10 אפליקציות הפיליפס הטובות ביותר לאנדרואיד!

מְחַבֵּר: Monica Porter
תאריך הבריאה: 22 מרץ 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
גוזם פיליפס HC3535 3000s הוא גוזז שיער טוב.
וִידֵאוֹ: גוזם פיליפס HC3535 3000s הוא גוזז שיער טוב.

תוֹכֶן



פיליפס הוא היה אחד האורות הראשונים החכמים הראשונים באמת. אתה יכול למצוא אותם במגוון סגנונות, כולל נורות ורצועות אור. יש חלל מתחרים שעשויים או לא עשו עבודה טובה יותר. בדרך כלל זה תלוי בפרשנות האישית. כפי שמתברר, יש המון אפשרויות בכל הקשור לאפליקציות של פיליפס גוון. פיליפס השאירה את הדברים פתוחים למפתחי צד ג 'לשחק איתם.להלן האפליקציות הטובות ביותר של Philips Hue לאנדרואיד! שימו לב, חלקם מגיעים גם עם תמיכה בנורות Lifx, אחת המתחרות הגדולות של פיליפס הו.

  1. AutoHue
  2. גוון דיסקו
  3. HueDynamic
  4. אור הגוון
  5. גוון פרו

  1. לומיו
  2. אפליקציות MediaVibe
  3. OnSwitch
  4. האפליקציה הרשמית של פיליפס
  5. אפליקציות של סקוט דובסון

AutoHue

מחיר: $1.39

המשימה יכולה לעשות בעצם הכל. זה יכול גם לשלוט בנורות הפיליפס שלך עם הפלאגין הזה. לטסקר יש מעט עקומת למידה. המשמעות היא שזו אינה האפשרות הטובה ביותר עבור אלה הזקוקים למשהו פשוט וקל. עם זאת, ההתאמה האישית מהשורה הראשונה. אתה יכול לשלוט על בהירות, צבע, מהבהבים באורכים שונים, לולאות צבע ותסריטים JSON מותאמים אישית. תצטרך ללמוד להשתמש ב- Tasker. עם זאת, אחרת זה עובד טוב מאוד. זה בהחלט אחד היישומים הטובים ביותר של פיליפס גוון.


גוון דיסקו

מחיר: $3.99

גוון דיסקו הוא אחד היישומים הטובים ביותר של פיליפס גוון למסיבות. זה מתייחס ליכולתו של הגוון להשתנות בהתאם לסאונד. אתה פשוט מנגן מוזיקה רועשת כשהאפליקציה פועלת. לאחר מכן, האורות ישנו צבע, יתעמעמו או יהיו בהירים יותר. הכל יהיה תלוי במוזיקה שאתה מקשיב לה. יש מגוון של תכונות ואפשרויות התאמה אישית. זה אפילו יודיע לך אם המוזיקה שלך הגיעה לסף הגדרת התאורה שלך ואינה יכולה להמשיך. תזדקק לבקר Philips Hue כדי לגרום לאפליקציה הזו לעבוד.

HueDynamic

מחיר: חינם / $ 5.49

HueDynamic הוא אחד מאפליקציות ה- Philips Hue החזקות יותר באנדרואיד. לאחד זה יש הרבה טריקים מסודרים, כולל היכולת לכוון את האורות לאחר הפסקת חשמל וטון מטרי של סצינות והתאמות אישיות שונות. חלק מהתכונות כוללות תמיכה מרובת גשרים, שגרות משופרות מאפליקציית Philips Hue הרשמית ואפילו פונקציונליות מצלמה מסוימת. אתה יכול לכוון את המצלמה שלך אל המסך והאורות יתאימו בהתבסס על מה שהמצלמה שלך רואה. זה עובד גם עם תמונות סטילס. האפליקציה די באגי, בחלקה בגלל פיליפס גוון ובחלקה בגלל התכונות הכבדות. ובכל זאת, זה בקלות אחד הטובים ביותר.


אור הגוון

מחיר: חינם / $ 1.99

Hue Light הוא אחד מהיישומים החדשים יותר של Philips Hue Light באנדרואיד. זו אפליקציה די פשוטה. אתה יכול להשתמש בו כדי לחבר את האורות שלך לגשר הפיליפס. בנוסף, זה מאפשר לך לעמעם או להבהיר את האורות, לשנות את הצבע, לקבץ אורות יחד בחדרים ועוד. האפליקציה עובדת גם עם הדור הראשון והשני של Philips Hue Bridges. בעיקרון זה קשור לזה. זה לא יפוצץ את הגרביים שלך עם פונקציונליות מגוחכת. עם זאת, היא עושה עבודה טובה במתן חוויה בסיסית ופשוטה. הגרסה החינמית מכילה פרסום וגרסת המקצוען לא. אחרת, עליהם לתפקד באותה צורה.

גוון פרו

מחיר: $1.99

Hue Pro הוא אחד מהיישומים הטובים ביותר של פיליפס גוון. זה מגיע עם הרבה מאותן תכונות כמו אפליקציית המניות וסוג נראה גם כמו זה. זה כולל קביעות מוגדרות מראש של תאורה, עמעום ומצבי בהירות, ווידג'ט, שילוב מוסיקה ועוד. ישנן כמה אפשרויות ייחודיות מכובדות, שממש נהנינו. אתה יכול אפילו לשלוט באורות שלך הרחק מהבית ברגע שתגדיר אותם נכון. בניגוד לרוב, למפתחים יש רשימת מכשירים שהם נהגו לבחון את האפליקציה הזו. זה עדיין אמור לעבוד על מכשירים שאינם ברשימה. עם זאת, זה כמעט וודאי יעבוד טוב יותר על האפליקציות שכן. אין גרסה חינמית לגירסה זו. תצטרך לקנות אותו ולבדוק אותו בתוך זמן ההחזר כדי לוודא שאתה אוהב אותו.

לומיו

מחיר: חינם ברכישות בתוך האפליקציה

Lumio הוא אחד מהיישומים החדשים של פיליפס גוון לאנדרואיד. זו גם אחת האפשרויות הפשוטות יותר. אתה יכול לעשות את הדברים הבסיסיים. זה כולל הדלקת וכיבוי האורות, שינוי צבע ושינוי בהירות. זה גם מתהדר ביכולת לשנות את הצבע עם פחות ברזים מאשר אפליקציית המניות. זה לא מתחרה עם היישומים האחרים של Philips Hue מבחינת התכונות. לפחות זה עדיין לא קורה. עם זאת, הממשק פשוט וזה עושה את הבסיס די טוב. אבל זה אולי קצת באגי.

MediaVibe

מחיר: $ 1.99- $ 3.99 $ כל אחד

MediaVibe הוא מפתח ב- Google Play. הם פרסמו כמה אפליקציות הגון של פיליפס. האפליקציות שלהם כוללות פרופילי פיליפס גוון למגוון אירועים. יש להם אחד ליל כל הקדושים, אחד לזיקוקים ואפילו חג המולד. יש להם גם כאלה ייחודיים כמו אפליקציה עם פרופילים למונדיאל או לטוויסטר (המשחק). כל אפליקציה קצת שונה. עם זאת, כולם מבצעים פחות או יותר את אותה פונקציה. הם טוענים פרופילי צבע התואמים את האירוע על שמם. המחירים משתנים, אך אף אחד מהם לא יקר יותר מ- 2.99 $.

OnSwitch

מחיר: חינם / עד 9.99 $

OnSwitch הוא אחד היישומים היותר מעניינים של פיליפס גוון. הסיבה לכך היא שמגיעה גם עם תמיכה ישירה בפנסי LIFX. רוב התכונות פועלות לשתי מערכות האורות החכמים. זה כולל 30 סצינות אור, יכולת ניהול קבוצות נורות ויכולת שליטה בנורות עצמאיות. אין לה באמת יותר פיצ'רים מאשר אפליקציית המניות עבור אותם אורות. עם זאת, זו עדיין אופציה נהדרת עבור אנשים שבמקרה היו להם שני סוגים של נורות ורוצים שיישום אחד לפחות ישלט בעיקר על כולם. אתה יכול להוריד אותו בחינם כדי לראות אם זה עובד. גרסת המקצוענים תעלה כסף.

האפליקציה הרשמית של פיליפס

מחיר: חופשי

אפליקציית Philips Hue הרשמית ראתה כמה שינויים דרמטיים בשנת 2018. האפליקציה עוצבה לחלוטין עם כמה תכונות חדשות ואלמנטים של ממשק משתמש. זה גם נעשה קצת יותר יציב בתהליך, לפחות במהלך הבדיקה שלנו. חלק מהתכונות כוללות סצינות, סנכרון עם בידור כמו מוסיקה או סרטים, אינטגרציה עם מכשירים אחרים כמו Razer ושגרה שמדליקה ומכבה את האורות שלך (ומשנה צבעים) על בסיס דברים כמו השעה ביום. יש באמת הרבה יותר לאפליקציה הזו מאשר לרוב האחרים ברשימה זו. השיפוץ אכן הותיר כמה חורים בפונקציונליות. עם זאת, עליהם לתקן בסופו של דבר.

אפליקציות של סקוט דובסון פיליפס גוון

מחיר: עד 2.99 דולר

סקוט דודסון הוא מפתח ב- Google Play. העבודות שלו דומות ל- MediaVibe. הוא הוציא כמה אפליקציות של פיליפס גוון שיש להם נושאים ספציפיים. חלק מהנושאים כוללים סופת אש, סופת רעמים, וסופת קול. הם עובדים בצורה מהנה. עבור גרסת סופת הרעמים, זה יהיה לחקות סופת רעמים על ידי הבזקי אור בהירים כדי לדמות ברק. יישומים אלה מגיעים גם עם התאמות אישיות, הגדרות ואפילו אפשרויות סאונד. הם מהנים במה שהם. האפליקציות הן בסביבות 2.99 דולר. יש גם גרסאות LIFX של אפליקציות אלה אם יש לך כאלה.

אם התגעגענו לאפליקציות נהדרות של פיליפס גוון, ספר לנו עליהן בתגובות! תוכלו גם ללחוץ כאן כדי לבדוק את רשימות האפליקציות והמשחקים האחרונות שלנו!

כשמשווים את ה- Xiaomi Mi 9T Pro ל- OnePlu 7, הדבר הראשון שתבחין בו הוא התמחור. תמחור ישיר באמזון כאן בגרמניה משאיר את ה- OnePlu 7 יקר יותר בכ -150 אירו. עכשיו זה אכן מביא יתרונות: מציעים צג AMOLED מוב...

משתמש ב- Google+ מדווח על קבלת בטא ה- Android 9 Pie בטלפון ה- Xiaomi Mi A1 שלו.ה- Xiaomi Mi A1 הוא מכשיר Android One שהושק בשנת 2017.אם ההפעלה בטא פאי מתרחשת כעת, יתכן שההפעלה היציבה יכולה להגיע בסוף ...

מאמרים מעניינים