אנדרואיד אינה מושלמת: 5 שיפורים שנרצה לראות מגוגל

מְחַבֵּר: John Stephens
תאריך הבריאה: 1 יָנוּאָר 2021
תאריך עדכון: 3 יולי 2024
Anonim
Google Stock Analysis - is Google’s Stock a Good Buy? Alphabet Stock Analysis - $GOOG - $GOOGL
וִידֵאוֹ: Google Stock Analysis - is Google’s Stock a Good Buy? Alphabet Stock Analysis - $GOOG - $GOOGL

תוֹכֶן


אנדרואיד התפתחה משמעותית במהלך השנים, הציגה עיצוב מחדש של ממשק משתמש חדש וצברה שפע של תכונות ואופטימיזציות ייחודיות לאורך הדרך. עם זאת, מעודן ככל שחוויית האנדרואיד המודרנית היא, הרבה עדיין יכול להשתפר או להשתנות. עם יציאתו הצפויה של אנדרואיד Q השנה, חשבנו שיהיה טוב לדבר על כמה דברים שנרצה לראות את כתובת גוגל במהדורה הבאה של מערכת ההפעלה הגדולה שלה.

ניווטי תנועה טובים יותר

יצרני ציוד מקורי כמו אפל, מוטורולה ו- OnePlus יישמו כולם את ניווט המחוות שלהם וגוגל עקבה אחריהם זמן קצר אחריהם. הצגת פאי אנדרואיד הביאה את ניווט המחוות באופן טבעי למערכת ההפעלה אנדרואיד. זה נשמע נהדר בהתחלה, אבל אם השתמשת בניווט מחוות של גוגל תדע שזה די נורא.

בראש ובראשונה, ניווט המחוות של פאי אינו משחרר למעשה כל נדל"ן על המסך, ומכניע את מטרת בקרות המחוות לחלוטין.

יש עדיין סרגל ניווט בתחתית, כך שזה אפילו לא כל המחוות. כפתור הבית בצורת גלולה במקום מעגל ויש עדיין כפתור אחורי, אך הוא מופיע רק כשאתה באפליקציה או בעצם כל דבר אחר מלבד המשגר. הלחצן סקירה כללית או אפליקציות אחרונות הוא הכפתור היחיד שנעלם באמת. זה הוחלף עם החלקה קצרה מלמטה כדי להשיק אפליקציות אחרונות וההחלקה היישר בסרגל הניווט הפכה לדרך החדשה להחליף קדימה ואחורה בין שני היישומים האחרונים שלך.


ניווט מחוות אנדרואיד יכול להשתמש בהרבה עבודה - הרבה מרכיבי ממשק המשתמש פשוט לא הגיוניים ברגע זה

סיבה נוספת לכך שהניווט במחוות של Android Pie כל כך גרוע היא שחלק מהמחוות ואלמנטים של ממשק המשתמש אינם הגיוניים. אני אוהב שאני יכול להחליק כדי להגיע ליישומים האחרונים שלי, אבל אני לא אוהב שאני צריך לבצע החלקה ארוכה כדי להגיע היישר למגירת האפליקציות שלי או להחליק בפעם השנייה אם רק הייתי מבצע החלקה קצרה. למרות השימוש בו כל הזמן, עדיין לא התרגלתי. אפשרות להקל על החלקה כלפי מעלה לאפליקציות האחרונות בצד ימין של סרגל הניווט והחלקה מהמרכז כדי לפתוח את מגירת האפליקציות. זה יבטל את הצורך בהחלקה ארוכה כדי להגיע למגירת האפליקציות לחלוטין.

הנושא הגדול האחרון שלי הוא מיקום כפתור "נקה הכל" במסך האפליקציות האחרון. עורות אנדרואיד רבים של OEM מעניקים לך כפתור נקה של כל נגיש, לא משנה היכן אתה נמצא בתוך היישומים האחרונים שלך. זה לא המקרה ביישום של גוגל. כפתור הסר של הכל עבור אפליקציות אחרונות אינו סטטי, וככל שאפליקציות שפותחות יותר הן עוברות משמאל לרשימה. זה פשוט לא מרגיש אינטואיטיבי ויכול להיות מסורבל אם יש לך רשימת כביסה של אפליקציות אחרונות.


צילום מסך ארוך והקלטת מסך

גוגל עשתה עבודה נהדרת בשיפור והוספת תכונות חדשות לאנדרואיד לאורך השנים. תכונות רבות שהיית צריך לשרש בהן, פלאש ROMs בהתאמה אישית, או להשתמש בעור OEM עבורן, נאפות כעת באופן טבעי לאנדרואיד. בימים הראשונים של אנדרואיד, הייתי משתרש את המכשיר שלי רק כדי להפעיל פנס ואפשרות הפעלה מחדש בתפריט ההפעלה. בימינו אני כבר לא מרגיש את הצורך לעשות זאת, אך חלקם חיוניים עדיין חסרים.

גוגל טרם הטמיעה את היכולת לצלם צילומי מסך ארוכים או ליצור הקלטות מסך לאנדרואיד. יצרני ציוד מקורי כמו OnePlus, Huawei וסמסונג כוללים תכונה אחת או שתיה של תכונות אלה. אם אתה נמצא באנדרואיד טהור, תצטרך לפנות לאפליקציות של צד שלישי או לבצע השתרשות אם אתה באמת רוצה אותן. אלה אפשרויות יפות, אך אם התכונות מובנות ישירות במערכת ההפעלה זו תמיד חוויה טובה יותר.

עקף את לוחות השמאלי של OEM באמצעות עדכון גוגל

ה- Blinkfeed של HTC ו- Bixby Home של סמסונג הן שתי דוגמאות ידועות לפאנלים ביתיים שמאליים שנקבעו על ידי יצרני OEM. לוחות אלה נועדו לספק מידע מהיר במבט חטוף, אך לרוב הם נפוחים ומגושמים. רוב יצרני ה OEM מאפשרים לך להשבית את העדכון אם אינך אוהב אותה, אך אינך יכול להחליף אותו בעדכון אחר לבחירתך.

אני באופן אישי נהנה מהעדכון של גוגל עצמה. זה נקי, מספק את המידע הדרוש לי ולא מרגיש מגושם או נפוח כמו אלה שציינתי. זו אחת הסיבות העיקריות לכך שאני מעדיף להשתמש במכשירי פיקסלים, אבל זה יהיה נהדר אם תוכל להחליף עדכון יצרני OEM של אנדרואיד על ידי גוגל.

הרשאות אפליקציה משופרות

גוגל עשתה עבודה נהדרת בכך שהיא נותנת למשתמשים שליטה רבה יותר על הרשאות אפליקציות באנדרואיד לאורך השנים, אך אנו עדיין מקווים לעוד. על פי כמה מבנים שהודלפו מוקדם, אנדרואיד Q יכול להעניק לנו כוחות דמויי-אל על הרשאות אפליקציה.

עד שהעדכון יהיה רשמי לא באמת נדע בוודאות אילו שיפורים יבוצעו, אך דבר אחד שנרצה לראות שגוגל משתנה עם הרשאות אפליקציה הוא היכולת להעניק הרשאות אפליקציה באופן זמני או רק בזמן שהאפליקציה נמצאת בשימוש. זה נהדר אם אתה רק רוצה שאפליקציה תדע את המיקום שלך או שתשתמש במצלמה שלך באופן זמני ותביא למשתמשים עם חששות בנושא פרטיות. אפליקציה בשם סדרן בחנות Google Play עושה בדיוק את זה, אבל אם זה מובנה באופן טבעי לאנדרואיד זה תמיד טוב יותר.

ממשק שיתוף טוב יותר

אם אי פעם שיתפת משהו באנדרואיד, אתה יודע שזו מערכת מבולגנת למדי. דברים רבים בנושא שיתוף באנדרואיד זקוקים לשיפור. אני אנסה לשמור על זה כמה שיותר קצר ולגעת רק בכמה נקודות.

אחת הבעיות הברורות ביותר שתבחין בהן בממשק המשתמש השיתופי היא שהיא איטית מאוד, במיוחד אם מותקנות בהן הרבה אפליקציות. פריטי השיתוף הישיר גם אינם נטענים במקביל לשאר האפליקציות שלך וקיצורי הדרך לשיתוף ישיר המוצעים נראים אקראיים לחלוטין לפעמים. האפשרויות שאתה מקבל לשיתוף ישיר משתנות מאפליקציה לאפליקציה. לפעמים פשוט טען מחדש את ממשק המשתמש השיתופי יכול לשנות את מי או את מה אתה יכול לשתף.


נושא מרכזי נוסף הוא חוסר העקביות של ממשק המשתמש השיתופי בין אפליקציות. זה לא תמיד נראה אותו דבר, מכיוון שמפתחים יכולים לגרום לממשק המשתמש להיראות איך שהם רוצים. עם זאת, אפילו באפליקציות של גוגל ממשק המשתמש השיתופי אינו זהה. בדוגמאות שלהלן תוכלו לראות כיצד ל- YouTube ולחנות Play יש ממשק משתמש גלילה אנכי, שהוא ממשק המשתמש השיתופי הנפוץ ביותר שתראו בכל אנדרואיד, אך לאפליקציות כמו תמונות Google ומפות יש גלילה אופקית.


גוגל צריכה גם לקבל מראה ומיקום סטנדרטיים עבור כפתור השיתוף. לרוב זהו אותו משולש שלוש נקודות מוכר, אך לפעמים זה יכול להיות חץ, טקסט רגיל או שילוב של טקסט וסמל שיתוף. כפתור השיתוף יכול להופיע בראש האפליקציה, באמצע, בחלק התחתון, או להיקבר בתפריט בן שלוש נקודות. למטה תוכלו לראות כמה דוגמאות. קבלת מיקום סטנדרטי וחיפוש אחר כפתור השיתוף בכל היישומים, תגרום לחוויה להרגיש אינטואיטיבית יותר, במיוחד למשתמשים שאינם בקיאים במערכת האקולוגית של אנדרואיד.


אין ספק שזו אינה רשימת הכלים של כל מה שגוגל צריכה לשפר באמצעות אנדרואיד. אלה כמה מהדברים המובילים שאנו רוצים לראות שמטופלים בהם. יש לקוות ש- Android Q, גוגל תיישר חלק מהדברים האלה. העדכון אינו רחוק מדי, ולכן נגלה די מהר מה החברה מחליטה לשנות. האם יש תכונות אחרות או שינויים בממשק המשתמש שאתה רוצה נואשות לראות באנדרואיד בעתיד? ספר לנו עליהם בתגובות.

טלפונים חכמים יכולים להוות תחליף כמעט לכל דבר. מקרה שימוש כזה הוא להשתמש בהם כמוניטורים לתינוקות. אם יש לכם כמה מכשירים רזרביים הנמצאים ברחבי הבית, תוכלו למעשה להפוך אותם למסכי תינוקות אשר יתריעו כאש...

מציאת רקע ורקע נהדרים עבור מכשיר ה- Android שלך זה לא כל כך קשה. יש שם המון אפליקציות שיכולות לבצע את המשימה. נוסף על כך, חיפוש תמונות פשוט של גוגל יכול גם להראות לך כמה אפשרויות ייחודיות. החוכמה היא...

הקפד להסתכל