מיטב יצרני אפליקציות אנדרואיד ובוני המשחק שדורשים אפס קוד

מְחַבֵּר: Peter Berry
תאריך הבריאה: 20 Lang L: none (month-012) 2021
תאריך עדכון: 18 יוני 2024
Anonim
מיטב יצרני אפליקציות אנדרואיד ובוני המשחק שדורשים אפס קוד - אפליקציות
מיטב יצרני אפליקציות אנדרואיד ובוני המשחק שדורשים אפס קוד - אפליקציות

תוֹכֶן


כמובן שתפסידו משהו בתרגום. יוצרי אפליקציות אנדרואיד לא מספקים את אותה רמת שליטה או פונקציונליות כמו בניית אפליקציה מקורית מאפס. עם זאת, יתכן שתופתעו מכמה גמישים רבים של כלים אלה. תלוי באפליקציה שעליכם בראש, יש סיכוי טוב להפליא שאחד מיצרני האפליקציות האנדרואיד הללו יספק לכם את כל הכלים והפונקציונליות הדרושים לכם. ובמקרים רבים, אתה יכול להפעיל משהו בזמן קצר.

על פני השטח נראה כי רבים מיצרני אפליקציות אנדרואיד מציעים את אותן תכונות שארוזות מעט אחרת. חפר עם זאת קצת יותר עמוק, ותראה שיש להם כמה הבדלים גדולים למדי. חשוב להבטיח שתבחר את היצרן המתאים של אפליקציות אנדרואיד לפרויקט שלך. בפוסט זה נבחן די מקיף על מה שיש שם בקרב יצרני האפליקציות ונעריך אילו כלים הם הטובים ביותר לתרחישים שונים. בין אם אתה רוצה ליצור משחק פלטפורמה דו מימדי, או שאתה רוצה אפליקציה עסקית מהשורה הראשונה, עליך למצוא משהו שיתאים למטרות שלך.

יצרני אפליקציות אנדרואיד מובילות ללא קוד

App עצמך

AppYourself הוא בונה אפליקציות ליישומים מבוססי HTML5 באנדרואיד או iOS. תראה הרבה יוצרי אפליקציות מבוססי HTML5 ברשימה זו. אפליקציות אלה פועלות יותר כמו דפי אינטרנט שטעונים ל"תצוגות אינטרנט "בתוך האפליקציות. זה מה שמאפשר לך לעקוף את הצורך בתכנות ומה שהופך אותם לחוצה פלטפורמות.


כלי זה מכוון בבירור לעסקים, אך הוא מעט יותר ידידותי להפעלה וקצת פחות ארגוני, בהשוואה לאופציות אחרות. התהליך של בניית אפליקציות נשמר ויעיל וכיפי כתוצאה מכך, אך יש גם כמה תכונות מסודרות למונטיזציה פוטנציאלית - כולל סנכרון עם Open Table ו- Resimo. אולי התכונה המשכנעת ביותר היא האפשרות ליצור את האתר שלך גם באמצעות הכלי ואז לשמור על תוכן מסונכרן עם האפליקציה.

קצת יותר ידידותי להפעלה וקצת פחות תאגידי

התמחור הגיוני יחסית כאן, כאשר החברות הבסיסית ביותר לבניית אפליקציות מחזירה לכם רק 24 יורו בחודש. החברות העסקית המלאה היא 49 יורו (~ $ 55) והחברות בארגון עולה עד 89 יורו (~ $ 100). החדשות הטובות הן שתוכלו לנסות את הכלי בחינם. אז אפל בעצמך טיפשי!

AppInstitute

AppInsitate הוא עוד יצרן אפליקציות ל- iOS ואנדרואיד ידידותי לעסקים, שקל להתחיל איתו ויש לו הרבה תכונות שמרכזות ההפתעה. ישנה תכונת הזמנה רבת עוצמה למשל, תוכנית נאמנות, רשימות GEO, שילוב מדיה חברתית, ניתוח והודעות דחיפה כדי להזכיר למשתמשים לבדוק את האפליקציה שלכם. אולי התכונה המרשימה ביותר היא היכולת לבצע עסקאות לחלוטין דרך האפליקציה עצמה.


שוב, יש תקופת ניסיון בחינם שתאפשר לך ליצור את האפליקציה בשלמותה. תשלום נדרש רק לאחר שתחליט להמשיך לפרסם 32 פאונד בחודש (~ $ 42). זה בהחלט בולט בקרב יצרני האפליקציות הרבות של אנדרואיד

AppyPie

AppyPie הוא בונה אפליקציות מהודו שמתמקד שוב בקלילות ובפשטות. בדף הבית מופיעים ילדים העוברים בשדות חיטה שמשמשים רמז לכך שזה פיתרון קצת פחות ארגוני.

זה לא צועק לי 'אפליקציות', אבל הנה.

יוצר אפליקציות אנדרואיד זה מבדיל את עצמו בכמה אופנים. ראשית, זה נותן לך מספר תבניות ותכונות לאפליקציות אחר מאשר אפליקציות לקניות ועסקיות. יש אפשרות ליצור אפליקציית Tracker Tracker משלך, למשל, או ליצור "אפליקציית יום הולדת" לאדם אהוב. אני אוהב במיוחד את Builder App Builder, שנועד לעזור לילדים להתפתח בפיתוח אפליקציות. יש גם בונה משחקים שמבוסס על תבניות מוכנות מראש אך חורג מחיפושים אחר מילות בסיסיות וכו 'שאתה בדרך כלל רואה עם בונה מסוג זה.

היבט ייחודי נוסף של AppyPie הוא מבנה התמחור. אמנם יש את האפשרויות הרגילות לבנות אפליקציה באמצעות יצרני אפליקציות ולפרסם אותה בסכומים שונים בחודש, אך יש גם אפשרות בחינם הנתמכת על ידי מודעות. תאבד גם את היכולת לערוך את האפליקציה לאחר 48 שעות, אבל אם רק רצית את הסיפוק שיש לך אפליקציה בחנות עם שמך עליה, זו דרך קלה וחופשית לעשות זאת. מעניין שתצטרך להגיש ידנית את היישומים שלך לחנות Play, וזה דבר טוב ורע גם יחד. יש גם חסר פוליש באזורים אחרים אחרים בהשוואה להצעות החלקות ברשימה זו.

AppMachine

AppMachine הוא בונה אפליקציות עם מספר תכונות ייחודיות שפונות למגוון מפתחים וארגונים. אלה כוללים אפשרות לסרוק אתר ולהמיר אותו לאפליקציה. העיצוב מאפס הוא קל גם בזכות השימוש באבני בניין "הצמד יחד". התכונות הרגילות נמצאות גם כאן, כגון מפות ותמיכה בשירותי אינטרנט. התמחור מתחיל מ- 29 פאונד (~ $ 38) לאפליקציה, לחודש.

שוטם

בחזרה ליוצרי אפליקציות אנדרואיד המכוונות לעסקים, Shoutem הוא יוצר אפליקציות מלוטש ופריך במיוחד עם מספר פיצ'רים שיהיו שימושיים למשתמשים רבים. בפרט, הטיפול במונטיזציה של הדברים מטופל היטב כאן באמצעות שילוב Shopify ותמיכה בפרסום במובייל - כלומר תוכלו למכור את קטלוג המוצרים האחורי שלכם, או להרוויח כסף על ידי שמירה על המשתמשים שלכם דבוקים למסך ולהציג להם מודעות. זהו כלי יוצר נחמד ופשוט, עם שלל תבניות מוכנות וחכמות למראה לבחירה.

הבעיה היא שפרסום האפליקציה שלך ידרוש תוכנית תמחור קצת יותר יקרה, החל מ -49 $ עבור התוכנית המתקדמת. עבור העסקים הנכונים, זה יכול להיות מחיר שכדאי לשלם.

Appery.io

Appery.io הוא אחד מיוצרי האפליקציות של אנדרואיד המופעלת באמצעות PhoneGap, כלומר יש לו גישה לכמה מהתכונות היותר טבעיות של הטלפון שלך כמו המצלמה והתנודות (ראה בהמשך למידע נוסף על PhoneGap). ישנם גם מספר תוספים זמינים להרחבת פונקציונליות נוספת. הבנאי מכוון לאנשים בעלי אופי טכני יותר ומשתמש במעט העגה שעשויה להיות לא-מכניסה עבור חלקם. אם אתה יכול לעבור את זה בכל זאת, זו אחת האפשרויות היותר יכולות. יש ניסיון בחינם, אך תוכנית המקצוענים תחזיר לך $ 99 לחודש, מה שהופך את זו לאחת האפשרויות היקרות יותר.

GoodBarber

השם GoodBarber ששמו באופן מוזר הוא אחד מיצרני האפליקציות האנדרואיד המסוגלים והעשירים יותר בתכונות ברשימה זו. בניגוד לרבים אחרים כאן, GoodBarber מספק אפליקציות מקוריות הכתובות ב- Objekt-C ו- Java עבור iOS ו- Android בהתאמה. זה נותן לו כמה תכונות מתקדמות יותר בהשוואה ליצרני אפליקציות אנדרואיד אחרות, כולל תמיכה ברשתות החברתיות, iBeacons, Geofencing, ועוד. זה יכול גם להשתלב עם אמזון, Etsy ו- Shopify, וניתן בקלות לעדכן את התוכן באמצעות "המשרד האחורי". התשלום החודשי עבור אפליקציות שפורסמו הוא 32 יורו (~ $ 36.14) לחודש.

רואי נייד

מובייל רואי הוא אחד השמות הגדולים יותר בחלל היוצרים של אפליקציות אנדרואיד ויש לו כמה לקוחות מרשימים כמו דיסני ו- TED. אבל עם הזכויות ההתרוצצות האלה אתה יכול לצפות למחיר מבקש אוסר על זה וזה בדיוק מה שתקבל כאן. התמחור אינו זמין כרגע באתר (אף פעם לא סימן טוב) אך בעבר חברות הליבה החלו במחיר של 149 $ לחודש עם בקשת מקצוען רק 799 $ לחודש.

כפי שהייתם מצפים למחיר זה, תקבלו גם עיצוב מקצועי מאוד למראה ומגוון פיצ’רים, אך, במחיר זה, אני מתקשה להבין מדוע לא הייתם פשוט ממקמים מיקור חוץ על פיתוח אפליקציה מקורית ל שירות מקצועי. אבל היי, אם זה מספיק טוב לדיסני!

AppsGeyser

AppsGeyser הוא עוד אחד מיצרני אפליקציות אנדרואיד אלה המאפשר למשתמשים לבנות אפליקציות עבור חופשי. התפיסה היא שלכל האפליקציות שתיצור יהיה שטח באנר בראש המודעות המציגות. אולם מה שעושה זאת מעט שונה הוא שתחלקו 50 אחוז מההכנסות שלך עם החברה, אך רק ברגע שהאפליקציה שלך תגיע למינימום שימוש. כדי להתחיל להרוויח, תצטרך גם לרשום חשבון משלך ברשת מודעות ולקבל באנר משלך. המשבצת תציג את המודעה שלך 50 אחוז מהזמן ו- AppsGeyer היא 50 האחוז האחרים, כך שהיא מעט מגוחכת.

בהחלט לא מתקרבים לזה כאל תכנית "להתעשר במהירות".שוב, אם אתה מחפש דרך מהנה להשיג אפליקציה פשוטה בחנות, זו אפשרות אחת. תורם למטרה הטובה שהיא כלי חפירה!

ישנן כמה אפשרויות מהנות למה שאתה רוצה ליצור כאן, כולל מגוון של משחקים פשוטים (כגון חיפוש מילים או חידון) ואפשרות "להפוך כל אתר לאפליקציה." זה לא יהיה לכולם, ממשק המשתמש אינו הכי מלוטש או מעודכן, אבל הוא מספיק שונה כדי להיות שווה לבדוק.

BiznessApps

מכוון באופן מרובה אל הקהל העסקי, ועסקים קטנים בפרט, BiznessApps מגיע עם כל התכונות שעשויות לצפות להם, כולל הזמנת אוכל, תוכניות נאמנות, התראות על דחיפה, ניתוחים, עגלות קניות ועוד. זו אולי חבילת הפיצ'רים הטובה ביותר לעסק קטן וזה מגובה על ידי כמה תבניות למראה מקצועי כמו גם בונה קל. יש ניסיון חינם, בעוד שחברות בתשלום תעלה 300- $ 400 לחודש. זה התנודד בשמיים מאז הפעם האחרונה שסקרנו את הרשימה הזו ובעוד שהאפליקציות נראות טוב, אין שום סיבות ברורות לבחור בכך, נגיד, AppInstitute. גם אין ברשימת קהל הלקוחות ש- Mobile Roadie נהנית ממנה.

TheAppBuilder

TheAppBuilder הוא כלי לבניית אפליקציות ממוקד עסקי, שמתומחר בשווי של 1.70 דולר למשתמש, לחודש. הנחות בכמות זמינות עבור צוותים גדולים, והדגמות זמינות על פי בקשה. הכלי משתמש במערכת ניהול תוכן (CMS) שנראית קצת כמו וורדפרס, מה שמקל על פרסום תוכן לאפליקציה שלך. כמה תכונות שימושיות כמו תמיכה בהודעות דחיפה ותוכן שנוצר על ידי משתמשים יעזרו בשיווק. למרות שזה חסר כמה מהתכונות המתקדמות יותר שנראו בוני אחרים, כמו רכישות בתוך האפליקציה או טפסים להזמנה.

AppMakr

AppMakr שווה לכלול ברשימה זו של יצרני אפליקציות אנדרואיד כאחד הבונים הוותיקים בעיר. זה מכנה את עצמו "הדרך המקורית ל- #MakeAnApp" ויש לו הרבה תכונות, התומכות הן ביצירות HTML5 והן ביצירות מקוריות. המבדל האחר והנעים הוא המחיר. זוהי אחת האפשרויות הזולות ביותר בסביבה, בעלות של $ 2 לחודש לפרסום בסיסי, 99 $ לשנה ליהנות מחברות ה- Pro, או 39 $ לחודש לחבילת המשווקים.

החיסרון הוא שמדובר באחד מיצרני האפליקציות האנדרואיד הכי מגושמים ומתוארכים בעיר, מה שהופך את התהליך לקצת פחות יעיל ומהנה. זה חבל, מכיוון שהתמחור הנמוך היה עושה זאת בחירה טובה עבור פרויקטים מהנים של DIY.

BuildFire

לבסוף, BuildFire הוא בונה אפליקציות נוסף המופעל באמצעות PhoneGap, שיש לו כמה תבניות מאוד חכמות למראה, בונה קל, ואפשרות לתת למקצוענים לטפל בעיצוב בשבילך אם תרצה בכך. BuildFire.js היא תכונה המרחיבה בצורה מרשימה את יכולות הכלי הזה, ומאפשרת לך לבצע דברים כגון יצירת ממשקי משתמש חדשים מאפס, או שילוב עם מסד נתונים מותאם אישית. זה אחד הכלים החזקים והמקצועיים וכך שוב, וזה הופך אותו לאחד היקרים יותר - בעלות של 57 דולר לחודש לאופציה הבסיסית ביותר ו 134 $ לחבילה המקצועית.

בוני משחקים

GameSalad

GameSalad הוא אחד מיצרני האפליקציות של אנדרואיד לייצור משחקים. וגם סלטים! אוקיי, זה לא מכין סלטים ממש, אבל זה בעצם אחד הבונים היותר מרשימים ברשימה הזו. זהו כלי גרירה ושחרור ליצירת משחקים פשוטים תוך שעות, והוא יכול לשמש מבוא מושלם לעיצוב משחקים, או אפילו כלי אב-טיפוס שימושי למקצוענים. קו התיוג "תכנות גרירה ושחרור - אין צורך בקידוד" הוא די מבלבל, אך אנו משיגים את העניין.

די אם נאמר שמדובר בכלי מעורב-עדיין-פשוט וגמיש מאוד שגם הוא נוח למדי החל מ- "פחות מ-" 17 דולר לחודש.

סטנציל

Stencyl הוא בונה משחק חוצה פלטפורמות נוסף עבור iOS, Android, Windows ואפילו Flash. אתה יכול לפרסם משחקי פלאש בחינם, אך אם ברצונך לשחרר באנדרואיד, הדבר יחזיר לך 199 דולר לשנה (אם כי תוכל לפרסם באינטרנט ובשולחן העבודה במחיר של 99 דולר לשנה). המערכת שוב מאוד ידידותי למתחילים ומשתמש במערך הדו-ממד מבוסס אריחים המשווה את עצמו לשימוש בלגו.

סטודיו GameMaker

בעוד ש- GameSalad ו- Stencyl הם טובים במה שהם עושים, סביר להניח שאף אחד מהם לא יתן לך די הכוח והגמישות הנחוצים הדרושים בכדי ליצור אפליקציה שתהיה "להיט גדול". סטודיו GameMaker מ- YoYoGames הוא אחד מיצרני האפליקציות שבהחלט יש להם פוטנציאל זה, ולמעשה עזר לבנות כמה כותרות ידועות למדי כמו מכשיר אור היפר. לא נדרש קוד אך האפשרות להתכוון בתכנות קיימת למי שרוצה את החופש הנוסף. כדי לפרסם באנדרואיד, תצטרך לשלם עמלה חד פעמית החל מ- $ 99.

קחו למשל את זה את החוליה החסרה בין משהו כמו סטנציל לאחדות. אבל למעשה, ייתכן שתגלה שאפילו האחדות היא פחות קוד כבד ממה שאתה חושב, כך שאולי כדאי להציץ בה גם! Oh ו- Unity או Unreal הם חופשיים לשימוש.

מה זה PhoneGap?

PhoneGap הוא לא בונה אפליקציות ככזה, אך שווה להבין את התפקיד שהוא ממלא, ועדיין עשוי להציע אפשרות טובה עבור פובי קוד. PhoneGap, כמו יצרני אפליקציות רבות, מאפשר לך ליצור אפליקציות שאינן מקוריות באמצעות HTML, CSS ו- JavaScript, אך לאחר מכן לגשר על הפער על מנת לגשת לתכונות מסוג מקורי. מכיוון שזה לא באמת בונה, תוכלו לבצע יותר בפיתוח האתר בעצמכם. תזדקק למיומנויות ביניים עם HTML ו- CSS כדי להפוך פונקציונליות למשהו, כמו גם קצת ידע טכני, אך עדיין יתכן שיהיה קל יותר מאשר להתחיל מהתחלה עם פיתוח אנדרואיד. PhoneGap מופעל על ידי אפאצ'ה קורדובה, וזה בתורו מה שמשמש מאחורי הקלעים בכדי לגרום לרבים מבוני האפליקציות ברשימה זו לעבוד כמוהם.

משמעות הדבר היא שמפיקי אפליקציות PhoneGap ואנדרואיד המופעלים על ידי Apache (כמו Appery.io) מציעים כמות מפתיעה של תמיכה מקומית בתכונות, ומאפשרת לך לגשת לדברים כמו המצלמה, המצפן, אחסון המדיה וכו '. באופן כללי, אם אתה רואה את זה בונה אפליקציות מופעל על ידי PhoneGap אז זה כנראה סימן טוב!

אם בחרת לעבור ישירות למקור, תקבל יותר גמישות וכוח בעת בניית האפליקציות שלך. PhoneGap היא פלטפורמה חוצה, כך שתוכלו לבנות אפליקציה ואז לפרסם אותה ל- iOS או לאנדרואיד. פיתוח מנוהל באמצעות אפליקציה לשולחן העבודה ותוכלו להשתמש באפליקציה לנייד כדי לנסות את היצירות שלכם במכשיר פיזי. החלק הטוב ביותר ב- PhoneGap הוא שמדובר בחינם עם אפס מודעות או הגבלות אחרות, כפי שראינו לא תמיד המקרה כשאתה משתמש בבונה!

אך למרות ש- PhoneGap בהחלט הופך את התהליך לקל הרבה יותר מלידות עם אולפני Android, הוא עדיין מציג עקומת למידה תלולה מעט יותר בהשוואה לכמה מהפריטים האחרים ברשימה זו, כיוון שתצטרך להתמודד עם HTML וכו '. תוכל לשקול זאת להיות אחד שנמלט מפיתוח אפליקציות "נכון".

יוצרי אפליקציות אנדרואיד: בחירות מובילות ומחשבות סגורות

אז הנה לכם: מבחר עצום של יצרני אפליקציות אנדרואיד המציעים תכונות ויתרונות מגוונים. כמובן שזה עניין סובייקטיבי, אבל אם תרצה לקבל הדרכה קטנה לגבי מי לבחור, הנה כמה מחשבות.

עבור רוב העסקים הקטנים, הבחירה העיקרית שלי צריכה להיות BiznessApps. אפליקציות אלה נראות טוב, והתכונות הנתמכות מושלמות לעסקים מקומיים שרוצים להיות מסוגלים לשווק את עצמם באמצעות התראות דחיפה ולקבל הזמנות והזמנות. התמחור גם שם למעלה עם התמורה הטובה ביותר.

BiznessApps היא הבחירה שלי עבור יצרנית אפליקציות האנדרואיד הטובה ביותר לעסקים

זה מיועד ליישומים עסקיים המשמשים לשיווק ומכירה של אף. אם אתה רוצה אפליקציה שתעשה זאת בפועל עשה משהו,אז סביר להניח שתרצה שאחד מיצרני האפליקציות של Android המופעלים באמצעות PhoneGap כך שתוכל לגשת למצלמה. לשם כך, Appery.io או BuildFire יהיו אפשרויות טובות.

אבל אם אתה הולך בדרך זו, אז למה לא לעשות רק קטן ללמוד יותר ולעשות משהו בעצמך ב- PhoneGap? תצטרך להשתמש ב- HTML ו- CSS, אך תקבל יותר פונקציונליות והיא תהיה בחינם לחלוטין.

לפרויקטים של יהירות, אחד היצרנים החינמיים של אפליקציות אנדרואיד כמו AppyPie או AppsGeyser הגיוני יותר. למשחקים ולילדים, GameSalad ואולי GameMaker יספקו כמות מפתיעה של כוח וגמישות, תוך שהם מהנים וקלים.

ואז שוב אתה יכול פשוט למד לקוד!

משאבי פיתוח ניידים נוספים:

  • אני רוצה לפתח אפליקציות אנדרואיד - אילו שפות עלי ללמוד?
  • כלי המפתחים הטובים ביותר לאנדרואיד
  • כיצד לבנות משגר מותאם אישית באולפני אנדרואיד - חלק ראשון חלק שני
  • כיצד ליצור אפליקציית VR לאנדרואיד תוך 7 דקות בלבד
  • פיתוח סלולרי חוצה פלטפורמות - אתגרים, אפשרויות ומדוע כדאי לכם לשקול זאת
  • איך להכין אפליקציית אנדרואיד עם קסמרין

פייתון היא אחת משפות קידוד המטרה הכללית הפופולריות ביותר שקיימות כיום. האם אתה מכיר את זה? למדו זאת בקלות - ובמחיר סביר - בעזרת Machine Learning בקבוצת הסמכת פייתון....

אם אתה מתכנת שאפתן ואפילו מנוסה, בחירה באיזו שפה ללמוד בהמשך היא לא הישג קל. יש פשוט יותר מדי שפות תכנות שונות וחשובות לבחירה, וללמוד שפה מאפס זה גם מייגע וגם גוזל זמן....

בשבילך