בעיות במערכת ההפעלה אנדרואיד וכיצד לתקן אותן

מְחַבֵּר: Louise Ward
תאריך הבריאה: 3 פברואר 2021
תאריך עדכון: 1 יולי 2024
Anonim
אנדרואיד Safetynet לעקוף | כיצד להעביר Magisk Safatynet?
וִידֵאוֹ: אנדרואיד Safetynet לעקוף | כיצד להעביר Magisk Safatynet?

תוֹכֶן


אחד הבעיות השכיחות יותר בהן מתמודדים המשתמשים ללא קשר למכשיר שיש להם הוא ביחס לניקוז הסוללה. במקרים מסוימים הסוללה מפסיקה לפעול כמו פעם, אבל יותר דאגה היא כאשר משתמשים נתקלים בניקוז סוללה פתאומי ומהיר.

פתרונות פוטנציאליים:

  • כשמדובר בניקוז מהיר של סוללה, אתה יכול לראות אילו אפליקציות מנצלות את הסוללה שלך על ידי מעבר למקטע סוללה בתפריט ההגדרות. אם אתה מוצא שאפליקציה גורמת למתח לא רגיל על הסוללה, האפשרות הטובה ביותר היא להסיר את ההתקנה של האפליקציה. אם לא, בעיות אלה מתוקנות לעיתים קרובות באמצעות עדכון תוכנה, וודא שגרסת האפליקציה מעודכנת.
  • אסור לדאוג יתר על המידה אם ביצועי הסוללה לא ישתנו כעבור שנה ואפילו חצי שנה לאחר מכן בהשוואה לטלפון שהיה חדש לגמרי. אתה יכול לעשות כמה דברים פשוטים כדי לשמור על חיי הסוללה ברמה הגונה, כמו למשל שמירה על בהירות התצוגה ברמה נמוכה יותר, מינוף נכון של מצב חיסכון בסוללה של הטלפון שלך, ושימוש באפליקציות כמו Greenify. תוכלו ללמוד עוד מהמדריך שלנו כיצד להאריך את חיי הסוללה כאן.

בעיה מס '2 - בעיות ביצועים


משתמשים נתקלים בבעיות ביצועים עם הסמארטפון של אנדרואיד ומתחילים להבחין במקרים רבים יותר של גמגום ופיגור. במקרים קיצוניים יותר, ייתכן שתראה את המכשיר מאתחל מחדש באופן אקראי או מתחמם בצורה לא נוחה גם אם אינו מבצע משימות עתירות מעבד.

פתרון אפשרי:

  • הורד את אפליקציית Greenify מחנות Google Play. כאן תוכלו לראות רשימה של אפליקציות הפעילות בהעברת הטלפון, ואז תוכלו לשנות את ההגדרות עבור אפליקציות אלה, אשר אמורות לעזור בהפחתת האטות כלשהן.
  • אפליקציה סוררת יכולה להיות הגורם לבעיות ביצועים כלשהן. אתחל את המכשיר למצב בטוח (כיצד לעשות זאת ישתנה בהתאם למכשיר שלך) ובדוק אם הבעיה נמשכת. אם לא, יישום הוא הבעיה. לאחר מכן תוכל למחוק את היישומים האחרונים שהתקנת לפני שהבעיה התחילה, או לבצע איפוס מפעל ולהתחיל מחדש, למרות שזה מומלץ רק כתרחיש הגרוע ביותר, מכיוון שתאבד את כל הנתונים שלך. אם אתה ממשיך לבצע איפוס מפעל, וודא שאתה מגבה קבצים חשובים שיש לך בטלפון שלך.

בעיה מס '3 - בעיות קישוריות


בכל מכשיר חדש אתה עשוי להיתקל מדי פעם בבעיות קישוריות עם Wi-Fi ו- Bluetooth. בעוד שלמכשירים מסוימים יש בעיות ספציפיות בכל הקשור לקישוריות, להלן מספר צעדים כלליים שתוכל לנסות קודם.

פתרונות פוטנציאליים:

בעיות Wi-Fi

  • כבה את המכשיר ואת הנתב למשך עשר שניות לפחות, ואז הפעל אותם מחדש ונסה שוב את החיבור.
  • לך להגדרות - חיסכון בחשמל וודא כי אפשרות זו אינה מבוטלת.
  • השתמש במנתח ה- Wi-Fi כדי לבדוק כמה צפוף הערוץ שלך, ולעבור לאופציה טובה יותר.
  • תשכח מחיבור ה- Wi-Fi על ידי מעבר אלהגדרות - Wi-Fiוהקשה ארוכה על החיבור הרצוי, ואז בחר"לשכוח".הזן מחדש את הפרטים ונסה שוב.
  • ודא שקושחת הנתב מעודכנת.
  • ודא שהיישומים והתוכנה בהתקן מעודכנים.
  • להיכנס לWi-Fi - הגדרות - מתקדםורשום את כתובת ה- MAC של המכשיר שלך, ואז וודא שהיא מותרת בגישה במסנן MAC של הנתב.

בעיות Bluetooth

  • בבעיות בעת התחברות לרכב, עיין במדריך היצרן לגבי המכשיר והמכונית ואפס את החיבורים שלך.
  • וודא כי אינך מחמיץ חלק חיוני מתהליך החיבור.
  • לך להגדרות - Bluetoothולהבטיח ששום דבר לא צריך להשתנות.
  • להיכנס להגדרות - Bluetoothמחק את כל הצימודים הקודמים ונסה להתקין אותם מחדש מאפס.
  • בכל הנוגע לבעיות עם חיבור התקנים מרובים, רק עדכון עתידי יוכל לטפל בבעיה זו.

בעיה מס '4 - מצב חסכון בסוללות אגרסיבי גורם לבעיות

כל סמארטפון אנדרואיד מגיע כעת עם צורה כזו או אחרת של חסכון בסוללות, או אם יש לכם מכשיר שמריץ אנדרואיד 6.0 Marshmallow ומעלה, גם Doze מובנה. שימושי כמו אלה כשמדובר בסחיטת יותר חיים מהסוללה, הבעיה העיקרית הסיבה לכך היא בהודעות המתעכבות.

פתרונות פוטנציאליים:

  • אם אתה נתקל בבעיה זו, שבה התראות מאפליקציות כמו Gmail, Whatsapp, Facebook ואחרים מתעכבות או שאינן מגיעות כלל, יתכן שיהיה לך טוב יותר להעביר אפליקציות אלה לרשימת "אל תתייעל" בסוללה. קטע. בעזרת מכשירים מסוימים אתה יכול למצוא זאת על ידי מעבר אלסוללה - הגדרות (שלוש נקודות אנכיות) - אופטימיזציה של סוללה,פתח את הקטע "כל האפליקציות" מהתפריט הנפתח, עבור לאפליקציה הרלוונטית והקש על "אל תתייעל." אם רשימה זו נשארת מוגבלת, סביר להניח שלא תראה שינוי בולט בחיי הסוללה.

בעיה מספר 5 - בעיות בחנות Google Play

כמעט כל סמארטפון אנדרואיד מחוץ לסין מגיע עם חנות Google Play המותקנת, וזה התחנה היחידה שלנו להפעיל את כל האפליקציות שלנו. עם זאת, יש מקרים בהם חנות Google Play מפסיקה לעבוד כצפוי.

פתרונות פוטנציאליים:

  • אין פיתרון קבוע לבעיות בחנות Google Play, אך ראשית עליך לוודא שהבעיה היא במכשיר שלך ולא בשירותי גוגל. לאחר מכן, יש שלל שלבים שאתה מנסה, כמו למשל כוח לסגור את האפליקציה, למחוק את המטמון של חנות Play, לבדוק שוב את האפליקציות והשירותים שאתה יכול להשבית שעשויים להשפיע עליה והרבה יותר מכך. תוכל ללמוד יותר במדריך המעמיק שלנו בנושא התמודדות עם בעיות בחנות Google Play כאן.

אז יש לך את זה לסבב זה של כמה בעיות כלליות שעומדות בפני המשתמשים עם הסמארטפונים של אנדרואיד. אם אתם מחפשים בעיות ספציפיות יותר למכשירים, תוכלו למצוא אותם כאן.

עדכון: 11 ביולי, 2019 בשעה 12:42 בערב. ET: פרסמנו את הביקורת המלאה של Xiaomi Mi Band 4 שלנו! בדוק את זה ממש כאן.להקת Xiaomi Mi 4 כאן ויש לנו את כל הפרטים בשבילכם. גלה היכן לקנות את Mi Band 4, למד על ה...

עדכון, 20 במאי 2019 (13:11 ET): יש לנו תמונות דליפות חדשות ומספר פרטים על Mi Band 4 השמועה באדיבות GizmoChina.בהתבסס על התמונות, Mi Band 4 דוחה את התצוגה המונוכרומית של קודמתה לתצוגה צבעונית. אנו מקבל...

מומלץ לך