוות הדעת שלי משפטית לא אומרת הרבה. למרבה המזל, אינך צריך להשמיע את דבריי על כל זה. סאונדגויס היה ג'יי סטנלי מ- ACLU בתוכנית כדי להסביר הרבה מה אני הולך לסקר. עלי להבהיר כי חלק גדול מהחלק הראשון של הפרק נסוב סביב החוקה האמריקאית. אם אינך גר בארצות הברית, הדבר לא יהיה רלוונטי עבורך. עם זאת, ישנם עדיין מושגים משפטיים שאתה צריך להיות מודע אליהם.


התיקון הרביעי לחוקת ארצות הברית מגן על האזרחים ממה שהיא מכנה "חיפוש ותפיסה בלתי סבירים." אם צפית אי פעם במופע שוטר, אתה יודע שהמשטרה זקוקה לצו לחיפוש בבתיהם של אנשים. זהו התיקון הרביעי. זה גם אוסר על דברים כמו האזנות סתר, כלבים מרחרחים סמים, תמונות תרמיות ועוד דברים מצמררים.

אדם סיניצקי עצמו כבר התעמק בנושא זה קצת בקיץ האחרון. למרות זאת, סאונדגויס, יחד עם מר סטנלי, הביט במשהו שאדם לא נגע בו.

תורת צד ג '

למרבה המזל, עבור ממשלת ארה"ב, רבים מאיתנו מנצלים את הבתים שלנו במחיר המציאה של 39.95 דולר. כאן מתחילים לדרוך את הקקי החוקי שגרמו הרמקולים החכמים. יש מושג בחוק שנקרא "דוקטרינת צד ג '" המאפשר גישה לאכיפת החוק לנתונים שמקורם בביתך, אך כבר לא קיים שם (כמו הענן). אני אתן למר סטנלי להסביר:

זה התחיל כדבר השכל הישר, כאשר אם אתה מנהל שיחה רועשת על מדרכה, אתה לא יכול לצפות לדרוש צו שהמשטרה תשמע אותך. אבל זה הוארך למידע שלך המוחזק על ידי בנק, או חברת החשמל או חברת הטלפונים. וכך עם האינטרנט של הדברים, ורמקולים חכמים, ומכות חשמל חכמות, הרבה מידע מאוד אישי שנמצא בתוך הבית זורם לצדדים שלישיים ולשרתים שלהם. לכן יש להגן עליו מפני שהוא נמצא בתוך הבית, לעומת זאת, תחת תורת הצד השלישי כי מידע אינו מקבל הגנה על פי התיקון הרביעי.


בתכניות שוטרים מדברים על משיכת רישומי בנק, רשומות טלפון וכדומה. די בקרוב הם יתחילו לנהל גם שיחות עוזר של גוגל.

אך זה לא הכל נוגע לפרטיות של Google Home. . .

בעיקרון, מכיוון שהרמקולים החכמים שלנו משדרים את כל מה שאנחנו אומרים לצד שלישי, הרשויות טוענות שעליהן להיות בעלות גישה לנתונים אלה תחת תורת צד ג '. כך שלא רק שתורת צד ג 'אינה מגנה על חירויותינו האזרחיות, היא עשויה למעשה להקל על חדירת הממשלה לבתים שלנו. סטנלי לא מדבר כאן בצורה היפותטית. זה קורה למעשה. לא כיף?

בנוסף, כדי לבצע את הפקודות שאנו נותנים לעוזר, גוגל צריכה תחילה להמיר את הפקודות לטקסט. לא רק שהשיחות האישיות שלנו מוקלטות - הן בטקסט ובסגנון CTRL-F ניתן לחיפוש לחלוטין. גורמי אכיפת החוק יכלו לכתוב תסריט פיתון בן 30 שניות כדי לחפש את הקצוות והקצוות של הנתונים שלנו תוך שניות לכל התייחסות מפורנו לכריכי חמאת בוטנים (או שניהם, ללא שיפוט).

אז מה כל זה אומר?

אז האם עלינו "למשרדי הבית שלנו ב- Google" כ- סאונדגויסכריס תומאס אומר? ובכן, אולי לא. ה סאונדגויס הפרק ממשיך ומצביע על תרחיש המקרה הגרוע ביותר לאן זה יכול להוביל עם הפרטיות של Google Home, ומתייחס גם ל- GDPR כדרך פוטנציאלית לפתור את הבעיה. בלי קשר, אין זה מרתק שיש אמצעי חוקי לאכיפת החוק ללמוד את הסודות האפלים ביותר שלך.

סמוך עליי, אני אחד האנשים "הכי אכפת לי מהפרטיות של Google Home" שאני מכיר. חיי הם ספר פתוח וכל זה, אבל הפרק הזה עורר בי אתנחתא. מה שאני עושה בפרטיות הבית שלי הוא העסק שלי. התחלתי לתהות אם עלי ללחוץ על כפתור ההשתקה הישן בבית גוגל שלי. לפחות עד שזכרתי שני דברים.

אלה הנתונים שלך. בעיקר.

ראשית, הפרטיות היא הדוגמא העיקרית שלי כאן - אנחנו אחרי הכל. לאמזון יש כמה מדיניות דומה ברוב המקרים, אך לשם הפשטות, אנו הולכים לדון בפרטיות של גוגל ו- Google Home. הנוחות של גוגל מתווה בדיוק את מה שהיא אוספת ממך בקטעי העזרה שלה, המצוטטת להלן:

האם דף הבית של Google מקליט את כל השיחות שלי?
לא. דף הבית של Google מאזין בקטעי טקסט קצרים (כמה שניות) למילה החמה. קטעי טקסט אלה נמחקים אם לא זוהתה מילת המפתח, ואף אחד מאותם מידע לא עוזב את המכשיר שלך עד לשמיעת הסיסמה. כאשר Google Home מגלה שאמרת "אוקיי גוגל" או שאתה לוחץ לחיצה ארוכה על החלק העליון של מכשיר Google Home שלך, נוריות הנורות בחלקו העליון של המכשיר נדלקות כדי לומר לך שההקלטה מתרחשת, Google Home מקליט מה אתה אומר ושולח את ההקלטה הזו (כולל הקלטת המילה החמה מספר שניות) לגוגל כדי למלא את בקשתך. אתה יכול למחוק את ההקלטות האלה דרך הפעילות שלי בכל עת.

האם אוכל להסתכל על מה ששאלתי את דף הבית של גוגל? / מה Google Home שמע?
אתה יכול לעבור להיסטוריית עוזר בפעילות שלי (myactivity.google.com) או לקישור הפעילות שלי באפליקציית ההתקנה כדי להציג את מה ששאלת ולמחוק אותה אם תרצה.

אם אני מוחק את היסטוריית המיקומים / חיפושים / השיחות שלי, האם Google עדיין שומרת עותק?
כשאתה מוחק פריטים מהפעילות שלי, הם נמחקים לצמיתות מחשבון Google שלך. עם זאת, Google רשאית לשמור מידע הקשור לשירותים אודות חשבונך, כמו מוצרי Google שבהם השתמשת ומתי, כדי למנוע דואר זבל והתעללות ולשפר את השירותים שלנו.

האם בית גוגל מוכר את המידע שלי עם מישהו / אנשי הקשר שלי / גוגל / אפליקציות אחרות / מפרסמים / חברות אחרות?
אנו לא מוכרים את המידע האישי שלך לאף אחד. ישנן נסיבות מסוימות בהן אנו חולקים מידע עם צדדים שלישיים המופיעים במדיניות הפרטיות של Google. ב- Google Home, אם אתה מבקש שירות מעסק כמו Uber, אנו נשלח מידע שסיפקת לשירות זה כדי להשלים הזמנה או לאשר נסיעה. במקרים אלה, אנו מבקשים מכם בעבר שתיתנו לנו רשות לשתף מידע זה עם אותו שירות.

אז, סיפור ארוך (ונלקח בערך הנקוב - הניחו את כובעי נייר הבדיל), גוגל מתעדת כל הזמן אך מוחקת כל מה שלא כולל מילת מפתח. אתה יכול לראות מה גוגל רשמה מ- Google Home, ואפילו למחוק אותו בעצמך. יתר על כן, אתה יכול לראות את כל מה שגוגל יודעת עליך על ידי בדיקת זה כאן.

אבל מה עם אכיפת החוק?

אבל אחי, אנחנו מדברים על הממשלה. מה שאומר שאנחנו צריכים להתעמק במדיניות הפרטיות של Google, הכוללת פרטיות של Google Home. זה ארוך (אנדרסטייטמנט). אסכם את מה שכתוב בנושא כאן. כיצד ומתי גוגל משתף את הנתונים שלך נכלל בארבע קטגוריות שונות:

  • בהסכמתך בטח שגוגל, שתף את זה עם Uber כדי שיידעו לאן לבוא להשיג אותי.
  • עם מנהלי דומיינים - אם העבודה שלך משתמשת באפליקציות של גוגל, המעסיק שלך הוא בעצם הבעלים של חשבונך בכל מקרה.
  • לעיבוד חיצוני - בעיקרון אם גוגל אינה גדולה דיה, והיא צריכה להשתמש בצד שלישי כדי לעזור לך בדרך כלשהי (כמו תמיכת לקוחות - yay מיקור חוץ!) היא חולקת את הנתונים שלך כל עוד השירות הזה מכבד גם את מדיניות הפרטיות.
  • מסיבות משפטיות - הנה זה!

כאן מדיניות הפרטיות של Google Home הופכת מעט מפחידה:

גוגל מקבלת בקביעות בקשות מממשלות ובתי משפט ברחבי העולם לחשוף נתוני משתמשים. כבוד לפרטיותם ואבטחתם של נתונים שאחסנתם בגוגל תומך בגישה שלנו להיענות לבקשות החוקיות הללו. הצוות המשפטי שלנו סוקר כל בקשה, ללא קשר לסוג, ואנחנו לעתים קרובות דוחפים לאחור כאשר נראה כי בקשה רחבה מדי או שאינה פועלת לפי התהליך הנכון.

פירוש הדבר שאם גורמים רשמיים מקבלים צו, גוגל בודקת את התיעוד כדי לוודא שהוא נופל תחת מגבלות הצו לפני שהיא מוסרת דבר כלשהו. זה נשמע טוב, אבל על פי דוח השקיפות של גוגל, בין 60 ל 75 אחוז מבקשות הנתונים מאז שנת 2010 הביאו ל"הפקת כמה נתונים. "אני לא יודע מה אתה מרגיש בקשר לזה, אבל אני מנחש שזו לא הקלה.

אולי, אתה יודע, דחוף לשם קצת יותר חזק, גוגל.

עוטף את הכל

חלק מהדברים האלה בנושא פרטיות הבית של גוגל נראים מדאיגים, וזה אמור להיות, אבל אנחנו לא ממש מסתכלים על חבית החברה הדיסטופית.זה לא כאילו שאנחנו עומדים ליישם מערכת זכות חברתית שתסמן אותך לכל החיים ללא תהליך הולם. אבל אז, כמעט ולא דוחפת גוגל לאחור נגד האיש.

הנה העניין עם האינטרנט - זה לנצח. ברגע שאתה מוציא נתונים לעולם, גם אם הוא מנוטר ומתוחזק על ידי שירות שאתה סומך עליו - או לפחות כזה שמספק לך מספיק נוחות כדי שלא יהיה לך אכפת בכל מקרה (אם כי אולי עליך) - הוא נמצא שם לנצח. הפרות נתונים, הפרות פרטיות ואפילו שינוי דרמטי בממשלה או באסטרטגיה העסקית של גוגל יכולות לשנות את הכל. זה לא מנחם בכלל.

אני אחת מחזיקה את גוגל ואלכסה בבית שלי. אני לא מתכנן שום דבר מצער, ובאופן אישי, אני לא חושב שהממשלה שלי צריכה לדאוג למה שאני עושה. יש שם סבתות בנות 65 כנראה מאיימות יותר על ביטחון הציבור ממני. אם הממשלה באמת רוצה לדעת שאלתי באיזו שעה נסגר האלדי (FYI: 9 p.m.), אני מניח שמעט אני יכול לעשות כדי לעצור את זה. אני אשן טוב יותר בידיעה שג'יי סטנלי ו- ACLU נלחמים בשמי, לכל הפחות.

בדוק את הפודקאסט

אוקיי, בסדר, עוד פקק אחד. זה באמת פרק מעניין. סיקרתי רק מעט מהטיעונים המשפטיים שכריס תומאס וג'יי סטנלי דנו בהם, אז לכו לבדוק את פרק הפודקאסט.

מה אתה חושב על רמקולים חכמים וסוגיות הפרטיות של Google Home כיום? האם אתה לחוץ עכשיו, או בטוח כתמיד שהנתונים שלך בטוחים אצל גוגל מצמדים ידיים?

תן לנו לדעת בתגובות מה אתה חושב על התוכנית, את המחשבות שלך בפרטיות של Google Home, ובזמן שאתה נמצא בה, השאירו ביקורת!

על פי הדיווחים, סמסונג מכינה גרסה זולה יותר של גלקסי נוט 10. על פי האנשים שעברו ב- amMobile, הדגם החדש הזה יהיה מכשיר זול יותר בסדרת Pen-toting, הנושא את מספר הדגם M-N770F....

עדכון, 31 בינואר 2019 (11:40 ET): ה- Ecapit 2: Pocket Breakout זמין כעת בחנות Play. המשחק עולה 6.99 $ והוא אינו כולל רכישות בתוך האפליקציה. בזכות שירותי המשחקים של גוגל פליי, האסקפיסטים 2 תומכים בחיסכ...

אנו ממליצים לך לקרוא